24/09/2021

ΤΩΡΑ: Νέες αποκαλύψεις για τον θάνατο του Δημήτρη Γραικού.

 
15E27830-09D8-4E90-B11D-4648F31FEFC0.jpeg“Βρέθηκα στο χώρο του νεκροτομείου και τα χτυπήματα που είδα στη σορό του άτυχου Γραικού, μαρτυρούσαν μένος. Μιλάμε για τέσσερα σπασμένα πλευρά που τρύπησαν τους πνεύμονες, σπασμένη μύτη και πολλά άλλα χτυπήματα.
Η γλώσσα όλων σήμερα πρέπει να είναι σκληρή. Η πραγματικότητα που δυστυχώς αντιμετωπίζουμε στη χώρα μας, είναι πως πρέπει ο καθένας να παίρνει μόνος του πρωτοβουλίες για να βρίσκει άκρη στις υποθέσεις του.
Όλο αυτό το διάστημα μέχρι την αποκάλυψη πως ο Γραικός ήταν θαμμένος στη μονάδα του εμπόρου, ακούστηκαν ανισόρροπα πράγματα. Πως ήταν στο εξωτερικό και πως είχε αποκτήσει παιδί με την κόρη του φίλου του”, δήλωσε ο δικηγόρος των αδελφών του θύματος Νίκος Διαλυνάς μιλώντας στην εκπομπή ‘Φως στο Τούνελ’.
Ο αδελφός του άτυχου κτηνοτρόφου, Νίκος Γραικός, ανέφερε: “Σκότωσε έναν άνθρωπο για το χρήμα. Αυτή είναι η ιστορία. Πούλησε παραμύθι σε όλους και δεν ήταν παρά ένας ψυχρός εκτελεστής. Δώσαμε έναν μεγάλο αγώνα για να δικαιωθεί η μνήμη του αδελφού μου και τα καταφέραμε”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ