Την ώρα που η ανθρωπότητα χρειάζεται περισσότερη Ελλάδα, κάποιοι θέλουν να την ακρωτηριάσουν.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img 0135

ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ Η ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ

Ο ελληνισμός με τις υπέροχες πανανθρώπινες αξίες που γέννησε και διέδωσε, είναι η απάντηση στα σημερινά αδιέξοδα της ανθρωπότητας. Σε κάθε πρόβλημα, ο ελληνισμός, αυτό το άδολο ελληνικό πνεύμα όπως σφυρηλατήθηκε στην κλασική αρχαιότητα και τελειοποιήθηκε με την Ορθοδοξία, δίνει τη λύση. Λύση για τη Μητέρα Γη, τον άνθρωπο, το δίκαιο. Ας μην ξεχνάμε ότι η έννοια του δικαίου εγκαθιδρύθηκε πρώτα στην Ελλάδα και αυτό έκανε τον ελληνικό πολιτισμό την ανώτερη έκφανση του ανθρώπινου γένους. Χρειάζεται ηρωισμό και σοφία, να μπορείς μόνος σου να θέτεις περιορισμούς στην ίδια σου τη δύναμη και να βοηθάς αυτόν που είναι κοινωνικά, σωματικά η πνευματικά αδύναμος. Γιατί το δίκιο είναι το ατσάλινο χέρι που υψώνεται και εμποδίζει το ξίφος του ισχυρού.

Αυτό το μεγαλείο της Ελλάδας, παρόλη την ηθική κατάπτωση που διαχέεται σαν δηλητήριο από τις εξουσιαστικές δομές, μόνο έτσι μπορεί να κυβερνούν Σημίτηδες, δεν ηττήθηκε ποτέ. Ζει στο συλλογικό ασυνείδητο και στην συνείδηση όσον γεννήθηκαν και όσων έγιναν έλληνες.

Και αυτό φάνηκε περίτρανα στην προσφυγική κρίση. Μια χρεοκοπημένη χώρα, μία χώρα Στο μάτι του κυκλώνα, πλήρως αβοήθητή από φίλους και αντιμετωπίζοντας μόνη της επιβουλές των εχθρών, διδάξει ανθρωπιά. Δίδαξε Ελλάδα.

Σήμερα λοιπόν, βλέπουμε πάλι μια κορύφωση με τα ελεεινά άρθρα του BBC και του Σπούτνικ, μία απόπειρα ακρωτηριασμού του εθνικού κορμού υπέρ αγνώστου ταυτότητας μειονοτήτων που ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια και επιβάλλονται από ισχυρά συμφέροντα.

Δηλαδή, η ανθρωπότητα έχει ανάγκη από περισσότερα Σκόπια; Από περισσότερη Αλβανία; Από περισσότερη Τουρκία; Δηλαδή η ανθρωπότητα χρειάζεται πάλι τον αντισημιτισμό, τις γενοκτονίες και τους αρχιτέκτονες της; Πότε ζήτησαν συγγνώμη οι αλβανοί και οι σκοπιανοί για τις θηριωδίες τους στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο; Πότε ζήτησαν συγγνώμη αντίστοιχα οι τούρκοι; Πότε απολογήθηκαν απέναντι στην ιστορία και στην ανθρωπότητα για τους δεσμούς τους με τον ιδρυτή του φασισμού, Μπενίτο Μουσολίνι; Πότε απολογήθηκε η δήθεν ψευδομακεδονική μειονότητα για την δράση της όπως αυτή εκφράστηκε στην δίκη των δοσίλογων της Βορείου Ελλάδος; Διότι πολλοί δεν το γνωρίζουν, αλλά ο Μπενίτο Μουσολίνι ήταν ο εμπνευστής αυτής της δήθεν μειονότητας. Το ίδιο και οι αμετανόητοι φονιάδες Τσάμηδες.

Η ανθρωπότητα λοιπόν δεν χρειάζεται άλλη θηριωδία, αλλά ανθρωπισμό. Χρειάζεται την Ελλάδα περισσότερο από ποτέ.

Είναι λογικό ότι όταν επικρατεί η βαρβαρότητα γεμίζουν τα ταμεία των μισάνθρωπων κερδοσκόπων τύπου Σόρος. Είναι αντιληπτό γιατί γίνεται αυτή η προσπάθεια. Όμως η ανθρωπότητα και φυσικά η Ελλάδα πρέπει να ξεσηκωθεί και να βροντοφωνάξει ΩΣ ΕΔΩ. Να διαφωτίσει και να πολεμήσει. Διότι αυτή η μάχη δεν είναι μόνο για την Ελλάδα, αλλά για την ανθρωπότητα. Διότι κάθε καλό που υπάρχει στον ανθρώπινο πολιτισμό, έχει ελληνική ταυτότητα. Και υπεράσπιση του είναι το χρέος και κληρονομιά μας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ