Ο ΣΥΡΙΖΑ εγκλωβισμένος στην υπεράσπιση της συμφωνίας των Πρεσπών αφήνει τον Μητσοτακη να αλωνίζει μόνος του.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τεράστιο λάθος του ΣΥΡΙΖΑ που αυτόεγκλωβίστηκε προεκλογικά στην υπεράσπιση της συμφωνίας των Πρεσπών την στιγμή που οι ίδιοι λέγανε ότι το συγκεκριμένο θέμα δεν απασχολεί τον ελληνικό λαό.
Μετα τις τελευταίες επιθέσεις μαλιστα ακόμη και στον Κώστα Καραμανλή στρέφει την προσοχή του κόσμου σε άλλη ατζέντα, με εθνικά θέματα που όμως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να διαχειριστεί.
Καταφερε να αποσπάσει την προσοχή του κόσμου από τις επιτυχίες της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ Ανελ που έβγαλε τη χώρα απο τα μνημόνια και διασφάλισε το κοινωνικό κράτος και ασχολείται με το όνομα των Σκοπίων παίζοντας πλέον σε ξένο γήπεδο.
Αντι να προβάλει το προγραμμα με τις 120 δόσεις μεσω της οποίας για πρώτη φορά το ελληνικό Κράτος δίνει την δυνατότητα σε οφειλέτες των ασφαλιστικών ρυθμίσεων να προχωρήσουν σε τόσο ευνοϊκές ρυθμίσεις η κυβέρνηση ασχολείται με το τι έγινε το 2005 για τα Σκοπια.
Ο ΣΥΡΙΖΑ κατάφερε και αυτοπαγιδεύτηκε σε ένα πρόβλημα το οποιο υποστήριζε ότι έληξε οριστικά με την συμφωνία των Πρεσπών, καταστρέφοντας με αυτό τον τρόπο όλα τα υπόλοιπα όπλα που είχε στην μάχη απέναντι στη Νέα Δημοκρατία.
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ