ΤΕΤΑΡΤΗ, 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2026
ΕΛΛΑΔΑ

Έλεος! Το κόμμα Μητσοτάκη εγκαλεί τον Βαξεβάνη για την αγωγή στην Ζαχαράκη, όταν 5 στελέχη του έχουν καταθέσει αγωγές κατά της εφημερίδας!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Πρόσθεσε το olympia.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

image 1029

Είναι αναφαίρετο δικαίωμα του οποιουδήποτε να προσφύγει στη δικαιοσύνη. Εάν και εφόσον θεωρεί ότι θίγεται. Και φυσικά είναι δικαίωμα του κάθε εναγομένου να επιτίθεται στον ενάγοντα εάν θεωρεί ότι η προσφυγή στη δικαιοσύνη γίνεται για λόγους απειλής ή εκβιασμού.

Είναι όμως αδιανόητο όταν έχεις βομβαρδίσει με αγωγές έναν δημοσιογράφο να βγαίνεις μετά και να ζητάς τα ρέστα επειδή ο ίδιος βγαίνει να υπερασπιστεί την τιμή και την υπόληψη του η οποία εθίγη βάναυσα με παράθεση ψευδούς γεγονότος και όχι με κάποια ιδεολογική αντιπαράθεση, ακόμα και υβριστική. Η υπόθεση εδώ.

ΠρωτοσελιδαΕιδήσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *