Μαχαιρώματα μεταξύ Ρομά στη Λαμία

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο νοσοκομείο μαχαιρωμένος ένας 19χρονος – Ο νεαρός είναι χτυπημένος στην πλάτη και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Λαμίας. Το περιστατικό εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Τρίτης στη Λαμία. Ο τραυματίας που είναι Ρομά, προσπάθησε να βοηθήσει ομοεθνή του που έπεσε θύμα κλοπής από άλλον Ρομά.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας 28χρονος απείλησε και έκλεψε έναν ομοεθνή του Ρομά στην περιοχή των Καλυβίων στη Λαμία. Του πήρε το κινητό του τηλέφωνο και λίγα χρήματα που είχε πάνω του. Το θύμα, γνωρίζοντας τον άνθρωπο που τον έκλεψε ζήτησε την βοήθεια του 19χρονου φίλου του. Του ζήτησε λοιπόν να μεσολαβήσει για να πάρει πίσω το κινητό του.
Εκείνος πήγε στον 28χρονο και πάνω στην συζήτηση τα αίματα άναψαν. Ο 28χρονος κλέφτης έβγαλε ένα μαχαίρι και απειλούσε τον νεαρό ενώ εκείνος άρπαξε ένα ξύλο για να αμυνθεί και να τον πείσει να επιστρέψει το κινητό στον ιδιοκτήτη του.
O 28χρονος που είναι γνωστός στους αστυνομικούς για την παραβατική του συμπεριφορά χτύπησε με το μαχαίρι τον αντίπαλό του στην πλάτη και εκείνος αιμόφυρτος έπεσε στο έδαφος.
Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον 19χρονο στο νοσοκομείο της Λαμίας, εκεί όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. O 28χρονος αναζητείται από τους αστυνομικούς.
tvstar.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ