Ο Πάνος Καμμένος, οι πατριδέμποροι και οι κατά φαντασίαν διώκτες της διαπλοκής.

image 70

Τρία είναι τα είδη των πολιτικών που ευδοκιμούν τελευταία στο πολιτικό στερέωμα. Αυτοί που προβάλλουν τον «πατριωτισμό» τους, αυτοί που παριστάνουν τους μαχητές της διαφάνειας και οι θεωρητικοί της υπεράσπισης του λαού.

Πιάνεις πρωτα τους «πατριώτες». Δηλαδή αυτούς που προβάλλουν τον πατριωτισμό τους ως κύριο πολιτικό χαρακτηριστικό ώστε να καταφέρουν να εκλεγούν. Και τους ρωτάς ποια ακριβώς θυσία, ποια ρήξη, ποιο προσωπικό τίμημα έχουν πληρώσει για την πατρίδα που τόσο αγαπούν. ΚΑΜΜΙΑ!  Χαρακτηριστικό παράδειγμα, κάποιοι βουλευτές του κόμματος του κυρίου Μητσοτάκη

οι οποίοι έκαναν καριέρα και γέμισαν τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς ως «πατριώτες». Χωρίς φυσικά να υπερασπίσουν την πατρίδα και το λαό σε οποιαδήποτε φάση της πολιτικής τους παρουσία.

 Πιάνεις μετά τους μαχητές κατά της διαπλοκής και τους υπερασπιστές του Λαϊκού συμφέροντος. Και τους ρωτάς, ποια θυσία, ποια ρήξη έχουν κάνει με αυτούς που θησαυρίζουν πάνω στο δημόσιο συμφέρον, είτε είναι πολιτικοί είτε οι γνωστοί «νταβατζήδες».  Και στην καλύτερη, η απάντηση που θα πάρεις είναι ότι τους έχουν καταγγείλει. Όχι φυσικά στη δικαιοσύνη, αλλά σε θεωρητικές συζητήσεις μεταξύ συντρόφων, συνοδοιπόρων, φίλων και κολλητών.  Άντε και σε καμιά συνέντευξη.

Και έχεις από την άλλη τον Πάνο Καμμένο.  Τον άνθρωπο που εδώ και τρεις δεκαετίες συγκρούεται λυσσαλέα με όλους αυτούς που κάποιοι από το πολιτικό σύστημα έτρεξαν να προσκυνήσουν και γίναν συνενοχοι στα εγκλήματα τους, προκειμένου να εξασφαλίσουν την επανεκλογή τους. Ή και κάποιο αντίδωρο.  Τον Ψυχάρη, τον Μπόμπολα, τον Μαντέλη, τον Τσουκάτο, τον Τσοχατζόπουλο, τον Παπαντωνίου, τον Γιώργο Παπανδρέου, τον Βενιζέλο, τον Σάφα, το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, την Proton, τα CDS και η λίστα δεν έχει τέλος.  Κι σε όλα, μα όλα έχει δικαιωθεί.

 Τι ψεκασμένο τον έλεγαν. Τι συκοφαντίες εξαπέλυαν προκειμένου να αποδομήσουν τις καταγγελίες του.  Ακόμα και στην υπόθεση των CDS δικαιώθηκε, παρά την άθλια παραπληροφόρηση, αφού η ελληνική δικαιοσύνη έκρινε αμετάκλητα ότι το δημόσιο ζημιώθηκε από αυτούς που πόνταραν στην πτώχευση της Ελλάδας. Όμως οι ελβετικές αρχές δεν έδωσαν τα στοιχεία των συναλλαγών γι’ αυτό και δεν προχώρησε η έρευνα για να ταυτοποιηθούν οι ένοχοι!  Οι υπόλοιπες περιπτώσεις ήδη βρίσκονται στην δικαιοσύνη και κάποιοι εξ’αυτών έχουν καταδικαστεί.

 Όλα αυτά όμως με τεράστιο προσωπικό τίμημα αλλά και πολιτικό για τον Πάνο Καμμένο. Εκβιαστικες αγωγές,  Ανελέητος συκοφαντικός πόλεμος, στοχοποίηση του ίδιου ακόμα και των παιδιών του, συμβόλαια πολιτικής εξόντωσης.  Εκατομμύρια έχουν πέσει διαχρονικά από τους καταγγελλόμενους για να τον εξοντώσουν. Και όμως αυτός δεν έκανε πίσω ούτε στιγμή. Διότι είναι πραγματικός πατριώτης, πραγματικός πόλεμος της διαπλοκής, πραγματικός υπερασπιστής της Ελλάδας και των Ελλήνων. Όχι τσάμπα μάγκας.

Γιατί ΑΥΤΟΣ δεν προσκύνησε, δεν ξεπουλήθηκε, δεν φοβήθηκε, δεν υπολόγισε τίποτα μπροστά στην πατρίδα.

Όταν ο Πάνος Καμμένος αποκάλυπτε το σκάνδαλο των υποβρυχίων, κάποιοι άλλοι έτρεχαν να ανοίξουν οφσόρ παρέα με τους μιζαδόρους.

 Όταν ο Πάνος Καμμένος αποκάλυπτε το σκάνδαλο της Siemens, κάποιοι έτρεχαν να πάρουν καφετιέρες και αντίδωρα από τα χέρια του Χριστοφοράκου.

Όταν ο Πάνος Καμμένος αποκάλυπτε τη συμμορία Παπανδρέου, κάποιοι έτρεχαν να φιλήσουν τις κατουρημένες ποδιές για να γίνουν υπουργοί και να αγοράσουν διαμερίσματα στο Μανχάταν.

Όταν ο Πάνος Καμμένος αποκάλυπτε τα τραπεζικά σκάνδαλα με κύριο το μέγα σκάνδαλο του ταχυδρομικού ταμιευτηρίου, κάποιοι έκαναν business με το ζεύγος Γριβέα.

Όταν ο Πάνος Καμμένος αποκάλυπτε τα σκάνδαλα των δημοσίων έργων, της Energa και τα θαλασσοδάνεια των νταβατζήδων, κάποιοι έτρεχαν να φιλήσουν την κατουρημένη πόδια του Ψυχάρη για να εκλέγονται ισοβίως βουλευτές.

 Όταν ο Πάνος Καμμένος αποκάλυπτε το τεράστιο σκάνδαλο του ΚΕΕΛΠΝΟ, μία εγκληματική οργάνωση στρατευμένων δημοσιογράφων που μοιράστηκαν το δημόσιο χρήμα, βγήκαν να τον εκβιάσουν και να τον δολοφονήσουν πολιτικά.

 Όταν ο Πάνος Καμμένος ενεπλάκη στην βρώμικη υπόθεση του πλοίου με τους τρεις τόνους τουρκικής ηρωίνης, με μοναδικό σκοπό να αποκαλυφθούν οι εγκέφαλοι, όποιοι κι αν ήταν αυτοί, ένα βρωμερό σύστημα, ίσως το πλέον βρώμικο της νεότερης ιστορίας, έπεσε πάνω του να τον διαλύσει.

 Όλο το σάπιο σύστημα έπεσε πάνω του. Εκατοντάδες άρθρα συκοφαντικά, εκβιαστικά, κατά του ίδιου και της οικογένειας του, κατά συνεργατών του, κατά ακόμα και των βρεφών συνεργατών του, που μπήκαν στο στόχαστρο.

Τα ανήλικα παιδιά του έγιναν στόχος συμμοριτών που λειτουργούσαν υπό την προβιά του δημοσιογράφου.

Εξαγοράστηκαν και ιδρύθηκαν ακόμα και ολόκληρες εφημερίδες με μοναδικό σκοπό να προβούν στην πολιτική του εξόντωση.

Κανάλια άλλαξαν χέρια με δεκάδες εκατομμύρια, προκειμένου να τον στοχοποιήσουν, να τον συκοφαντήσουν, να συκοφαντήσουν ακόμα και συνεργάτες του, να στοχοποιηθουν ακόμα και αβάπτιστα βρέφη.

Δεκάδες εκατομμύρια μοιράστηκαν σε κόμματα και πολιτικά καθάρματα, σε «υπερπατριώτες» και «σοσιαληστές» για να του επιτίθενται νυχθημερόν. Ολόκληρη παράταξη μετατράπηκε σε Πολιτικό βραχίονα εγκληματικής οργάνωσης με μόνο στόχο την εξόντωση του.

Και όμως ο Πάνος Καμμένος στάθηκε όρθιος. Δεν φοβήθηκε. Δεν προσκύνησε για να εξαγοράσει διθυραμβικά πρωτοσέλιδα σε εφημερίδες βαρώνων. Δεν υπολόγισε ούτε τις απειλές, ούτε τις συκοφαντίες, ούτε την λυσσαλέα επίθεση, την μεγαλύτερη επίθεση που έχει δεχτεί πολιτικός στην νεότερη ιστορία.

Ο Πάνος Καμμένος επέλεξε να σταθεί όρθιος απέναντί στην ιστορία. Γι’ αυτό και η ιστορία θα τον γράψει με χρυσά γράμματα.

Ας θυμηθούμε:

Posted by olympiada on January 11, 2017

ΚΑΜΜΕΝΟΣΑπό το σκάνδαλο των υποβρυχίων, των εξοπλιστικών, έως το ΤΤ, το ΚΕΕΛΠΝΟ και τόσα άλλα, οι νταβατζήδες της ενημέρωσης κατείχαν πρωταγωνιστικό ρόλο. Από απλή συνέργεια μέσω “μεροκάματων” διαφημιστικών κονδυλίων, έως ευθεία συμμετοχή στις εγκληματικές οργανώσεις που λήστεψαν την Ελλάδα, οι μπράβοι της ενημέρωσης χρησιμοποιώντας τα προνόμια που παρέχει στα ΜΜ”Ε” το δημοκρατικό πολίτευμα, εκβίαζαν, συκοφαντούσαν, ταπείνωναν και λοιδορούσαν τους πολιτικούς ή κρατικούς λειτουργούς που τολμούσαν με μόνο κίνητρο την αγάπη τους για την πατρίδα, να αντισταθούν στο πλιάτσικο.

Όταν δε οδηγούντο στην δικαιοσύνη, άρχιζαν να σκούζουν για την “δημοκρατία” που οι ίδιοι βίαζαν. Φυσικά τα 80 δις που κόστισαν τα σκάνδαλα στα οποία αποκάλυψε ή αναφέρθηκε ο Πάνος Καμμένος, άξιζαν τον κόπο τους. Και δικαιολογούσαν την εγκληματική τους δράση με την προβιά των “λειτουργών της ενημέρωσης”.

Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα όλων, ο ΔΟΛ. Που αρκούσε το κλείσιμο της κάνουλας δημοσίου / τραπεζικού χρήματος για να καταρρέυσει. Για τέτοια “δημοσιογραφία” μιλάμε, αφού με το που σταμάτησαν τα θαλασσοδάνεια, κατέρρευσαν. “Δεν περίμεναν φυσικά να ζήσουν από τα έσοδα του περιπτέρου”, όπως θα ανέμενε κανείς από οποιαδήποτε υγιή επιχείρηση του τύπου.

Οι συκοφαντίες και οι εκβιασμοί φυσικά αποκαλύπτονταν στην δικαιοσύνη, αλλά έπειτα από αρκετά χρόνια. Εκεί, εκβιαστές και συκοφάντες σέρνοντο και ζητούσαν “συγνώμη”, πλήρωναν και δέκα με είκοσι χιλιάρικα, ενώ είχαν βγάλει εκατομμύρια. Οι περισσότεροι πολιτικοί δε, απλά συμβιβαζόντουσαν ή υποχωρούσαν. Ο Πάνος Καμμένος υπήρξε πάντα η εξαίρεση, αφού ουδέποτε φοβήθηκε, δεν έκανε νταραβέρια με τους συμμορίτες, έφτανε την μάχη μέχρι τέλους και πάντα δικαιωνόταν. Υποβρύχια, Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, ΚΕΕΛΠΝΟ, Siemens, εξοπλιστικά, Λιακουνάκοι, Γιάννοι, Μαντέληδες, Ψυχάρηδες, Άκηδες και πολλοί ακόμα.

Ας θυμήσουμε λοιπόν τα γεγονότα: ΚΑΜΜΕΝΟΣ – ΔΟΛ, ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΟΥ ΒΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Τον Σεπτέμβριο του 2013 (19/9) εκδικάστηκαν οι δύο αγωγές του Πάνου Καμμένου προς τον ΔΟΛ για ψευδή και συκοφαντικά δημοσιεύματα κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση. Φυσικά, δικαιώθηκε.

Το γιατί είναι “κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση” πιθανότατα να μην το γνωρίζουν πολλοί. Σήμερα λοιπόν αποκαλύπτουμε τα ντοκουμέντα μίας βρώμικης ιστορίας. Μίας υπόθεσης που αποτελεί βιασμό της ίδιας της δημοκρατίας και είναι ενδεικτική του πως ακριβώς λειτουργεί το σύστημα της διαπλοκής. Αξίζει να την διαβάσετε, είναι σύντομη και ανεξάρτητα του τι πιστεύετε πολιτικά, αν δεν είστε διαπλεκόμενο λαμόγιο, σίγουρα θα σας αγγίξει. Όπως άγγιξε την γενιά μας, τα παιδιά και τα εγγόνια μας.

Καλοκαίρι 1999. Ο Πάνος Καμμένος ως βουλευτής της ΝΔ, αρχίζει την διερεύνηση του μεγάλου σκανδάλου των υποβρυχίων. Του μοναδικού σκανδάλου που οδήγησε υπουργό στην φυλακή, που όμως εμπλέκει όλη την τότε πολιτική ηγεσία. Τα γνωστά “υποβρύχια που γέρνουν” αλλά χρυσοπληρώθηκαν από τον Ελληνικό λαό. Με δάνεια βεβαίως βεβαίως.

Μετά τα πρώτα στοιχεία, τους διαγωνισμούς, την επιστολή εταιρείας που αποδείκνυε πως ο διαγωνισμός ήταν φωτογραφικός, η εφημερίδα “Το Βημα” ξεκινά ένα κρεσέντο συκοφαντικών δημοσιευμάτων κατά του βουλευτή. Σε παραληρηματική μορφή, με χυδαιες αναφορές που θα προκαλούσαν γέλιο εάν δεν γραφόντουσαν στο “σοβαρό Βήμα”.

20 συκοφαντικά δημοσιεύματα. 20 ξεχωριστά “μηνύματα” προς τον βουλευτή, άσχετα με την υπόθεση, προκειμένου να τον χαρακτηρίσουν “γραφικό” και “συνωμοσιολόγο”.

Ο Πάνος Καμμένος προσφεύγει στην δικαιοσύνη, ενώ παράλληλα το 2001, συντάσσει την αναφορά για το σκάνδαλο των υποβρυχίων, που έμελλε μετά από 11 χρόνια να οδηγήσει στην φυλάκιση του Άκη Τσοχατζόπουλου, αποκαλύπτοντας έναν δαίδαλο διακίνησης μαύρου χρήματος με εκατομμύρια “ορφανές μίζες” που δεν μπορούν να “ταυτοποιηθούν”. Ο τ. υπουργός καλεί απεγνωσμένα τον δικαστή να φέρει το ΚΥΣΕΑ και τον τ. πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη.

Στις 14/2/2002 γίνεται η δίκη την οποία ο Πάνος Καμμένος κερδίζει πανηγυρικά. Ο ΔΟΛ εξαναγκάζεται να ζητήσει “συγγνώμη” από τον βουλευτή με την ακόλουθη διατύπωση:

ceb4cebfcebb cebaceb1cebccebcceb5cebdcebfcf83 cf80ceb1cebdceb4cf89cf81ceb1

Δηλαδή, 20 ολόκληρα δημοσιεύματα, ήταν βασισμένα σε “ανακριβείς πληροφορίες”! 20 συκοφαντικές, αναληθείς αναφορές, όλως τυχαίως κατά την διάρκεια διερεύνησης ενός από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα της μεταπολίτευσης, “δεν είχαν πρόθεση να βλάψουν τον Πάνο Καμμένο”. Τον σέβονται και τον τιμούν. Ίσως κάποιος κακόπιστος να πει ότι ήθελαν να τον κάνουν να το βουλώσει.

Για την ιστορία, ο Πάνος Καμμένος ολοκλήρωσε την έρευνα του, οδηγώντας τον Άκη Τσοχατζόπουλο στην φυλακή, ως επικεφαλής της εξεταστικής για τα υποβρύχια για λογαριασμό τότε της ΝΔ (2011). Δίνοντας ακόμα και την κατεύθυνση που θα έπρεπε να κινηθεί η δικαιοσύνη για να μην υπάρχει παραγραφή.

Μεσολάβησαν βεβαίως τα εμετικά δημοσιεύματα για τα ελικόπτερα, προεκλογικά, από εφημερίδα που έκλεισε μετά τις εκλογές και ο εκδότης της διορίστηκε στην ΕΡΤ.

Πάλι ο Πάνος Καμμένος προσέφυγε στην δικαιοσύνη, πάλι ο κύριος Λιάτσος ζητούσε συγγνώμη. Κατόπιν εορτής. Εδώ βέβαια ήταν ένα βρώμικο προεκλογικό παιχνίδι.

cebbceb9ceb1cf84cf83cebfcf83 cebaceb1cebccebcceb5cebdcebfcf83

Και στις δύο περιπτώσεις, ο Πάνος Καμμένος δεν δέχθηκε να πάρει χρήματα ως αποζημίωση.

Και ερχόμαστε στο σήμερα. Τα υποβρύχια και ελικόπτερα, έγιναν κότερα. Την ίδια στιγμή που πληρώνονται τα “ακούρευτα” ομόλογα από το αίμα του Ελληνικού λαού. Ακούρευτα ομόλογα που όλως τυχαίως βοήθησαν αυτούς που “τόλμησαν” ακόμα και να πενταπλασιάσουν τα λεφτά τους μέσα σε έναν χρόνο. Τύποι όπως ο γαμπρός της Κλίντον, η Deutsche Bank, το fund του Σόρος.

Είναι η ώρα που πληρώνονται αυτοί που κατέστρεψαν την Ελλάδα οδηγώντας τη στην μέγγενη του μνημονίου. Που τώρα ακόμα και ο τέως πρωθυπουργός Παπανδρέου, το αποκαλεί “πείραμα, εκβιασμό, δημιουργημα της συντηρητικής δεξιάς της Ευρώπης” και άλλα γραφικά, όπως το 10λεπτο που δεν υπήρξε ποτέ.

Ο Καμμένος, πρέπει να το βουλώσει τώρα που εισπράττουν οι εγκληματίες. Ουδείς έγραψε ότι ο Καμμένος δικαιώθηκε για τις αποκαλύψεις περί του Ανδρίκου Παπανδρέου και της εμπλοκής του σε επενδυτικές εταιρείες ή εταιρείες πράσινης ανάπτυξης. Εάν είχε συμβεί αυτό σε οποιαδήποτε άλλη χώρα, θα είχαμε γεγονότα Αιγύπτου.

Στην Ελλάδα της κατοχής, είναι τέτοια η σήψη, όπου οι νταβατζήδες – εκδότες δεν ντρέπονται ακόμα και να αλλοιώνουν δημοσιογραφικά δικαστικές αποφάσεις.

Όταν φθάσουν να εκδικαστούν οι νέες αγωγες του Καμμένου στον ΔΟΛ, τα λεφτά θα έχουν ήδη φτερουγίσει, πιθανά και πολλοί από τους συνεργούς. Οι Ελβετικές εταιρείες κλείνουν η μία μετά την άλλη, αφού ολοκλήρωσαν το πλιάτσικο, για να μην αφήσουν ίχνη. Τα βρώμικα δάνεια, πληρωμένα από τον Ελληνικό λαό, ξεπλένονται στις Bad Banks του ΤΤ, της Proton κλπ. Και όλοι σιωπούν. Όλοι πήραν μερίδιο από το αίμα των παιδιών μας και με γεμάτο στόμα σφυρίζουν αδιάφορα. Όποιος τολμά να αρθρώσει λόγο, εξοντώνεται ηθικά από την μέγγενη της διαπλοκής που προεκλογικά (2009) μας παρουσίαζε πως ο Γιώργος θα σβήσει τα χρέη προς τις τράπεζες και πως θα φτιάξει τα “σουπερ σχολεία” (που έμειναν χωρίς βιβλία για πρώτη φορά από το 1945).

Έχει κάνει λάθη ο Καμμένος; Και βέβαια. Το περίεργο θα ήταν να μην έκανε. Με την διαφορά ότι ο Καμμένος δεν μοιράζει οφίτσια, κατοστάρικα σε δάνεια και μεροκάματα σε νταβατζήδες για να τα “διορθώνει” σε όσους πλήγωσε στην πολιτική του πορεία. Όποιος όμως ορμώμενος από προσωπική μικροπρέπεια αυτή την δεδομένη στιγμή που κρίνεται το μέλλον της Ελλάδας, συντάσσεται ή χασκογελά σαν χάνος πίσω από τους πρόστυχους εκβιασμούς των εγκληματιών, γίνεται άμεσος συνεργός.

Και όταν οι αγωγές Καμμένου κατά ΔΟΛ εκδικαστούν, με τις προβλεπόμενες αναβολές, η Ελλάδα πιθανόν να μην υπάρχει όπως την γνωρίζουμε. Η δικαιοσύνη είναι σίγουρο ότι θα πράξει το καθήκον της, όπως έκανε και στο παρελθόν. Οι πολίτες όμως θα πρέπει να δώσουν ένα τεράστιο χαστούκι στους δολοφόνους τους. Όχι για τον Καμμένο. Για την Ελλάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ