2021: Η χρονιά της μεγάλης μάχης, καλή δύναμη αδέλφια!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

200 χρόνια μετά την απελευθέρωση. Η Ελλάδα αντιμέτωπη με μία τριπλή απειλή.

Το 2021 είναι η χρονιά που θα κληθούμε να αποδείξουμε ότι είμαστε Έλληνες. Τόσο απλά.

Εν μέσω Τουρκικής εισβολής, πανδημίας, πρωτοφανούς ακρωτηριασμού της Δημοκρατίας, εγκλωβισμένοι στα δεσμά του χρέους που μέσα σε 12 μήνες έχει εκτιναχθεί σε πρωτοφανή επίπεδα, θα επιβιώσουμε μόνο εάν αποφασίσουμε να αγωνιστούμε.
Ο αγώνας είναι πολυμέτωπός. Αντιμετωπίζουμε τρεις τεράστιες απειλές. Την τουρκική απειλή, την πανδημία, τον εσωτερικό εχθρό.

Έναν εχθρό που κατασπαράζει τα σπλάχνα του έθνους εδώ και δεκαετίες, ως βδέλλα επάνω στον δημόσιο πλούτο, την ιδιωτική περιουσία, την ηθική υπόσταση της πατρίδας. Έναν εχθρό που τους τελευταίους 18 μήνες επανήλθε δριμύτερος και πιο απειλητικός από ποτέ. Και είναι αυτός που ανοίγει την κερκόπορτα. Ένα τερατώδες σύστημα διαπλοκής που έσυρε την Ελλάδα στην χρεοκοπία και άνοιξε κερκόπορτες στην εθνική κυριαρχία.
Είναι το τέρας που έφτιαξε τα Ίμια, το τέρας που το 2000 ρούφηξε 66 δις ιδιωτικής περιουσίας βγάζοντας τα σε λογαριασμούς οφσόρ του εξωτερικού, είναι το τέρας που συνεργάζεται με τους εχθρούς της Ελλάδος δίνοντας γη και ύδωρ προκειμένου να διασφαλίσει την επιβίωση του.
Είναι το τέρας που έστησε το PSI καταστρέφοντας το μέλλον των Ελλήνων, το τέρας που ευθύνεται για την ηθική κατάπτωση και την αλλοίωση των αρχών και αξιών του Ελληνικού έθνους.

CE7F3874 F00F 42EF 9D36 F0A777B4552D

Μία Λερναία Ύδρα με πλοκάμια και κεφάλια σε όλο το εύρος του πολιτικού συστήματος, προκειμένου να παραμένει στους αρμούς της εξουσίας και να υποθηκεύει την ίδια την πατρίδα. Αν και κόψαμε ορισμένα κεφάλια μετά από λυσσαλέο αγώνα, ξεφύτρωσαν αλλά στη θέση τους. Πιο αδίστακτα, πιο απειλητικά, φαντάζουν πανίσχυρα και φονικά.

Τα παρακλάδια τους, μεθοδικά υποθηκεύουν την εθνική κυριαρχία και προοιωνίζουν απώλεια της εθνικής μας ακεραιότητας.

Απέναντι, η Τουρκία. Όπως ήταν πάντα. Το 2021 όμως, έχει ισχυρούς συμμάχους εντός, έτοιμος να ανοίξουν κερκόπορτες στους βαρβάρους εισβολείς. Δεν θα τα καταφέρουν. Γιατί μέσα στο πιο βαθύ σκοτάδι, το άδολο το φως το Ελληνικό πάντα βρίσκει τον τρόπο να σπάσει τα τείχη του φόβου, της ισχύος, της παραπλάνησης για να επιβάλλει το δίκαιο.

DBF11281 1BCB 4BBC 96EA 0E4F0FBA5590

Διότι το μέγα όπλο του Ελληνισμού που εξηγεί την επιβίωση του μέσα στους αιώνες, απέναντι σε μέγιστες απειλές, είναι ακριβώς αυτή η έννοια του δικαίου. Το ατσάλινο χέρι που υψώνεται και εμποδίζει το ξίφος του ισχυρού, χωρίς καμία ιδιοτέλεια παρά μόνον την Ιδέα.

«Φτάνει μιὰ ἰδέα νὰ στὸ πεῖ, μιὰ ἰδέα νὰ στὸ προστάξει,

κορῶνα ἰδέα, ἰδέα σπαθί, ποὺ θὰ εἶν’ ἀπάνου ἀπ’ ὅλα!»

Όπως έγραφε ο εθνικός μας ποιητής Κωστής Παλαμάς. Ήταν ακριβώς αυτή ιδέα που έφτιαξε Θερμοπύλες, Ζάλογγο, Αρκάδι, Λιοπέτρι, Λευκωσία.

Η ανεξήγητη δύναμη του Ελληνισμού που ποτέ δεν μπόρεσαν να δαμάσουν, διότι ποτέ δεν την κατάλαβαν. Ποτέ δεν κατάλαβα ότι εμείς οι Έλληνες,

«Ἐμεῖς δὲν γονατίσαμε σκυφτοὶ

τὰ πόδια νὰ φιλήσουμε τοῦ δυνατοῦ

σὰν τὰ σκουλήκια ποῦ πατεῖ μας…»

Κάνουν τα πάντα για να μας γονατίσουν, με χρήμα, τρόμο, παραπλάνηση και ψεύδη. Είναι στο χέρι μας, 200 χρόνια μετά την εθνεγερσία, να απαντήσουμε στην απειλή που υψώνεται γύρω μας, με μία νέα εθνεγερσία. Απέναντι στην Σκύλλα, την Χάρυβδη και την Λερναία Ύδρα.

Και θα το κάνουμε. Γιατί είμαστε Έλληνες. Γιατί οι έλληνες πορεύονται με την Ιδέα. Και οι ιδέες δεν αγοράζονται με αργύρια, δεν σκίζονται από ξίφη, δεν φθίνουν από ιούς.

13 Χρόνια το Ολυμπία στέκεται στην πρώτη γραμμή, για την Ελλάδα με όπλο την Αλήθεια.

Η Υπέρμαχος Στρατηγός, η μεγάλη μας Μητέρα η Παναγία ας μας δώσει δύναμη, ας είναι παραστάτιδα στον αγώνα όλων μας.
Καλή Χρονιά αδέλφια, Καλόν Αγώνα! Με πίστη και αποφασιστικότητα, η Ελλάδα θα νικήσει. Και όπως διδάσκει ιστορία, η νίκη της Ελλάδας είναι νίκη για ολόκληρη την ανθρωπότητα. Για κάθε άνθρωπο επάνω στην μητέρα Γη που πορεύεται με γνώμονα το δίκαιο και όχι την ισχύ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ