Πάνος Καμμένος: Ενάντια στους εθνομηδενιστές τόσο της δεξιάς όσο και της αριστεράς.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img 0892

Μιλώντας πριν από λίγο στα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ο Πάνος Καμμένος αποκαθήλωσε τους ψευδομακεδονομαχους αλλά και τους ψευδοπροοδευτικούς. Χαρακτήρισε τους νεοφιλελεύθερους και τους διεθνιστές ως δυο όψεις του ίδιου νομίσματος με κοινό παράγοντα τον εθνομηδενισμό. Υποτακτικοί των ιδρυμάτων Κλίντον και Σόρος, που καταστρατηγούν τις ίδιες τις ιδρυτικές αξίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως την οραματίστηκαν οι ιδρυτές της.

Ναι στην Ευρώπη των Εθνών – Κρατών, της Εθνικής Κυριαρχίας όπου κυρίαρχη αξία θα είναι ο άνθρωπος και όχι οι ισολογισμοί, η κερδοσκοπία, η κατάργηση των συνόρων προς όφελος των κορακιών.

7 χρόνια μας έχουν πολεμήσει λυσσαλέα. Αυτή είναι η μεγάλη δικαίωση. Δεν υπήρξε κίνημα ποτέ στην μεταπολίτευση που να πολεμήθηκε τόσο λυσσαλέα αλλά και να προσέφερε τόσα πολλά στην πατρίδα. Την θωράκιση των συνόρων. Την αποτροπή του σχεδίου χρεοκοπίας και διάλυσης της χώρας το 2015, που οργάνωσε ο Παπανδρέου και επιχείρησε να υλοποιήσει ο Βαρουξάκης με τον Σόιμπλε. Με στόχο να αποβληθεί η Ελλάδα από την ΕΕ, μένοντας με 1,5 εκατομμύρια πρόσφυγες και μετανάστες σε μια καταρρέουσα χώρα. Οι μεγάλες συμφωνίες και στρατηγικές συμμαχίες που ποτέ δεν είχαν γίνει στο παρελθόν. Η ενεργοποίηση του ΝΑΤΟ που για πρώτη φορά φύλαξε τα σύνορα της Ελλάδας. Και αυτό θα συνεχιστεί όσο υπάρχουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, γκρεμίζοντας τις διαχωριστικές γραμμές δεξιάς – αριστεράς που προσπαθούν κάποιοι να υψώσουν για να μαζέψουν ψηφαλάκια. Οι ΑΝΕΛ θα υπηρετήσουν την Εθνική Ενότητα με τους πατριώτες όλου του πολιτικού φάσματος, απέναντι στους εθνομηδενιστές όλου του πολιτικού φάσματος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ