Φαίδων Γεωργίτσης: Η άγνωστη ιστορία του χαστουκιού στη Ζωή Λάσκαρη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

8B1E7930-9B16-4A21-A5ED-39A517F1B66F.jpegΌταν είχε πεθάνει η Ζωή Λάσκαρη ο Φαίδων Γεωργίτσης είχε μιλήσει για τη σχέση τους αλλά και για την περίφημη σκηνή που χαστούκισε τη συμπρωταγωνίστριά του.

las1

«“Οι θαλασσιές οι χάντρες” ήταν η ταινία που αγαπούσε πιο πολύ από όλες, τη θεωρούμε ότι είναι η καλύτερή μας ταινία. Εκεί υπάρχει βέβαια και η περίφημη ιστορία με το χαστούκι που της έδωσα, το οποίο ήταν ένα αρκετά ισχυρό χαστούκι, και βεβαίως θα μπορούσε να μην είναι αληθινό. Ο Δαλιανίδης όμως μου ζήτησε να είναι αληθινό, διότι ήθελε και μία αληθινή αντίδραση από τη Ζωίτσα. Εγώ δεν είχα καμία διάθεση να δώσω ένα χαστούκι στη Ζωίτσα, με πίεσε όμως ο Δαλιανίδης. Της το έδωσα, και πριν προλάβει να διαμαρτυρηθεί σε εμένα, μπήκε ο Δαλιανίδης στη μέση και της είπε ότι ήταν δική του η πρωτοβουλία», δήλωνε τότε ο αγαπημένος ηθοποιός.

Ο Φαίδων Γεωργίτσης επίσης αναφέρθηκε και στην πρώτη γνωριμία με τη Ζωή Λάσκαρη«Τη Ζωίτσα τη συνάντησα για πρώτη φορά το καλοκαίρι του 1963. Όταν πρωτοαντίκρισα τη Ζωίτσα έμεινα ξερός.Ήταν τόσο όμορφη που δεν μπορούσες να την κοιτάξεις. Ήταν σαν τον ήλιο, που δεν μπορείς να τον δεις, δεν μπορείς να τον κοιτάξεις κατάματα».

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=OeMBly9vnZI?feature=oembed]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ