«Απειλούν την ζωή μου για την υπόθεση #Novartis» «Πριν μας κάψετε, θα σας κάψουμε» αποκάλυψε ο Παύλος Σαράκης στην Κατερίνα Ακριβοπούλου [ΒΙΝΤΕΟ]

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Παύλος Σαρακης απευθυνόμενος από τη ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΑΤΙΑ με την Κατερίνα Ακριβοπούλου σε αυτούς που του δίνουν «συμβουλές» για την υπόθεση Νοvartis και τον απειλούν ότι μετά τις 7 Ιουλίου θα τον κάψουν, τόνισε: «Πριν μας κάψετε, θα σας κάψουμε».
https://www.facebook.com/netakias/videos/380992549209448
«Κάποιοι που έχουν συμφέρον λένε ότι η υπόθεση Novartis είναι φιάσκο. Δεν είναι φιάσκο, είναι ένα παγκόσμιο σκάνδαλο. Η ελληνική έρευνα είναι φιάσκο»
«Η Δικαιοσύνη έχει παραδοθεί σε παιχνίδια εξουσίας, στα συμφέροντα κάποιων»
«Λένε στον έλληνα πολίτη ότι δεν βρέθηκαν χρήματα. Μα πώς θα βρείτε αν δεν το ψάξετε;»
«Οι εμπλεκόμενοι έχουν συμφέρον να μην προχωρήσει η έρευνα. Βλέπουν τον Τύπο να μιλά για σκευωρία, βλέπουν και τις πολιτικές εξελίξεις που έρχονται και χειροκροτούν και ανυπομονούν. Λένε ότι θα το γυρίσουν ανάποδα»
 
Η «Δεύτερη Ματιά» με την Κατερίνα Ακριβοπούλου «χτυπά» τα μεσάνυχτα. Αμέσως μετά το δελτίο των 12 στην ΕΡΤ1, η εκπομπή αποκαλύπτει το παρασκήνιο των μεγάλων γεγονότων της ημέρας, αναλύει με διεισδυτικότητα τις διαστάσεις τους και φιλοξενεί τους πρωταγωνιστές των πολιτικών εξελίξεων.
Aπό Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή, ένα διαφορετικό βραδινό talk show, με τη σκηνοθετική υπογραφή του Νίκου Σούλη.
Αρχισυνταξία: Κατερίνα Ακριβοπούλου
Διεύθυνση παραγωγής: Νίκος Πέτσας
Σκηνοθεσία: Νίκος Σούλης
Παρουσίαση: Κατερίνα Ακριβοπούλου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ