13/04/2021

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αυτά είναι τα σκυλιά του πολέμου που στέλνει ο Ερντογάν στην Λιβύη για να στηρίξει τους ισλαμοφασίστες.

ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ

ΕΣΤΕΙΛΕ ΚΑΙ 24 ΑΡΜΑΤΑ ΣΠΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΟΠΛΩΝ!

Επιβεβαιωνόμαστε για ακόμα μία φορά. Μετά την κήρυξη πολέμου στην Τουρκία από τον στρατάρχη Χαφτάρ, την μοναδική ελπίδα της Λιβύης για ελευθερία και ανεξαρτησία από τον ισλαμικό εφιάλτη, ο Ερντογάν περνά στην αντεπίθεση και στέλνει επτά σκυλιά του πολέμου προκειμένου να ενισχύσουν στρατιωτικά την κυβέρνηση των ισλαμοφασιστών.

Πρόκειται για επτά κορυφαίους στρατιωτικούς με διεθνή εμπειρία, γεγονός που αποδεικνύει ότι η Τουρκία χρησιμοποιεί τους ισλαμιστές της Λιβύης για να θέσει την χώρα υπό κατοχή. Η ενέργεια του αυτή ουσιαστικά παραβιάζει και το εμπάργκο στρατιωτικής βοήθειας που έχει θέσει ο ΟΗΕ για τη Λιβύη.

Η Δύση δεν μπορεί να κλείνει άλλο τα μάτια. Πρέπει οπωσδήποτε να γκρεμίσει την κυβέρνηση των ισλαμοφασιστών που είχε εγκαθιδρύσει η Κλίντον για λογαριασμό του Ερντογάν και να μην επιτρέψει η Λιβύη να γίνει νέα σφηκοφωλιά ισλαμιστών τρομοκρατών που δρουν για λογαριασμό της Τουρκίας.

Kλιμάκιο στελεχών των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων λοιπόν αναπτύχθηκε στη Λιβύη προς υποστήριξη της ισλαμικής «Κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας» αποτελούμενο από τους:

1. Υποπτέραρχο Göksel Kahya (επικεφαλής αντιπροσωπείας Τ/ΥΠΑΜ στις πρόσφατες συζητήσεις ΜΟΕ με την Ελλάδα)

img 1230

2. Υποστράτηγο İrfan Özsert, Δντη Κλάδου Πληροφοριών Τ/ΓΕΕΘΑ

img 1231

3. Υποστράτηγο Levent Ergün, Δντη Κλάδου Επιχειρήσεων Τ/ΓΕΕΘΑ

img 1232

4. Ταξίαρχο İlkay Altındağ, Δκτης Βάσης Ειδικών Δυνάμεων (ÖKK) στο Kilis.

img 1233

5. Αρχιπλοίαρχο Gürsoy Çaypınar, Δκτης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών.

img 1234

6. Ταξίαρχο Selçuk Yavuz, Δκτης 3ης Ταξιαρχίας Καταδρομών.

img 1235

7. Συνταγματάρχη Can Sabitay, τέως T/ΑΚΑΜ στην Ρουμανία.

img 1236

Πηγή πληροφοριών

Στις 18 Μαΐου 2019 εκφορτώθηκαν περί τα 24 τουρκικά τεθωρακισμένα οχήματα τύπου KIRPI II από το Φ/Γ-Ο/Γ πλοίο Amazon (IMO: 7702657) στον λιμένα Τρίπολης προς ενίσχυση της Κυβέρνησης Εθνικής Συμφωνίας (GNA) και κατά παράβαση του εμπάργκο όπλων που έχει επιβληθεί στη Λιβύη.

img 1238

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ