Τρίτη, 6 Ιουνίου, 2023

Ο Μαντέλης, ο Τζουμάκας, οι μίζες και ο … Εθνικισμός!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η αναζήτηση της Αλήθειας, της μη Λήθης δηλαδή, είναι απαραίτητο συστατικό ορθής σκέψης και δράσης. Οφείλουμε λοιπόν σε κάθε νοσογόνο κατάσταση του πολιτικού συστήματος να ανατρέχουμε στις δράσεις προσώπων προκειμένου να βγάζουμε ένα λογικό συμπέρασμα που θα μας βοηθήσει να κατανοήσουμε τις εξελίξεις και να βρίσκουμε τρόπους αντίδρασης.
Θα θυμήσουμε λοιπόν έναν υπέροχο διάλογο μεταξύ των μεγαθηρίων της πολιτικής του εκσυγχρονισμού, Τζουμάκα (καίω δάση και μ’ αρέσει) και Μαντέλη (Θέλω οι γυναίκες να με θέλουν μόνο για τα λεφτά μου). Ο διάλογος έγινε με αφορμή αντιδράσεις στελεχών του ΠΑΣΟΚ για την άθλια πολιτική Σημίτη στα εθνικά θέματα (Ίμια, Οτσαλάν).
Μαντέλης: Δυστυχώς στο Πασόκ έχουμε πολλούς που μάλλον είναι ακροδεξιοί!
Τζουμάκας: Εθνικιστές Τάσο μου, Εθνικιστές!!!
Απορία 1. Εφ’ όσον κύριοι σας αρρωσταίνει η έννοια “πατριωτισμός” ή ότι έχει να κάνει με την αγάπη στην Πατρίδα, ΓΙΑΤΙ διάολε θέλετε να την κυβερνήσετε; Για το τομάρι σας; (Siemens Τάσο μου, Siemens)
Απορία 2. Ο “Αντιαμερικάνος” Τζουμάκας, που βρήκε καταφύγιο όταν ο λαός τον έστειλε σπίτι του; I love America!!
Απορία 3. Ρε Στέφανε, πως πήγες με τυμπανοκρουσίες και έκανες καριέρα στο Αμέρικα εσύ ο “έξω οι βάσεις του θανάτου”; Με τι VIsa; Και θυμάμαι από την άλλη το πραγματικό μεγαθήριο Χαραλαμπίδη, που του έκοψαν τη βίζα προκειμένου να μη μιλήσει για τη γενοκτονία των Ποντίων στην Αμερική! 
 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ