Ο αστρολόγος Νίκος Χορταρεας έγινε καλόγερος.

Ο γνωστός αστρολόγος Νίκος Χορταρέας αποφάσισε να χειροτονηθεί μοναχός με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαγκαδά Λητής και Ρεντίνης κ.κ Ιωάννη να επιβεβαιώνει την σχετική εξέλιξη στην ιστοσελίδα εκκλησιαστικού περιεχομένου ekklisiaonline.gr.
«Δεν δικαιολογείται έκπληξις διότι η ίδια η ζωή της Εκκλησίας είναι ένα θαυμαστό φαινόμενο, ένα φαινόμενο μεταποιητιτών δυνάμεων.
Δεν υπάρχει απαξίωση στη ζωή της Εκκλησίας ουδενός. Δέχεται τους πάντες. Ο ψαράς γίνεται Απόστολος και ο διώκτης γίνεται Απόστολος, ο ληστής γίνεται ο ληστής του Παραδείσου και ο τελώνης και η πόρνη πάνε πιο μπροστά από αυτούς που είναι θεοσεβούμενοι στην εποχή τους.
Ο μάγος, ο Κυπριανός με την πίστη του στον Χριστό μεταστρέφεται και γίνεται προστάτης των πιστών και των κατατρεγμένων και πολέμιος του διαβόλου.
Είναι φαινόμενο θαυμαστό οι άνθρωποι που ζούσαν χθες μέσα στην πλάνη και μέσα στην απάτη να έχουν σήμερα μια αλλαγή στη ζωή τους.
Μεταστρέφονται, βρίσκουν την Αλήθεια. Δεν περιφρονούν κανέναν, εμείς γιατί να τους περιφρονήσουμε;
Που βλάπτει ένας άνθρωπος να επιθυμεί να γίνει Μοναχός;», ανέφερε στην ιστοσελίδα ekklisiaonline.gr ο Μητροπολίτης Λαγκαδά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ