Συνελήφθη βασικός μάρτυρας κατα του Τραμπ για παιδική πορνογραφία! Τέτοια μπουμπούκια επιστράτευσαν…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img 0935

Είχε καταδικαστεί και στο παρελθόν για βιασμούς ανηλίκων, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τους διώκτες του Τραμπ να τον χρησιμοποιήσουν ως μάρτυρα, παρέχοντας του μάλιστα και αμνηστία!

Ο εικονιζόμενος George Nader, λιβανέζικης καταγωγής, εμφανίζεται στην περιβόητη αναφορά Μιούλλερ ο οποίος προσπάθησε να τεκμηριώσει δήθεν εμπλοκή της Ρωσίας στην προεκλογική εκστρατεία του Τραμπ, πάνω από 100 φορές! Ήταν ο άνθρωπος που προσπάθησαν να χρησιμοποιήσουν για να τεκμηριώσουν παράνομες σχέσεις και εμπλοκή της Ρωσίας στις αμερικανικές εκλογές υπέρ του Τραμπ. Πριν από λίγες ώρες συνελήφθη μετά από ένταλμα του εισαγγελέα της Νέας Υόρκης, επειδή στα κινητά που του είχαν κατασχέσει, διατηρούσε υλικό παιδικής πορνογραφιας.

Η υπόθεση όμως έχει ακόμα μεγαλύτερο βάθος. Ο άνθρωπος αυτός είχε καταδικαστεί το 1991 στην Αμερική για το ίδιο αδίκημα, το φρικιαστικό όμως είναι ότι στην Τσεχία καταδικάστηκε για 10 περιπτώσεις σεξουαλικης κακοποίησης ανηλίκων! Και όμως αυτό δεν τον εμπόδισε να εργάζεται ως Σύμβουλος για κυβερνήσεις αραβικών χωρών. Και το χειρότερο, να λάβει υπόσχεση για αμνηστία προκειμένου να καταθέσει κατά του Τραμπ! Η πιο βρώμικη υπόθεση στην νεότερη ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ