Nόνικα Γαληνέα -Αριέττα Μουτούση. Μητέρα και κόρη μαζί στην Επίδαυρο. Η αέρινη εμφάνιση.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Υπάρχουν γυναίκες που ακολουθούν κατά πόδας τις τάσεις της μόδας και γυναίκες που έχουν δημιουργήσει ένα αυτόνομο στιλιστικό σύμπαν, που κουβαλούν μαζί τους, για μια ζωή.
Η κομψότητα είναι μια έννοια που διέπει την ζωή της Νόνικας Γαληνέα, σε όλες τις εκφάνσεις της. Η εσωτερική της λάμψη εκπέμπεται σε κάθε της δημόσια εμφάνιση και το στιλ της μοιάζει βγαλμένο από ένα περιοδικό μόδας που έχει γράψει η ίδια, άχρονο.
9EF9B87C-EA10-4D2C-B577-1865CDF9C25E.jpeg
Η Νόνικα Γαληνέα δεν μπορούσε να λείπει από το πλευρό της κόρης της, Αμαλίας που έδωσε ρεσιτάλ ερμηνείας στην παράσταση «Οιδίπους Τύραννος», στο αρχαίο θέατρο της Επίδαυρου, το βράδυ της Παρασκ908630EA-683F-40C7-AA39-AF2BDB8B66E3.jpegευής 12 Ιουλίου.
Την παράσταση σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, με τον Δημήτρη Λιγνάδη στο ρόλο του Οιδίποδα και την Αμαλία Μουτούση στο ρόλο της Ιοκάστης (που ανεβαίνει και σήμερα στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου) παρακολούθησαν εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού, πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου.
Η Νόνικα Γαληνέα έδωσε το παρών στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου μαζί με την κόρη της, Αριέττα -και η δεύτερη συνηθίζει να κάνει επιλεκτικά δημόσιες εμφανίσεις.
Αέρινα υφάσματα και δροσερά χρώματα χαρακτήρισαν την εμφάνισή τους.
Aς θυμηθούμε τα λόγια της Αριέττας Μουτούση για την μητέρα και την αδελφή της σε μια σπάνια εξομολόγησή στην, στην Bovary:
«Για μένα το θέατρο δεν ήρθε αυτονόητα.Μέσα στην οικογένεια δημιουργούνται κάποιες ισορροπίες, παίζονται κάποιοι ρόλοι. Η αδελφή μου η Αμαλία ήταν εκείνη που θα γινόταν ηθοποιός. Από τότε που ήταν μικρή αυτό ήταν δεδομένο. Γιατί έμοιαζε της μαμάς. Εγώ έμοιαζα στον πατέρα μου, ο πατέρας μου ήταν γιατρός, εξ΄ου και θα μπορούσα να γίνω γιατρός. Θα μου άρεσε πολύ να γίνω για να γιατρεύω, να προστατεύω, να βοηθάω ανθρώπους. Το θεωρώ πολύ μεγάλο λειτούργημα, με συγκινεί βαθειά. Και είχα σκεφθεί ότι ήθελα να ασχοληθώ με παιδιά, γιατί λατρεύω τα παιδιά και νομίζω ότι έχω καλή σχέση μαζί τους. (…) Πάντα υπήρχε μέσα μου το θέατρο, έβλεπα και τη μαμά, επηρεαζόμουν. Αλλά σκεφτόμουν ότι από τη στιγμή που έχει κανονιστεί έτσι, με την Αμαλία, ας μην μπλέξω, ας κάνω κάτι άλλο. Το πεπρωμένο όμως φυγείν αδύνατον…».
Πηγη: bovary.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ