Το σπαρακτικό μήνυμα της γυναίκας του Ρέγες – "Βοήθησέ με να μεγαλώσω τα κορίτσια μας"

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

47808AE5-6447-4056-AFD9-C1AC59CC46A9.jpegΣυντετριμμένη από την απώλεια του Χοσέ Αντόνιο Ρέγες είναι η σύζυγός του, Νοέλια Λόπεθ.
Μόλις προ λίγων ημερών είχαν γιορτάσει οκτώ χρόνια μαζί και ουδείς μπορούσε να περιμένει πως όλα θα χαθούν το μεσημέρι του Σαββάτου, όταν ο Ισπανός ποδοσφαιριστής σκοτώθηκε σε δυστύχημα στην άσφαλτο, αφήνοντας εκείνη και τις δύο κόρες τους μόνες.

Εκείνη τον αποχαιρέτησε με ένα σπαρακτικό μήνυμα μέσω Instagram: «Μου παίρνεις την όρεξη να ζήσω, βοήθησέ με να μεγαλώσω τα κορίτσια μας.
Αγάπη της ζωής μου, δεν μπορώ να αντέξω αυτόν τον πόνο, που μας άφησες μόνες. Σήμερα πρέπει να σε αποχαιρετήσω, αλλά δεν έχω τη δύναμη να το κάνω. Όμως εμείς οι δύο θα είμαστε για πάντα μαζί και θα είμαστε οικογένεια όπου κι αν βρίσκεσαι.
Βοήθησέ με γιατί δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς εσένα, βοήθησέ με να μεγαλώσω τις κόρες μας, δώσε μου δύναμη που τώρα δεν έχω. Θα συνεχίσουμε με τη σκέψη σου και θα είσαι για πάντα στις καρδιές μας.
Μας χάρισες την καλύτερη ζωή και μας αφήνεις με τις πιο όμορφες αναμνήσεις. Μέσα από τα μάτια της Νοέλια θα με κοιτάς και μέσα από το χαμόγελο της Τριάνα θα μου χαμογελάς. Σε αγαπώ και θα σε αγαπώ για πάντα».

Δείτε το μήνυμα και το βίντεο που ανέβασε:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ