Νέα στοιχεία για την υπόθεση δολοφονίας της Τοπαλούδη μέσω υπολογιστών και κινητών

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νέα στοιχεία ήρθαν στην δημοσιότητα μετά την άρση απορρήτου των υπολογιστών και των κινητών του Έλληνα και του Αλβανού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του STAR , ο προσωπικός υπολογιστής του Έλληνα κατηγορούμενου για την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, έδειξε ότι μόλις λίγες ώρες μετά την φριχτή δολοφονία της άτυχης κοπέλας αναζητούσε επίμονα μια κοπέλα με τα αρχικά Α.Χ μέσω του facebook.
Της έστειλε προσωπικά μηνύματα και και την κάλεσε επανειλημμένως στο τηλέφωνο, με την κοπέλα να απαντάει μόλις τρεις μέρες μετά.
A.Χ σε Έλληνα: Ρε μην με παίρνεις τηλ .Θα μου δημιουργήσεις πρόβλημα.
Έλληνας: Sorry».
Μετά από αυτή την απότομη απάντηση που έλαβε ο Έλληνας, αναζήτησε στην συνέχεια άλλες τέσσερις κοπέλες μέσω του facebook.
Ένα δεύτερο ανατριχιαστικό στοιχείο από την μοιραία βραδιά της δολοφονίας είναι ότι το ίδιο βράδυ ο κατηγορούμενος αναζήτησε ροζ ταινίες στο google και στο youtube.
Άλλη μία αποκάλυψη που ήρθε στο φως μετά την άρση του απορρήτου ήταν ότι Αλβανός κατηγορούμενος έγινε φίλος με την άτυχη Ελένη Τοπαλούδη στο facebook , μία ημέρα πριν από την μοιραία συνάντηση και την άγρια δολοφονία, δηλαδή στις 26 Νοεμβρίου 2018.
Μετά την στιγμή της δολοφονίας ο Αλβανός περιόρισε την επικοινωνία με τον Έλληνα από το facebook, και επισκέφτηκε δύο φορές το προφίλ της δολοφονημένης Τοπαλούδη.
Οι αρχές κατάφεραν να ανακτήσουν δεδομένα τρεις μήνες μετά. Σε αυτό το διάστημα, ο ίδιος ή κάποιος άλλος μπήκε και βγήκε από τον λογαριασμό του 13 φορές.
Εντύπωση προκαλεί ότι ο Έλληνας μέχρι την σύλληψή του ανταλλάσσει μηνύματα και με φίλο του για ξέγνοιαστες βόλτες και γυμναστική σαν να μην τρέχει τίποτα.
Ο πατέρας του Έλληνα κατηγορούμενου αποκάλυψε στη δεύτερη κατάθεσή του στις αρχές ότι οι δυο κατηγορούμενοι συναντήθηκαν πριν τη σύλληψή τους.
Σύμφωνα με τα όσα είπε ο πατέρας του Έλληνα: «ο Αλβανός ήρθε στο σπίτι δυο ημέρες μετά το περιστατικό. Πήγε στο δωμάτιο του γιου μου και ούτε πέντε λεπτά δεν έκατσε μέσα. Όταν τους συλλάβανε, φαντάστηκα ότι εκείνη την ημέρα ο Αλβανός ήρθε να τσεκάρει αν ο γιος μου είχε πει τίποτα. Όταν τον γνώρισε, μου ζήταγε συνεχώς χρήματα. Ο γιος μου ήταν ένα παιδί ανώριμο πνευματικά και οι άλλοι το εκμεταλλεύονταν».
Οι πληροφορίες του STAR αναφέρουν ότι την ώρα του εγκλήματος , στο σπίτι στους Πεύκους η γιαγιά του Έλληνα βρισκόταν στο από κάτω διαμέρισμα και ο θείος του στο διπλανό. Η γυναίκα στην κατάθεσή της ανέφερε ότι άκουσε τους νεαρούς και την κοπέλα να μπαίνουν στο σπίτι και απόρησε με την ώρα. Η ίδια δεν άκουσε φασαρία μέχρι και τα ξημερώματα που έφυγαν από το σπίτι.
Να σημειωθεί ότι οι κατηγορούμενοι έχουν παραδεχτεί ότι επέστρεψαν στον χώρο του εγκλήματος για να καθαρίσουν και να εξαφανίσουν τα στοιχεία τους.
seleo

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ