Αποκάλυψη: Ο Πρωθυπουργός των Σκοπίων σε τρομοκρατική οργάνωση!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

Δημοσίευμα στο Ιντερνετ «φωτογραφίζει» το αρχηγείο του ενώ η Αμερικανική Αντιτρομοκρατία δικαιώνεται.
vmro logo 2Στο Memorial Institute (MIPT) των Ηνωμένων Πολιτειών στα πλαίσια υποστήριξης των προσπαθειών αντιμετώπισης της τρομοκρατικής λαίλαπας, δημιουργήθηκε ένα, πολύ καλά ενημερωμένο, διεθνές αρχείο τρομοκρατικών οργανώσεων, αλλά και των μελών που τις στελεχώνουν, κάτι που αποδείχθηκε σπουδαίο βοήθημα σε όλους τους ερευνητές παγκοσμίως. Για περιοχές του κόσμου, με μεγάλο ιστορικό ταραχών και συγκρούσεων η πρωτοβουλία αυτή του MIPT βοήθησε αρκετά ώστε να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα από άποψη τρομοκρατίας και να διαχωριστούν τρομοκρατικά, κινήματα από εθνικές απελευθερωτικές οργανώσεις αλλά και απλούς μαχητές. Έτσι και στη περίπτωση των Βαλκανίων με τη βοήθεια του γνωστικού αυτού αρχείου πολλά πράγματα ξεκαθάρισαν, όχι όμως όλα, σχετικά με τη δράση τρομοκρατικών ομάδων, ιδίως από τότε που κάποια έθνη-κράτη στα Βαλκάνια άρχισαν να χρησιμοποιούν επαναστατικές/τρομοκρατικές ομάδες προκειμένου να προωθήσουν τις δικές τους επιδιώξεις.
Επειδή πολλά σχετικά προβλήματα έχουν δημιουργηθεί στα ταραγμένα Βαλκάνια, ήδη από το προηγούμενο αιώνα, και τα οποία έχουν προέλθει από τη δράση της οργάνωσης ΒΜΡΟ, αναζητήσαμε σχετικές πληροφορίες από το γνωστικό αρχείο του Memorial Institute. Στη αμερικανική αυτή τράπεζα δεδομένων ανακαλύψαμε ότι υπάρχει καταγεγραμμένη τρομοκρατική οργάνωση με τίτλο Macedonian Revolutionary Organization (VMRO) και η οποία δρα στη Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας, όπως και επίσης στην Ελλάδα. Σε μας ίσως είναι γνωστή και με το όνομα Εσωτερική Μακεδονική Επαναστατική Οργάνωση (ΕΜΕΟ).
Πρόκειται για μια ρατσιστική και εθνικιστική τρομοκρατική οργάνωση, όπως αναφέρει το MIPT, η οποία ιδρύθηκε στα τέλη του 19ου αιώνα. Πράγματι η Εσωτερική Μακεδονική Επαναστατική Οργάνωση, ή Вътрешна македонска революционна организация (ΒΜΡΟ) στα βουλγαρικά, ιδρύθηκε στις 23 Οκτωβρίου 1893 στην Θεσσαλονίκη, από ομάδα Βουλγαρόφωνων κατοίκων της τότε Οθωμανικής Μακεδονίας στα πρότυπα των καρμπονάρων της Ιταλίας-οι καρμπονάροι ήταν μια μυστική οργάνωση στα τέλη του 19ου αιώνα που σκοπό είχε την πολιτική ένωση των ιταλικών κρατιδίων σε μια ενιαία δημοκρατία. Μέλος της BMPO μπορούσε να γίνει, όπως έλεγε το καταστατικό της, «κάθε κάτοικος της Ευρωπαϊκής Τουρκίας χωρίς διάκριση γένους, εθνικότητας, θρησκείας και ιδεολογίας».
Δεν πέρασε πολύς καιρός από την ίδρυσή της και η ΒΜΡΟ είχε εξελιχθεί σε μυστική επαναστατική κυβέρνηση με δικούς της διοικητές, παράνομη αστυνομία, δικαστήρια, ταχυδρομεία και στρατό. Τα μέλη τους προέρχονταν από εθελοντές οργανωμένους σε μικρές και ευέλικτες συμμορίες και σύντομα, ξεκίνησε τη τρομοκρατική της δράση με αιματηρά χτυπήματα και πολιτικές δολοφονίες, αποκτώντας ερείσματα κυρίως στις αγροτικές περιοχές.
Κόμμα του απόλυτου μίσους χαρακτηρίζεται τόσο στη Δύση όσο και από σλαβόφωνα πολιτικά κόμματα, οι οποίοι πιστεύουν ότι το ΒΜΡΟ έχει την οργάνωση ή τουλάχιστον θυμίζει αρκετά τη Μαφία. Κατά το ΒΜΡΟ τόσο το ΝΑΤΟ και ΗΠΑ όσο και η Ευρωπαϊκή Ένωση θεωρούνται κάτι περισσότερο από “κτήνη”, με τη βιβλική τους έννοια, όπως και φασίστες εχθροί της χώρας τους, επειδή έχουν πάει για να αρπάξουν τα πλούτη της χώρας του. Αυτές οι “κραυγές” μίσους θυμίζουν έντονα τη ρητορική του Μπιν Λάντεν και τη διακήρυξη του προς τους πιστούς μουσουλμάνους με την οποία τους καλούσε σε ιερό πόλεμο, να εξεγερθούν, να πολεμήσουν τον άπιστο αμερικανό που ήρθε στη Σαουδαραβια.
Το μοτίβο θυματοποίησης των διακηρύξεων του ΒΜΡΟ αποσκοπεί στο να ξεσηκώσει σε επαναστατικές ενέργειας τον απλό ανίδεο κόσμο αλλά και να τον αναγκάσει να υποστηρίξει τις τρομοκρατικές του ενέργειες. Έννοιες όπως “ξεχασμένο έθνος”, “καταληστευμένο έθνος”, “στέρηση του αληθινού ονόματος της χώρας” και η απαρίθμηση ενός πολύ μεγάλου κατάλογου εχθρών (γειτονικά έθνη, δυτικές χώρες, ΝΑΤΟ…) κ.λπ. πιστεύει πως βοηθούν προς το σκοπό αυτό.
Το ΒΜΡΟ, διαλαλεί ότι η οργάνωση του, ταυτίζεται με τον θρύλο και ότι είναι το αρχαιότερο πολιτικό κόμμα του κόσμου! Ο επαναστατικός πυρήνας της τρομοκρατικής αυτής οργάνωσης στοχεύει πάντα στην απόσπαση περιοχών της βαλκανικής ενδοχώρας χρησιμοποιώντας γι’ αυτό το σκοπό το φανατισμό των ακραίων ισλαμιστών θυμίζοντας στο σημείο αυτό τη διακήρυξη του Μπιν Λάντεν περί απελευθέρωσης των “κατεχόμενων αραβικών εδαφών από τους διαβολικούς αμερικανούς”, όπως εκείνος τους αποκαλεί.
Όμως τρομοκρατικό κόμμα χωρίς ηγέτες δεν υπάρχει πουθενά στο κόσμο. Έτσι από το START , ένα άλλο αρχείο τρομοκρατικών οργανώσεων στην Αμερική, αυτό της Homeland Security το οποίο φιλοξενείται στο πανεπιστήμιο του Maryland, πληροφορηθήκαμε ότι, ο αρχηγός της τρομοκρατικής οργάνωσης BMΡO είναι κάποιος ονόματι Ljupco Mircevski-Trepet, του οποίου τα ίχνη χάνονται κάπου στη Σουηδία και κανείς δεν έχει ακούσει, λέι το START, νέα του από το 2001 και μετά. Δεν είναι έτσι όμως ακριβώς έτσι τα πράγματα.
Ο κύριος αυτός δεν είχε αποτραβηχτεί από την «ενεργό δράση», αλλά συνεχίζει με άλλους μεθόδους, απτόητος το επαναστατικό το έργο του ΒΜΡΟ, εκτοξεύοντας αυτή φορά λίβελους εναντίον της «φασιστικής και ρατσιστικής Δύσης», όπως εκείνος την αποκαλεί. Πράγματι ο «τρομοκράτης», κατά τους αμερικανούς, Ljupco Mircevski-Trepet με προσφυγές του ενώπιον διεθνών οργανισμών καταγγέλλει τη Σουηδία, τη χώρα η οποία τον φιλοξενεί, θυμίζοντας σε αρκετά πράγματι το παραλογικό των ενεργειών του ομοϊδεάτη του στο ΒΜΡΟ πρωθυπουργού των Σκοπίων Γκρουέφσκι με τις δικές του προσφυγές ενώπιον των ίδιων οργανισμών εναντίον της Ελλάδας.
Ο Ljupco Mircevski-Trepet, που καταγγέλλουν οι αμερικανοί, είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση “τρομοκράτη” σε καμιά όμως περίπτωση δεν πιστεψαμε ότι αυτός είναι και ο αρχηγός της τρομοκρατίας του ΒΜΡΟ, και ότι δρα μόνος του και ανεξάρτητα. Οπότε το ερώτημα που έπρεπε να απαντήσουμε είναι ποιοι άλλοι, εκτός του Mircevski-Trepet, ευρίσκονται στην ηγεσία της ΒΜΡΟ και πως σχεδιάζουν όλοι μαζί τη τρομοκρατική δράση του; Η καταγγελτική δραστηριότητα του Mircevski-Trepet άρχιζε να μας θυμίζει, σε πολλά σημεία, αυτή του σκοπιανού προέδρου, αλλά τίποτα δεν προμήνυε αυτό που θα ακολουθούσε!
Επειδή η επαναστατική συλλογιστική των μελών του ΒΜΡΟ από τις αρχές του προηγούμενου αιώνα μαζί με τη τρομοκρατική διάσταση της πολιτικής της ομάδας αυτής συνεπάγεται ένα συγκεκριμένο μοντέλο δράσης ακολουθήσαμε τα ίχνη της προκειμένου να ανακαλύψουμε τα πραγματικά σχέδια της αλλά και την ηγεσία της. Μια από τις χώρες, μέσα στην οποία απλώνεται και δρα το ΒΜΡΟ ειναι και η Βουλγαρία, για την οποία υπήρχαν πολλές πληροφορίες. Το ένστικτο μας δεν μας ξεγέλασε και ευτυχως η έρευνα μας εκει δεν πήγε χαμένη, γιατι σε κάποια στιγμή, προς μεγάλη μας έκπληξη, αλλά δυστυχώς για το Κο Γρουεφσκι, ανακαλύψαμε αυτό που κρυβόταν εδώ και καιρό πολύ καλά.
Σε συγκεκριμένη ιστοσελίδα, στην οποία περιγράφονται με μεγάλη υπερηφάνεια τα κατορθώματα του ΒΜΡΟ, από τη στιγμή που αυτό δημιουργήθηκε το 1893 στη Θεσσαλονίκη, και έχει επίσης χαρακτηριστεί τρομοκρατική οργάνωση από του αμερικανούς, αναφεραται και η έδρα του η οποία ευρίσκεται κάπου στη Βουλγαρία. Αν και η τρομοκρατική ιστορία του ήταν πολύ “ενδιαφέρουσα” αποκαλύφθηκε το εξής εκπληκτικό: ένα από τα κορυφαία ηγετικό στελέχη του ΒΜΡΟ με έδρα τη Βουλγαρία είναι ο ίδιος ο πρωθυπουργός των Σκοπίων Γκρούεφσκι! Δηλαδή με άλλα λόγια η ιστοσελίδα μας πληροφορεί ότι ο πρωθυπουργός της πΓΔΜ είναι ηγέτης τρομοκρατικής ομάδας που έχει την έδρα της στη Βουλγαρία!
Μπορεί μεν για το τρομοκρατικό ΒΜΡΟ να είναι τίτλος τιμής, το να έχει δηλαδή στη τριανδρική ηγεσία του έναν εν ενεργεία πρωθυπουργό, δημιουργούνται όμως τεράστια προβλήματα στην ίδια τη ΠΓΔΜ από τη στιγμή που αυτή θέλει να σταθεί ενώπιον της δύσεως και να ορθώσει ένα στοιχειώδες έστω δημοκρατικό ανάστημα. Επειδή οι πληροφορίες που περιέχονται στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα τελικά σε κατηγορίες μετατρέπονται για τον Γκρούεφσκι τη στιγμή που ενώ σκοπεύει να ενσωματώσει τη χώρα του πΓΔΜ στο αντιτρομοκρατικό αγώνα της δύσεως περιγράφεται ο ίδιος στην ιστοσελίδα σαν αρχιτρομοκράτης!
Έτσι στο σκηνικό όπως διαμορφώθηκε, μετά τις αδιάψευστες ακόμα, πληροφορίες ή ισχυρισμούς, οι οποίες αναρτήθηκαν στο διαδυκτυο για συμμετοχή του πρωθυπουργού Γκρούεφσκι σε τρομοκρατική οργάνωση, η Ευρωπαϊκή Ένωση έρχεται αντιμέτωπη για πρώτη φορά στην ιστορία της με την εκπληκτική περίπτωση ένα επαναστατικό κόμμα (βλέπε ΒΜΡΟ) να χτυπά τη πόρτα της, ένα κόμμα που φαίνεται να έχει ισχυρές διασυνδέσεις με τη τρομοκρατία.
Επειδή μεν πολλοί στα Σκόπια δεν κατάλαβαν πόσο σοβαρό είναι κάτι τέτοιο για την δημοκρατική Ευρώπη δεν συνέβη το ίδιο και στην Ευρώπη. Ας αναρωτηθούμε, είπαν όσοι πληροφορήθηκαν τα περί τρομοκρατικής δράσης του ΒΜΡΟ, τι θα γινόταν εάν κόμμα στην Ιταλία με τίτλο «Ερυθρές Ταξιαρχίες» κέρδιζε εκεί τις εκλογές ή εάν ένα άλλο κόμμα με τίτλο «Μπάαντερ Μάινχοφ» κέρδιζε τις αντίστοιχες στη Γερμανία!
Οι παραλληλισμοί δίνουν και παίρνουν, με αδιάψευστες δυστυχώς μέχρι στιγμής τις πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν. Προκειμένου λοιπόν να καταλαγιάσουν οι ολοένα και αυξανόμενες ανησυχίες ανάμεσα στο δημοκρατικό κόσμο της Ευρώπης και να μην απομονωθεί η πΓΔΜ από τη διεθνή κοινότητα και αντιμετωπίσει ο πρωθυπουργός των Σκοπίων τις συνέπειες του αντιτρομοκρατικού νόμου καλείται αυτός και το κόμμα του να προχωρήσουν άμεσα στις παρακάτω ενέργειες.
ΝΑ δηλώσουν κατηγορηματικά πρώτον ότι αποκρούουν την επαναστατική και τρομοκρατική ιδεολογία του ΒΜΡΟ, όπως αυτή διαμορφώθηκε από τη στιγμή της δημιουργίας του μέχρι σήμερα, δεύτερο να καταγγείλουν όλα τρομοκρατικά σχέδια του ΒΜΡΟ, με όσα περί επιθέσεως στην Ελλάδα και τους υπόλοιπους γείτονες της πΓΔΜ περιγράφονται, και τρίτο ότι θα συνεργαστούν στενά και αποφασιστικά σε θέματα τρομοκρατίας με όλες τις γειτονικές χώρες, οι οποίες ευρίσκονται ήδη στο στόχο του ΒΜΡΟ, προκειμένου να εντοπισθούν τα στελέχη εκείνα που χρησιμοποιούν το έδαφος της πΓΔΜ για να σχεδιάζουν τα τρομοκρατικά τους σχέδια εναντίον τρίτων βαλκανικών κρατών.
Αφού ο Γκρούεφσκι και το κόμμα του στα Σκόπια, εφόσον δεν έχουν σχέση με όσα δημοσιεύτηκαν περί συμμετοχής τους ή υποστήριξης της τρομοκρατία, αποκηρύξουν, διαψεύσουν και καταγγείλουν τα δημοσιεύματα αυτά, και προκειμένου να κάμψουν τελικά και τις τελευταίες αντιρρήσεις περί δημοκρατικότητας και συμμετοχής τους στην ευρωπαϊκή ένωση θα ΠΡΕΠΕΙ να προχωρήσουν σε μετονομασία του «επαναστατικού» ΒΜΡΟ, όπως λέει εξάλλου το όνομα του, χρησιμοποιώντας ένα καινούργιο ευρωπαϊκό «χριστιανοδημοκρατικό» ίσως, επειδή κάτι τέτοιο ισχυρίζονται ότι αντιπροσωπεύει την ιδεολογία του.
Δεν φτάνουν όμως αυτά. Επειδή υπάρχει έντονη φημολογία ότι, ένα βουλγαρικό κέντρο μυστικά κατευθύνει τις εξελίξεις μέσα στο ΒΜΡΟ, έχοντας ήδη αποφασίσει ο πρωθυπουργός Γκρούεφσκι να εγκαταλείψει την πΓΔΜ, όπως επίσης έκανε ο πρώην πρωθυπουργός Γκεοργκιέφσκι και να γίνει και αυτός Βούλγαρος, καλείται ο Γκρούεφσκι να δηλώσει ότι αποτάσσει κάθε τι βουλγαρικό στα σχέδια του και ότι επίσης δε υπάρχει σχέδιο μετάβασης του πληθυσμού της πΓΔΜ υπό βουλγαρική σημαία.
Η Ευρώπη αναμένει τόσο από τη κυβέρνηση της πΓΔΜ όσο και από τον πρωθυπουργό Γκρούεφσκι τις κατάλληλες και προπάντων πειστικές διαψεύσεις, χωρίς όμως μισολογα, υπεκφυγές και ανούσιες καταγγελίες αλλά και αντιπερισπασμούς, προκειμένου να αποδείξει αυτή ότι αξίζει να συμμετέχει, σαν δημοκρατικό μέλος, στη μεγάλη ευρωπαϊκή οικογένεια.
Έπεται συνέχεια!

ΠρωτοσελιδαΕιδήσεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Μαχαίρωσε τον πατέρα του και έβαλε φωτιά στο σπίτι

Σοκ και αναστάτωση προκάλεσε το οικογενειακό δράμα που εκτυλίχθηκε τη νύχτα του Σαββάτου στη Μόρια της Λέσβου όταν ένας έντονος καβγάς μεταξύ πατέρα και γιου...

«Αντιδήμαρχος ασφαλείας» της Λυόν ο… Μουχάμεντ! Τι περιμένατε να συμβεί;

Ο δήμαρχος της Λυών συνεργάστηκε με την ομάδα Antifa «Jeune Garde» η οποία σκότωσε τον 23χρονο Quentin Deranque μπροστά σε ένα πανεπιστήμιο της Λυών...

Το λεξικό της Σαρακοστής

Aπό την Καθαρά Δευτέρα μέχρι το Πάσχα η Εκκλησία ζητά από τους πιστούς να προετοιμαστούν για την Ανάσταση του ΧριστούΣτο κείμενο που ακολουθεί παρουσιάζεται...

Γιατί το Ισραήλ έσπευσε να αναγνωρίσει τη Σομαλιλάνδη – Οι κίνδυνοι

  Το Ισραήλ αποκτά στρατηγικό βάθος κοντά στις εγκαταστάσεις της Τουρκίας στη Σομαλία για την παρακολούθηση και -εάν χρειαστεί- την καταστροφή τους εάν προκύψουν στοιχεία...

Νικόλας Φαραντούρης: Είδηση της τελευταίας στιγμής για χιλιάδες δανειολήπτες σε Ελβετικό φράγκο

Η Επιτροπή Αναφορών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (PETI) με ενημέρωσε ότι έκανε δεκτή την αναφορά δανειοληπτών σε ελβετικό φράγκο. Προχωράμε λοιπόν στην εις βάθος...

Αγιορείτικη συνταγή για την πιο γευστική ταραμοσαλάτα

Η ταραμοσαλάτα είναι σίγουρα ο μεζές με την πλούσια κρεμώδη υφή ο οποίος πρωταγωνιστεί στο νηστίσιμο τραπέζι, αρχής γενομένης από την Καθαρά Δευτέρα.Απο το...

ΕΚΤΑΚΤΟ: Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ανοίγει έρευνα για το ελβετικό φράγκο στην Ελλάδα

Σε μια είδηση της τελευταίας στιγμής ο ανεξαρτητος Ευρωβουλευτής Νικόλας Φαραντούρης αποκαλύπτει ότι το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ξεκινά έρευνα για χιλιάδες δανειολήπτες σε ελβετικό...

Ποια καταστήματα και Σούπερ Μάρκετ θα είναι ανοικτά αύριο Καθαρη Δευτερα

Με περιορισμένη λειτουργία θα κινηθεί η αγορά την Καθαρά Δευτέρα, καθώς η πλειονότητα των μεγάλων αλυσίδων σούπερ μάρκετ θα παραμείνει κλειστή.Συγκεκριμένα, δεν θα...

Καθαρά Δευτέρα: Τι προσέχουμε οταν πετάμε χαρταετό

Προσοχή συνιστά σε μικρούς και μεγάλους κατά το πέταγμα του χαρταετού την Καθαρά Δευτέρα, ο Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας  Ο ΔΕΔΔΗΕ σας συμβουλεύει...

Τουρκική Εφημερίδα: Ούτε η Άγκυρα πιστεύει ότι οι Τουρκοκύπριοι ζουν σε «ανεξάρτητο κράτος»!

Δεν είναι αρκετά ενδιαφέρον το γεγονός ότι η Τουρκία βρίσκεται στο επίκεντρο κάθε ζητήματος που συζητείται μεταξύ των Τουρκοκυπρίων, γράφει η τουρκική Birgün Gazetesi. Με...

Η Επικεφαλής του Γερμανικού AfD, Άλις Βάιντελ έχει καταντήσει η μοναδική αντιναζιστική φωνή στη Γερμανία

Η Επικεφαλής του Γερμανικού AfD, Άλις Βάιντελ έχει καταντήσει η μοναδική αντιναζιστική φωνή στη Γερμανία Και βγαίνουν να την κατηγορήσουν αυτοί που για πρώτη φορά...

Τι συµβολίζει το πέταγµα του χαρταετού;

Οι χαρταετοί πλανιούνται στους ουρανούς εδώ και χιλιετίες Το ταξίδι ξεκίνησε από τις χώρες της Ανατολής και συγκεκριμένα από την Κίνα, ενώ στην Ελλάδα οι...

Σάλος με την αποκαλυπτική συνέντευξη της Εφης Μουρίκη

Στην τηλεόραση του Αχελώου και στην εκπομπή Ανοιχτές Σελίδες με τον Αχιλλέα Παπαδιονυσίου προσκεκλημένη η καταξιωμένη ηθοποιός κ Έφη Μουρίκη Η κ Μουρίκη μιλάει -Για...

Στο Ιράν προετοιμάζονται για την επίθεση των ΗΠΑ

Οι New York Times φωτίζουν τις κινήσεις του Ιράν καθώς οι σχέσεις με τις Ηνωμένες Πολιτείες βρίσκονται σε κρίσιμο σημείο και το παγκόσμιο ενδιαφέρον...

Η καλύτερη συνταγή για αυθεντική άζυμη λαγάνα, μοναστηριακή

H συνταγή που παραθέτουμε εδώ, από τις μοναχές της Ιεράς Μονής Αγίου Νεκταρίου, Τρίκορφου Φωκίδας, αποτελεί αληθινή πρωτοτυπία Η λαγάνα κανονικά είναι ένας άζυμος άρτος,...

Στρατός – Ευρώπη: Από την Ομάδα Ε5 γεννιέται το σχέδιο LEAP

Οι υπουργοί Άμυνας και οι υφυπουργοί της ομάδας E5 (Πολωνία, Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία και Ηνωμένο Βασίλειο) που συναντήθηκαν στην Κρακοβία ανακοίνωσαν την έναρξη μιας πρωτοβουλίας...

Ο Ακυλας έγινε Lego – Σε λίγο και λαμπάδα για το Πάσχα

Ο 27χρονος τραγουδιστής Akylas, που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη φετινή Eurovision με το τραγούδι «Ferto» απέκτησε μια… ξεχωριστή LEGO εκδοχή στο TikTok!Συγκεκριμένα, ο γνωστός...

Του Κουτρούλη ο γάμος – Τα υπέροχα έθιμα για τα Κούλουμα

Όλα τα έθιμα για τα Ελληνικά κούλουμα, από το Νίκο Παπαδογιάννη Αγαπητοί αναγνώστες, καλημέρα σας. Είμαι ο Νίκος Παπαδογιάννης και …λείπω εις τας εξοχάς και...

Η πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα, οι δημοσκοπήσεις και τα πιθανά νέα κόμματα

Προβλέπεται ότι μετά το Πάσχα θα είναι να γίνει, ότι είναι να γίνει, με την πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα, δηλαδή εδώ στην Αθήνα, αφού...

Στέφανος Κασσελακης: Η ελληνική αγορά δεν είναι μια εύρυθμη οικονομία

Η ελληνική αγορά δεν είναι μια εύρυθμη οικονομίαΔεν είναι δυνατόν οι τράπεζες και οι εταιρείες παροχής ενέργειας να έχουν ρεκόρ κερδοφορίας στο χρηματιστήριο Αθηνών...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ