"Βάσιμες υποψίες ότι θάφτηκε ζωντανός ο Δημήτρης Γραικός" σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας του θύματος [ΒΙΝΤΕΟ]

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

https://www.dailymotion.com/video/x7aehz1
«Δεν ξαναδεί ποτέ στη ζωή μου αυτού του είδους τα ευρήματα»
Στο ενδεχόμενο ο Δημήτρης Γραικός να θάφτηκε ζωντανός, αναφέρθηκε ο Αλέξης Κούγιας.
Μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ο συνήγορος υπεράσπισης της οικογένειας του άτυχου επιχειρηματία, σχολίασε τα ιατροδικαστικά ευρήματα, τα οποία όπως είπε του προκαλούν προβληματισμό.
«Δεν έχω ξαναδεί ποτέ κάτι τέτοιο στη ζωή μου»
«Στην ιατροδικαστική έκθεση αποτυπώνονται αυτά που έγιναν εν ζωή. Tα ευρήματα μου δημιουργούν βάσιμες υπόνοιες ότι το θύμα ήταν εν ζωή και θάφτηκε ζωντανό» είπε ο Αλέξης Κούγιας, τονίζοντας πως «δεν έχω ξαναδεί ποτέ στη ζωή μου αυτού του είδους τα ευρήματα χωρίς να έχει χρησιμοποιηθεί ένα μέσο. Φέρεται να υπάρχουν κατάγματα, που σημαίνει ότι το θύμα δέχτηκε έντονα χτυπήματα».

Μάλιστα τόνισε ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο καθ΄ομολογίαν δράστης της δολοφονίας να είχε και συνεργούς.«Η εξαφάνιση του αυτοκινήτου και του πτώματος δεν ήταν εύκολη δουλειά. Πρέπει να δούμε αν υπάρχουν συνεργοί είτε κατά την πράξη, είτε μετά. Πιθανόν να αναδείξουμε και τη συμμετοχή άλλων ανθρώπων», τόνισε ο Αλέξης Κούγιας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ Τι ισχυρίστηκε στην απολογία του ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία του Δημήτρη Γραικού

«Τα τραύματα μπορεί να προήλθαν από την πτώση του θύματος στο τσιμέντο»
Από την άλλη πλευρά, ο X. Αποστολίδης, συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορουμένου, παρουσίασε την υπερασπιστική γραμμή του εμπόρου κρεάτων, λέγοντας πως δεν υπάρχουν ενδείξεις για προμελέτη.
«Καυγάς έγινε, αλλά σύμφωνα με τον ιατροδικαστή δεν χρησιμοποιήθηκε νύσσον ή τέμνον όργανο ή πυροβολισμός. Τα τραύματα μπορεί να προήλθαν από την πτώση του θύματος στο τσιμέντο».
Τέλος τόνισε πως υπήρξε διαφωνία μεταξύ του θύματος και του κατηγορουμένου, επειδή «υπήρχε μία οικονομική εκκρεμότητα της τάξεως των 5.000-6.000 ευρώ και ο κος Γραικός πήγε στην κτηνοτροφική του μονάδα για να του ζητήσει τον λογαριασμό.
Το χρονικό της υπόθεσης
Ο Δημήτρης Γραικός είχε εξαφανιστεί στις 3 Νοεμβρίου 2016. Τελευταία φορά τον είχαν δει στα σφαγεία της Χαλάστρας, όπου είχε συναντηθεί με τον άνθρωπο, ο οποίος φέρεται να είναι αυτός που τον δολοφόνησε.
Μετά από δυόμισι χρόνια, την προηγούμενη Πέμπτη, με τη βοήθεια ειδικών ανιχνευτών μετάλλων και τη συνδρομή επιστημόνων του ΑΠΘ, οι Αρχές εντόπισαν θαμμένο στην κτηνοτροφική μονάδα του 46χρονου το αυτοκίνητο του επιχειρηματία.
Βλέποντας ότι η αλήθεια αρχίζει να έρχεται στο φως ο κατηγορούμενος ομολόγησε ότι σκότωσε τον 59χρονο και υπέδειξε το σημείο, όπου είχε θάψει το πτώμα του.
Ο φερόμενος ως δράστης υποστήριξε ότι δεν είχε σκοπό να σκοτώσει τον Γραικό, ότι είχαν έναν καβγά για οικονομικές διαφορές και ότι έπεσε και τραυματίστηκε θανάσιμα.
Εντύπωση πάντως έχει προκαλέσει στις Αρχές, αλλά και την οικογένεια του θύματος η κυνικότητα και η ψυχραιμία που επέδειξε όλα αυτά τα χρόνια, αρνούμενος ότι έχει οποιαδήποτε εμπλοκή στην εξαφάνιση του επιχειρηματία.
ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ,ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ,ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΡΑΙΚΟΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ