Συνάντηση Τσίπρα – Κοτζιά στο Μαξίμου – Τι συζήτησαν!
Στο Μέγαρο Μαξίμου μετέβη το απόγευμα της Πέμπτης ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, προκειμένου να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.
Ο κ. Κοτζιάς αποχώρησε από το Μαξίμου λίγο μετά τις 18:00 χωρίς να κάνει δηλώσεις.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο υπουργός Εξωτερικών μετέβη στο Μαξίμου, προκειμένου να ενημερώσει τον πρωθυπουργό τόσο για τα πρόσφατα ταξίδια του στο εξωτερικό όσο και για την «κρίση» στις ελληνορωσικές σχέσεις μετά και τις δηλώσεις του Ρώσου πρεσβευτή στην ελληνική πρωτεύουσα στο πρακτορείο Tass σύμφωνα με τις οποίες «η χρονική στιγμή δεν είναι πλέον κατάλληλη για την προγραμματισμένη επίσκεψη του Ρώσου ΥΠΕΞ στην Ελλάδα».
Σύμφωνα με κυβερνητικό αξιωματούχο, κατά τη συζήτηση υπογράμμισαν πως η Ελλάδα θα απαντά αποφασιστικά όποτε θίγεται ζήτημα εθνικής κυριαρχίας, τονίζοντας ωστόσο ότι η κυβέρνηση ακολουθεί και θα συνεχίσει να ακολουθεί την πάγια πολιτική της για προώθηση των σχέσεων με τη Ρωσία σε διμερές και πολυμερές επίπεδο. Πρωτοσελιδα – Ειδήσεις