ΤΕΤΑΡΤΗ, 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2026
ΕΛΛΑΔΑ

Στην Βιέννη τα φίδια του φασισμού: Συναντήσεις Ράμα με Σόρος και Σεμπάστιαν Κουρτς

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Πρόσθεσε το olympia.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
ffca9 sorosΝοέμβριος 19, 2018. 18:57
Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας, Έντι Ράμα, που βρίσκεται στη Βιέννη σε συνάντηση με ηγέτες των Βαλκανίων, μίλησε για την οικονομία και την πολιτική γενικόλογα, αλλά φαίνεται ότι χρησιμοποίησε αυτό το ταξίδι για να συναντηθεί με τον «πνευματικό του πατέρα» [στο κείμενο: «‘babain e tij shpirtëror»], Τζορτζ Σόρος, γράφει αλβανικό δημοσίευμα.



Οπωσδήποτε η συνάντηση δεν ήταν τυχαία, αφού ο ‘αριστερός’ μεγιστάνας Τζορτζ Σόρος βρίσκεται στη Βιέννη μαζί με τον γιο του, Άλεξ.


Αυτό το ταξίδι του Σόρος,  είναι από τα λίγα που έχει κάνει τελευταία, αλλά φαίνεται ότι η συνάντηση των ηγετών των Βαλκανίων, τον ώθησε να έρθει στη Βιέννη προκειμένου να παρουσιάσει ο ίδιος τον διάδοχό του, τον γιο του Άλεξ.


Μάλιστα, οι  Σόρος, πατέρας και υιός συναντήθηκαν με τον Αυστριακό καγκελάριο Σεμπάστιαν Κουρτς, όπως σημειώνεται.


zjarr.tv


ΠρωτοσελιδαΕιδήσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *