Τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη; Που είναι το ρεύμα; Που είναι το νερό;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χωρίς ρεύμα έχει μείνει από το βράδυ μεγάλη περιοχή της ανατολικής Θεσσαλονίκης, λόγω διπλής βλάβης στην περιοχή της Μαρτίου. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το τμήμα βλαβών του ΔΕΔΔΗΕ, οι καταναλωτές στην περιοχή της Μαρτίου, Συνδίκα, Δελφών, καθώς και καταναλωτές στην Καλαμαριά και τη Χαριλάου, έχουν μείνει χωρίς ρεύμα από τη 01:00 τα ξημερώματα.

Και οι δύο βλάβες είναι υπόγειες και δεν υπάρχει ακριβής εκτίμηση για το μέχρι πότε θα έχουν αποκατασταθεί ούτως ώστε να επανέλθει και η ηλεκτροδότηση.
Από τον ΔΕΔΔΗΕ αναφέρουν ότι μια πρώτη εκτίμηση αναφέρει ότι οι εργασίες για την αποκατάσταση του προβλήματος μπορεί να διαρκέσουν και μέχρι τις πρώτες απογευματινές ώρες..
Και σαν να μην έφτανε αυτό…
Χωρίς νερό έχουν μείνει από το πρωί σήμερα, Πέμπτη 4 Ιουλίου, 4 περιοχές στη Θεσσαλονίκη, λόγω έκτακτων προβλημάτων τα οποία έχουν προκύψει στο δίκτυο υδροδότησης της πόλης από την ΕΥΑΘ. Αναλυτικά, αυτή την ώρα:
Διακοπή υπάρχει στις Συκιές, λόγω προβλήματος επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου 4, το οποίο επηρεάζει και όλες τις παρακείμενες οδούς. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 11:00.
Χωρίς νερό έχει μείνει και περιοχή στην Πυλαία, λόγω προβλήματος επί της οδού Ιωάννη Πρασακάκη 113, το οποίο επηρεάζει και όλες τις παρακείμενες οδούς. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 11:30.
Διακοπή υπάρχει και στην περιοχή της Βούλγαρη, λόγω προβλήματος επί της οδού Ιωάννη Πολέμη 28, το οποίο επηρεάζει και όλες τις παρακείμενες οδούς. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 12:30.
Χωρίς νερό έχει μείνει και περιοχή στον Φοίνικα της Καλαμαριάς. Το πρόβλημα εντοπίζεται στην οδό Δημοκρίτου 17 και επηρεάζει και όλες τις παρακείμενες οδούς. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 12:30.
typosthes

ΔΗΜΟΦΙΛΗ