Κατέρρευσαν οι θαμώνες μόλις είδαν τον Γιώργο και τον Νίκο Παπανδρέου να ορμούν σαν καρχαρίες στα μπαρμπουνάκια

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img 0836

Θυμήθηκαν την ταινία “όρκα η δολοφόνος φάλαινα” οι θαμώνες γνωστής ψαροταβέρνας όταν είδαν τον Γιώργο και τον Νίκο Παπανδρέου να επιτίθενται ανελέητα στα εδέσματα που είχαν παραγγείλει.

Τι ανάγκη έχουν όμως; Δεν τους αγγίζει τίποτα.

Φανταστείτε ότι ο Γιώργος Παπανδρέου έκανε κόμμα, πήγε άπατο και έμεινε εκτός Βουλής. Και όμως επιμένει να κάνει τον ινστρούχτορά.

Ο δε Νίκος Παπανδρέου, ταπεινώθηκε από την Καϊλή. Ίσως ΤΕΙ το ότι έχει καιρό να γράψει βιβλίο, διότι δηλώνει συγγραφέας. Γιατί άραγε; Ίσως θα πρέπει να ρωτήσουμε τον κύριο Βασίλη Βασιλικό για να μας δώσει μία εξήγηση.

Και όμως αυτοί οι άνθρωποι εξακολουθούν να καπελώνουν και να περιμένουν στη γωνία την κυρία Γεννηματά, όχι πως αυτή είναι καλύτερη, αλλά τουλάχιστον κατάφερε να επιβιώσει στις εκλογές. Σε αντίθεση με τους δύο Παπανδρέου.

Για την πολιτική επιβίωσή μιλάμε φυσικά, γιατί την διαβίωση τους φαίνεται ότι την έχουν εξασφαλισμένη με έναν μυστήριο τρόπο. Έναν τρόπο που πρέπει να αποτελεί πατέντα της οικογένειας, αφού κανείς δεν μπορεί να καταλάβει πως αυτοί οι άνθρωποι ζουν την μεγάλη ζωή με πενιχρά φαινομενικά εισοδήματα. Η σύνταξη του Γιώργου που δεν είναι καν βουλευτής, η σύνταξη της κυρίας Παπανδρέου, τα εισοδήματα ιδιωτικού υπαλλήλου του κύριου Νίκου Παπανδρέου και ο μισθός του καθηγητή κύριου Αντρίκου Παπανδρέου. Πραγματικό θαύμα.

Αυτοί είναι οι υβριστές και συκοφάντες του Κώστα Καραμανλή. Οι αγνώστου ταυτότητας εισοδημάτων κύριοι Παπανδρέου. Να τους χαιρόμαστε ως έθνος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ