Αποφυλακίζεται η καθαρίστρια με αξιοπρέπεια, ομολογώντας το έγκλημα της, χωρίς να μιλά για σκευωρίες, αναλαμβάνοντας τις ευθύνες των πράξεων της. Σε αντίθεση με το σκυλολόι.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img 9223

Αποφυλακίζεται τελικά η πενηντατριάχρονή καθαρίστρια μετά την απόφαση του πενταμελούς εφετείου κακουργημάτων της Λάρισας να δώσει αναστολή στην ποινή της. Εδώ πρέπει να διευκρινίσουμε ότι η γυναίκα αυτή ανέλαβε από την πρώτη στιγμή την ευθύνη της πράξης της, με ψηλά το κεφάλι, και είπε ξεκάθαρα ότι εάν δεν έπιανε δουλειά τα παιδιά της θα μεγάλωναν σε ίδρυμα όπως μεγάλωσε κι αυτή, γεγονός που δεν θα το επέτρεπε με καθε θυσία.

Παρανόμησε; Ναι. Έπρεπε να τιμωρηθεί; Ναι. Ζημίωσε το δημόσιο; Η απάντηση είναι όχι. Το Ολυμπία ρώτησε και έμαθε ότι η γυναίκα ήταν υποδειγματική στη δουλειά της, υπερβαίνοντας το ωράριο εργασίας της και τα όρια των καθηκόντων της. Η γυναίκα ήταν φιλότιμη στη δουλειά της. Και η εγκληματική πράξη που έκανε, δεν είχε ποταπό κίνητρο.

Σε αντίθεση μετά άθλια λαμόγια του εκσυγχρονισμού, που ζημίωσαν δισεκατομμύρια το ελληνικό Δημόσιο, όταν τους έπιασαν με εκατομμύρια μαύρα σε λογαριασμούς στο εξωτερικό άρχισαν να ουρλιάζουν για σκευωρία, και σύσσωμο το σκυλολόι τον συνεργών τους άρχισε να τους υπερασπίζεται. Συμπτωματικά, ήταν το ίδιο σκυλολόι που καταφέρθηκε εναντίον της καθαρίστριας και όσων θεώρησαν ότι έπρεπε να αποφυλακιστεί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ