Η πρέζα του Noor1, η ατζέντα της Siemens, οι πατριδοκάπηλοι ακραίοι, ελληνικά Ιδιωτικά ΜΜΕ κι ο χρυσός του ενεχυροδανειστηρίου τι κοινό έχουν με την Τουρκία;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οσοι διαβάζουν το olympia.gr δεν πέφτουν από τα σύννεφα. Για του νέους αναγνώστες το αναδημοσιεύουμε
turkish_flag_007_by_johnlegendre-d5hezjg

ΗΜΕΡΑ ΝΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΒΑΘΕΩΣ ΚΡΑΤΟΥΣ
img 4864
Η διακίνηση τουρκικής ηρωίνης δεν είναι απλά κοινωνικό έγκλημα αλλά ευθεία απειλή της εθνικής ασφάλειας.

Οι Τούρκοι δεν φορτώνουν τρεις τόνους ηρωίνη σε κάποιον “περαστικό”, αλλά σε δομές που διατηρούν για να χρηματοδοτούν από τουρκικούς παραστρατιωτικούς πυρήνες εώς δυτικούς αξιωματούχους.

Αδιανόητη, αντεθνική, επαίσχυντη η χρησιμοποίηση της παράταξης του Κωνσταντίνου Καραμανλή από κακαουνάκηδες του παρακράτους για να ξεπλύνουν τους εγκεφάλους του κυκλώματος Noor1.

Από την Εργενεκόν στο NOOR1 και τα κλειστά στόματα από σφαίρες και ναρκοχρήμα.

Φαίνεται ότι το αίμα του εθνομάρτυρα Θεόφιλου Γεωργιάδη στέγνωσε νωρίς. Και κάποιοι ξέχασαν ότι ο ήρωας αυτός του σύγχρονου Ελληνισμού δολοφονήθηκε από τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες, που στρατολόγησαν δύο ελληνόφωνους προδότες με αμοιβή 5 κιλά τουρκικής ηρωίνης έκαστος.


img 4863
Η συνάντηση στην Κύπρο του νέου ΥΠΕΘΑ, Πάνου Καμμένου, με τον πατέρα του αδικοχαμένου Κύπριου αγωνιστή, Θεόφιλου Γεωργιάδη, που ο κ. Καμμένος την χαρακτήρισε σαν την μεγαλύτερη στιγμή της πολιτικής του ζωής

Το ότι το σύνολο της τουρκικής ηρωίνης διακινείται από το τουρκικό “βαθύ κράτος”, έχει αποκαλυφθεί από το σκάνδαλο Σουσουρλούκ, όπου ένα τροχαίο ατύχημα αποκάλυψε την σχέση των Τούρκων ναρκεμπόρων με τον τουρκικό στρατό, τους Τούρκους νεοναζί κα την ίδια την τουρκική κυβέρνηση! Φυσικά η Τσιλέρ με την συμπαιγνία του καθεστώτος Σημίτη τότε είχαν αποκρύψει την δικαστική διερεύνηση της υπόθεσης, παρότι αποδείχθηκε πως η τουρκική παραστρατιωτική οργάνωση που διέπραξε τις σφαγές στην Κύπρο το 1996 αλλά και η διαβόητη TMT, χρηματοδοτούντο από την τουρκική στρατιωτική διοίκηση μέσω διακίνησης τουρκικής ηρωίνης!

Από την Εργενεκόν στο NOOR1 και τα κλειστά στόματα από σφαίρες και ναρκοχρήμα.

Σύμφωνα με τον Τούρκο δημοσιογράφο Σελαχαντίν Τσελίκ που έχει κάνει μεγάλη έρευνα για το σκάνδαλο Σουσουρλούκ, η ΜΙΤ ήταν αυτή που ανέθεσε στα μέλη της σπείρας αυτής που ασχολούνταν με το λαθρεμπόριο ναρκωτικών, την αποστολή της δολοφονίας του Θεόφιλου Γεωργιάδη. Δεδομένου δε ότι το εμπόριο ναρκωτικών στην βόρεια πλευρά του νησιού ελέγχεται από τα διοικητικά στελέχη των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών, όπως έχει αποκαλυφθεί από πλήθος δημοσιευμάτων στον τουρκικό τύπο μετά το σκάνδαλο του Σουσουρλούκ, δεν θα πρέπει να ήταν δύσκολη η επιστράτευση δολοφόνων που επιδίδονταν και στην ελληνική πλευρά σε παράνομες δραστηριότητες.

ceb4ceb9cf89cebeceb7 cebdceb1cf81cebacf89cf84ceb9cebacf89cebd cebbceb9cebcceb5cebdceb9cebacebf noor11
Οι ήρωες του λιμενικού που εξιχνίασαν την υπόθεση NOOR1 και σήμερα στοχοποιούνται από ύποπτα κέντρα

Αλλά η τουρκική παρακρατική αυτή ομάδα δεν σταμάτησε στην δολοφονία του Θεόφιλου Γεωργιάδη. Η ίδια ομάδα στις 7 Ιουλίου του 1996, λίγο πριν από τα γεγονότα της Πράσινης Γραμμής, δολοφόνησε τον Τουρκοκύπριο δημοσιογράφο και ερευνητή, Κουτλού Ανταλί, ο οποίος ασχολούνταν με τις δραστηριότητες των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών και της τουρκικής μαφίας στα κατεχόμενα και λέγεται ότι ήξερε «ορισμένα πράγματα», για την δολοφονία του Γεωργιάδη. Χαρακτηριστικό είναι πως την ευθύνη της δολοφονίας αυτής ανέλαβε η γνωστή τουρκική εθνικιστική παρακρατική οργάνωση, «Τουρκική Ταξιαρχία Εκδίκησης», η ίδια οργάνωση που οργάνωσε λίγο καιρό μετά τα αιματηρά γεγονότα της Πράσινης Γραμμής, με κονδύλια της τότε κυβέρνησης Τσιλέρ που συνεργάζονταν άριστα με την τουρκική μαφία, τις μυστικές υπηρεσίες και το τουρκικό παρακράτος.

Η μεγάλη αποκάλυψη όμως έγινε κατά την εξάρθρωση της ΕΡΓΕΝΕΚΟΝ, της τουρκικής οργάνωσης όπου συμμετείχαν ανώτατοι στρατιωτικοί διοικητές, οι οποίοι ρύθμιζαν εξ’ ολοκλήρου όχι μόνον την διακίνηση της τουρκικής ηρωίνης αλλά και τους αποδέκτες της στην Δύση.

Η εξάρθρωση της οργάνωσης έγινε από το καθεστώς Ερντογάν, όταν ο τελευταίος ενημερώθηκε ότι η οργάνωση αυτή ετοιμαζόταν να τον ανατρέψει. Συνελήφθησαν ανώτατοι στρατιωτικοί διοικητές καθώς και μέλη των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών, αλλά η δίκη που συνεχίστηκε κεκλεισμένων των θυρών ουδέποτε δημοσιοποίησε τα στοιχεία που ανέκυψαν. Στις πρώτες δημόσιες συνεδριάσεις, κατηγορούμενοι αποκάλυψαν ότι ενεργούσαν προς όφελος της Τουρκίας, αναλαμβάνοντας την διατήρηση θυλάκων στην Δύση, χρηματίζοντας δυτικούς αξιωματούχους και προβαίνοντας ακόμα σε εμπρησμούς ελληνικών νησιών! “Εμένα θέλετε να καταδικάσετε μετά από αυτά που έχω κάνει για την πατρίδα;”, είχε πει οργισμένος στους δικαστές ένας από τους “εθνικούς ήρωες” της συμμορίας.

Φυσικά ο Ερντογκάν κράτησε όλες αυτές τις δομές διακίνησης ηρωίνης προς την Δύση, οι οποίες πλέον λειτουργούν για λογαριασμό του.

Και φτάνουμε στην περιβόητη υπόθεση του NOOR1. Την διακίνηση τριών τόνων τουρκικής ηρωίνης, με εμπλοκή καθαρμάτων ελληνικής καταγωγής και “υπεράνω υποψίας”.

Υπόθεση που διαλευκάνθηκε από τους ήρωες άνδρες του ελληνικού λιμενικού, και αποτελεί τη μεγαλύτερη ποσότητα ηρωίνης που έχει εντοπιστεί διεθνώς.

Είναι αυτονόητο ότι το τουρκικό βαθύ κράτος δεν φορτώνει αυτή την κολοσσιαία ποσότητα εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ σε κάποιον “περαστικό”. Αλλά σε δίαυλο που έχει χρησιμοποιήσει αρκετές φορές στο παρελθόν, με μικρότερες ποσότητες, επιτυχώς.

Όπως προκύπτει και από τις υποθέσεις Σουσουρλούκ και Εργενεκόν, μία τέτοια ποσότητα δεν διατίθεται σε “βαποράκια”, αλλά δίδεται σε μία υποτυπώδη μάλιστα τιμή, προκειμένου να χρηματοδοτηθούν οι θύλακες στήριξης των τουρκικών επιδιώξεων στην Δύση, είτε αυτοί είναι παραστρατιωτικοί – τζιχαντιστικοί, είτε επιχειρηματικοί με πρόσβαση σε πολιτικά / εκδοτικά κυκλώματα.

Και το προφίλ των εώς τώρα ελληνόφωνων εμπλεκομένων, ταιριάζει απόλυτα σε αυτή την περιγραφή.

img 4866
Το εντυπωσιακό παλάτι του μεγαλεμπόρου τουρκικής ηρωίνης Γιαννουσάκη και οι ήρωες των 700 ευρώ

Ο Βαρώνος Γιαννουσάκης άλλωστε, δεν είναι κάποιος τυχαίος. Αποτελούσε έναν από τους βασικούς πυλώνες του συστήματος Σημίτη, έχοντας το διαβόητο club “ΚΛΙΚ”, από το ομώνυμο περιοδικό που απετέλεσε τη ναυαρχίδα του life style, του καθεστώτος Σημίτη. Αλήθεια, πόσοι μεγαλοδημοσιογράφοι, πολιτικοί κλπ έφαγαν από τα χεράκια του μεγαλέμπορου τουρκικής ηρωίνης Γιαννουσάκη;

Ενδεικτικό του εθνικού κινδύνου που συνιστά η υπόθεση του NOOR1, είναι οι μαζικές δολοφονίες του συνόλου των μαρτύρων στην Τουρκία. Δηλαδή ο Ερντογάν φρόντισε σε ελάχιστο χρονικό διάστημα να κλείσει τα στόματα όσων γνώριζαν για την υπόθεση, για να “σφραγίσει” τον δίαυλο από την πλευρά του.

Στην Ελλάδα δυστυχώς, αντί να υπάρχει πανστρατιά δημοσιογράφων, πολιτικων, πολιτών ώστε να εντοπιστεί και να λογοδοτήσει μέχρι και ο τελευταίος εμπλεκόμενος, έχει σημάνει ένα “ανεξήγητο” σιωπητήριο. Η μάλλον, το αντίστροφο.

Αντί η δικαιοσύνη να ενθαρρύνεται όπως και οι διωκτικές αρχές, έχουμε καταιγισμό δημοσιευμάτων που φτάνουν σε σημείο να στοχοποιούν την ηρωική εισαγγελέα που παλεύει για να διαλευκάνει πλήρως την υπόθεση, αλλά στοχοποιούν ακόμα και τους ήρωες του λιμενικού που έβαλαν τα στήθια τους στην φωτιά απέναντι σε αυτή την πολυδαίδαλη, αντεθνική συμμορία. Ναι, οι ήρωες των 700 ευρώ, στοχοποιούνται από τους ζάπλουτους εγκληματίες και εσχάτως από την αξιωματική αντιπολίτευση!

img 4865
Το εμετικό πρωτοσελιδο της εφημερίδας “Το Καρφί” την εποχή του “σχεδίου Πυθία”. Όπως αποκάλυψαν τα WIKILEAKS, “Βούδας” ήλθαν ο κωδικός που είχε δώσει στον Κώστα Καραμανλή την ίδια εποχή η “πρεσβεία”

Και έχουμε το έσχατο κατάντημα, να στοχοποιείται προσωπικά ο Πάνος Καμμένος, που κάποιοι λησμονούν ότι θεσμικά ευθύνεται για την άμυνα της Ελλάδας, επειδή πιέζει επιτακτικά για την εξάρθρωση της εγκληματικής οργάνωσης, που αποτελεί θέμα ύψιστης εθνικής ασφάλειας! Από ποιόν; Από το κόμμα του Μητσοτάκη, που αντί να συνεχίσει την πατριωτική πολιτική της παράταξης Καραμανλή, γίνεται υποστηρικτής των ελεεινών μεθοδεύσεων της αντεθνικής – δολοφονικής οργάνωσης!

Όσο για την εφημερίδα του Κακαουνάκη που επικαλούνται – ναι, η παράταξη Καραμανλή γίνεται κονφερασιε της εφημερίδας του Κακαουνάκη – ας θυμηθούν τι έγραφε για τον Κώστα Καραμανλή την εποχή του “σχεδίου Πυθία”.

Εν κατακλείδι, ολόκληρη η κυβέρνηση πρέπει να πάρει θέση σαφέστατη. Δεν μιλάμε εδώ για επικοινωνιακά παιχνίδια, ούτε σύγκρουση επιχειρηματικών συμφερόντων. Μιλάμε για την απόλυτη υποχρέωση προάσπισης της εθνικής ασφάλειας και την εξάρθρωση της εγκληματικής οργάνωσης με όλους τους πυρήνες που δύναται να διατηρεί στην Ελλάδα.

ΑΠ

Διαβάστε επίσης το εκπληκτικό άρθρο του Νίκου Χειλαδάκη.
turkish_flag_007_by_johnlegendre-d5hezjgNOOR1: Η δολοφονική, παρακρατική, αντεθνική οργάνωση πρέπει να συνθλιβεί. ΠρωτοσελιδαΕιδήσεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

89χρονος παρενόχλησε 16χρονη σε παιδική χαρά

Ένας 89χρονος συνελήφθη, καθώς προσέγγισε 16χρονη που καθόταν σε παγκάκι παιδικής χαράς και της πρότεινε σεξουαλική συνεύρεση έναντι αμοιβής Το νεαρό κορίτσι σοκαρίστηκε, καθώς ο...

Κυβέρνηση κατά αγροτών: Επεισόδια σε Νίκαια και Πλατύκαμπο

Οι αγρότες ξεκίνησαν τις κινητοποιήσεις τους στη Λάρισα αποφασισμένοι να το πάνε μέχρι τέλους Η χώρα είναι, πλέον, κομμένη στα δύο, καθώς, λίγο μετά τις...

Αγρότες και κτηνοτρόφοι ετοιμάζονται να κατεβάσουν τα τρακτέρ στους δρόμους από την Κυριακή

Ο αγροτοκτηνοτροφικός κόσμος συνεχίζει τον κύκλο κινητοποιήσεων που αναδεικνύει τα οξυμένα προβλήματα του πρωτογενούς τομέα και τα επακόλουθα από το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ Σύμφωνα με...

Στη φυλακή 53χρονος που κακοποιούσε την 3χρονη κόρη του

Το Μεικτό Ορκωτό Εφετειο Χανίων έκρινε  ομόφωνα ένοχο 53χρονο πατέρα για γενετήσιες πράξεις σε βάρος της τρίχρονης κόρης του Του επέβαλε ποινή κάθειρξης 5,5 ετών,  με...

Επιδόματα, ΟΠΕΚΕΠΕ και δημογραφικό

Σύμφωνα με το αρνητικό των επιδόσεων του δημογραφικού προβλήματος που μας μαστίζει, και συναρτήσει πρόσφατου ερεθίσματος όπου δόθηκαν από τον ΟΠΕΚΕΠΕ …..κονδύλια σε φερόμενους άτεκνους,...

Ανατροπή στη δίκη της Κιβωτού

Σημαντική εξέλιξη σημειώθηκε χθες στη δίκη της Κιβωτού όταν ένας από τους βασικούς μάρτυρες, τρόφιμος του ιδρύματος,εξετάστηκε κατ’ αντιπαράσταση με άλλο παιδί που είχε...

Τεμπη: Ξεκίνησε στη Λάρισα η δίκη για τα βίντεο

Για πρώτη φορά μέσα στην δικαστική αίθουσα βρέθηκαν και οι τρεις κατηγορούμενοι μετά την διαταγή του δικαστηρίου για αυτοπρόσωπη παρουσία Πρόκειται για την πρώτη δίκη...

69χρονος έπεσε στη θάλασσα με το αυτοκίνητό του στο λιμάνι του Πειραιά

Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, στην Πύλη Ε8, ΙΧ όχημα έπεσε στη θάλασσα Στο αυτοκίνητο επέβαινε ένας 69χρονος άνδρας, ο οποίος κατάφερε να βγει...

Χανιά: Μαχαίρωσε 50 φορές τον πατέρα του

Το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Κρήτης στα Χανιά επέβαλε ποινή φυλάκισης 7 ετών και 4 μηνών σε έναν 28χρονο από το Ροδάκινο Ρεθύμνου, ο οποίος...

Κύκλωμα με πλαστούς πίνακες κορυφαίων ελλήνων και ξένων ζωγράφων

Εκατοντάδες πλαστά έργα γνωστών ζωγράφων είχαν στην κατοχή τους ένας 42χρονος και ένας 57χρονος, που συνελήφθησαν  Μάλιστα, ο δεύτερος, ο οποίος είναι σύμφωνα με πληροφορίες...

Καταδικάστηκαν 14 αγρότες για τον ΟΠΕΚΕΠΕ

Το δικαστήριο καταδίκασε και τους 14 κατηγορούμενους, δήθεν αγρότες από την Κρήτη, με δηλωμένες εκτάσεις από τη Φωκίδα έως τον Έβρο που λάμβαναν επιδοτήσεις...

Στάση εργασίας εκτακτως σε ΜΕΤΡΟ, ΗΣΑΠ και Τραμ

Έκτακτη στάση εργασίας θα πραγματοποιηθεί από τις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης 26 Νοεμβρίου έως τις 6 το απόγευμα Πιο συγκεκριμένα,οι «Σταθερές Συγκοινωνίες» ΣΤΑΣΥ προχώρησαν...

Στέφανος Κασσελακης: Χθες ήταν μια μέρα συγκίνησης – Αλλά και μια μέρα δύναμης

Χθες ήταν μια μέρα συγκίνησης. Αλλά και μια μέρα δύναμης. Στην ημερίδα που συνδιοργανώσαμε με την «Πρωτοβουλία για την Ευρωπαϊκή Πρόοδο», το Ινστιτούτο Ευρωπαίων Δημοκρατών και...

46χρονη κατακρεούργησε την πεθερά της – Με ποιο κόμμα ήταν υποψήφια στις εκλογές

75χρονη δολοφονήθηκε από την ίδια τη νύφη της και μάλιστα με φρικιαστικό τρόπο Πρόκειται για τη Ρ.Μ., που είναι σύντροφος ενός από τους γιους της...

Παύλος Γερουλάνος: Εμείς επιλέγουμε να προτείνουμε λύσεις για το σήμερα και να σχεδιάζουμε το αύριο της ελληνικής κοινωνίας

Ένα είναι το συμπέρασμα και των τελευταίων ημερών:  η καρδιά της βαθιάς πολιτικής αλλαγής με σοβαρότητα που χρειάζεται η χώρα, χτυπάει στο ΠΑΣΟΚ.Εμείς επιλέγουμε...

Προφυλακίστηκε ο 16χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό της 12χρονης στην Πάτρα

Ο ανήλικος πέρασε νωρίς το πρωί της Δευτέρας το κατώφλι του ανακριτή και κλήθηκε να απαντήσει σε σειρά κρίσιμων ερωτήσεων σχετικά με όσα συνέβησαν...

57χρονος έκαψε την μητέρα και τον αδερφό του

Τον δρόμο για την φυλακή πήρε ο 57χρονος από τον Μασταμπά ΗρακλείουΚρήτης για την οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε σε σπίτι στις 31 Οκτωβρίου. Στο σπίτι...

Αποφασισμένοι να κάνουν Χριστούγεννα στους δρόμους οι αγρότες

Οι αγρότες της Θεσσαλίας έχουν ήδη ανακοινώσει πως είναι αποφασισμένοι να κάνουν «Χριστούγεννα στους δρόμους» Και η σημερινή σύσκεψη που έλαβε χώρα στο Πολιτιστικό Κέντρο...

Εκστασιασμένη η Κίμπερλι με τον Αργυρό

Με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια αναφέρθηκε η Αμερικανίδα πρέσβειρα στην Ελλάδα, Κίμπερλι Γκιλφόιλ, στον Κωνσταντίνο Αργυρό, επιβεβαιώνοντας πως οι δυό τους έχουν αναπτύξει στενή φιλία τους...

Συνελήφθη 21τραπερ από την Αλβανία μαζί με τον 23χρονο Έλληνα μάνατζερ του για υπόθεση ναρκωτικών

Χειροπέδες σε τράπερ στην Κηφισιά Η ΕΛ.ΑΣ προχώρησε στην σύλληψη γνωστού τράπερ για κατοχή ναρκωτικών. Το περιστατικό έλαβε χώρα το βράδυ της Παρασκευής,  όταν αστυνομικοί...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ