Μάκης Βορίδης μας λέει ότι το μαύρο στην ΕΡΤ ήταν Δημοκρατικό – Εκεί στο ραδιομέγαρο όλα καλά;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Μάκης Βορίδης παραδίδει μαθήματα δημοκρατίας «Ως προς τη δημοκρατικότητα της, η απόφαση για το κλείσιμο το 2013 δεν πάσχει»

a5209ae3 8834 4c5e 82d5 ede68ef1f145
«Ελήφθη η απόφαση της δημιουργίας νέου ραδιοτηλεοπτικού φορέα από τη νομίμως εκλεγμένη κυβέρνηση, ως είχε κάθε δικαίωμα. Προσφύγατε και οι εργαζόμενοι και άλλοι στο Συμβούλιο της Επικρατείας που έκρινε πως ήταν συνταγματική απόφαση. Τι λείπει εδώ; Υπάρχει κάνα θέμα;» και συνέχισε διερωτώμενος τι εννοούν οι δημοσιογράφοι όταν λένε για «δημοκρατικό».
ΕΤΙΚΕΤΕΣ ,ΑΦΙΕΡΩΜΑ,ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ,ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΝΤΖΟΥΡΑΝΗΣ,ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΟΣΣΥΒΑΚΗΣ,ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ,ΕΡΤ, ΑΡΧΕΙΟ,ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΝΟΜΙΚΗΣ,ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΝΑΣΙΩΤΗΣ,ΝΙΚΟΣ ΜΠΙΤΣΗΣ,ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΟΥ,ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ,ΧΟΥΝΤΑ
 
«Τι εννοείτε όταν λέτε δημοκρατικό; Ήταν μία πολιτική απόφαση. Ως προς τη δημοκρατικότητα τ
ης
 δεν πάσχει, μπορεί να πάσχει, κατά την κρίση του καθένα, ως προς το περιεχόμενο» πρόσθεσε.
Όταν του επισημάνθηκε δε πως το «μαύρο» είχε καταδικαστεί από διεθνείς ενώσεις δημοσιογράφων, η απάντηση του ήταν η ειρωνεία. «Τι είναι οι αποφάσεις των δημοσιογράφων, το άγιο δισκοπότηρο; Μου το λέτε σαν να είναι θέσφατο. Εγώ σας φέρνω μιας απόφαση του ΣτΕ και εσείς μου λέτε ενώσεις των δημοσιογράφων. Καλά κάνουν και έχουν άποψη, αλλά θέσφατο δεν είναι…».
https://www.dailymotion.com/video/x7a99f2

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ