Ραγδαία αύξηση των …πολυεκατομμυριούχων πολιτικών στο Κοσσυφοπέδιο. Η ηρωίνη και το εμπόριο οργάνων αφηνουν βλέπετε, κέρδη.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


img 0960
Υπάρχουν δεκάδες ανώτεροι αξιωματούχοι των θεσμικών οργάνων του Κοσσυφοπεδίου, των οποίων η περιουσία είναι μεγαλύτερη από ένα εκατομμύριο ευρώ, γράφει η κοσοβάρικη ‘zeri.info’.
Με βάση τα στοιχεία που δημοσιοποίησε η Υπηρεσία Καταπολέμησης της Διαφθοράς, φαίνεται ότι ο αριθμός των εκατομμυριούχων πολιτικών αυξάνεται ραγδαία από έτος σε έτος, όπως σημειώνεται.

97011 multi

Ο αριθμός των ανώτερων κρατικών αξιωματούχων που έχουν δηλώσει πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ σε ακίνητα αυξάνεται καθημερινά, ενώ ο πληθυσμός του Κοσσυφοπεδίου επιδιώκει να φύγει στο εξωτερικό λόγω της ακραίας φτώχειας.


Τα στοιχεία που αναφέρονται από τον Οργανισμό Καταπολέμησης της Διαφθοράς, δείχνουν ότι οι αξιωματούχοι – πολυεκατομμυριούχοι,  υπάρχουν στο Κοινοβούλιο, στην κυβέρνηση, σε ανεξάρτητους θεσμούς αλλά και στους δήμους του Κοσσυφοπεδίου.

b8649 k1

Για παράδειγμα, γράφει το δημοσίευμα, ο πρωθυπουργός του Κοσσυφοπεδίου, Ραμούς Χαραντινάι στη λίστα του Γραφείου (φωτό) για την καταπολέμηση της διαφθοράς παρουσιάζεται με ένα σπίτι αξίας 300 χιλιάδων ευρώ, ένα άλλο αξίας 270 χιλιάδων ευρώ, μια έκταση λοφώδη αξίας 75 χιλιάδων ευρώ, κτήματα αξίας 27 χιλιάδων ευρώ, αγροτική κατοικία αξίας 202 χιλιάδες ευρώ  και διαμέρισμα που αγόρασε το 2017 αξίας 70 χιλιάδες ευρώ. Η απόκτηση αυτών των περιουσιακών στοιχείων δεν αντιστοιχούν στα δηλωθέντα εισοδήματα.


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ