ΣΑΒΒΑΤΟ, 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2026
ΕΛΛΑΔΑ

Δίωξη και για βιασμό άσκησε ο εισαγγελέας για τη δολοφονία της φοιτήτριας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Πρόσθεσε το olympia.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

20E151F3-1DCE-43FE-B585-2C94A5A0CF01Ποινικές διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, καθώς επίσης και για βιασμό άσκησε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών, Δημήτριος Φερεντίνος, εναντίον των δύο φερόμενων ως δραστών για τον φόνο της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο, οι οποίοι πρόκειται να οδηγηθούν την Τετάρτη στην ανακρίτρια για να απολογηθούν.
Το νέο στοιχείο που προέκυψε είναι και η απαγγελία κατηγοριών για βιασμό και η δίωξη ασκήθηκε με βάση την ομολογία του 19χρονου Αλβανού που έχει παραδεχθεί την εμπλοκή του ενώ ο 21χρονος Ροδίτης αρνείται κατηγορηματικά κάθε ανάμιξη.
Με βάση, πάντως, την ομολογία του 19χρονου η δολοφονία έγινε στο εξοχικό σπίτι της οικογένειας του 21χρονου στην περιοχή της Λίνδου, λίγα χιλιόμετρα μακριά από τη θαλάσσια περιοχή όπου βρέθηκε το πτώμα της άτυχης φοιτήτριας.
Την Τετάρτη, οι δύο κατηγορούμενοι αναμένεται να προσαχθούν ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου, εκεί όπου αναμένεται να διαλευκανθούν αρκετά κενά που εξακολουθούν να υπάρχουν στις συνθήκες υπό τις οποίες έχασε τη ζωή της η φοιτήτρια. ΠρωτοσελιδαΕιδήσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *