Ο δικηγόρος της μικρής Αλεξίας για την αποζημίωση

Οι δηλώσεις του δικηγόρου της 8χρονης Αλεξίας στην ΕΡΤ1

.
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=9E15aQorJSE&w=711&h=400]
.
Αποζημίωση ύψους 1 εκατ. ευρώ ζητά για τα έξοδα νοσηλείας η οικογένεια της 8χρονης Αλεξίας που χτυπήθηκε από αδέσποτη σφαίρα, ανήμερα του Πάσχα.
Οπως δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας, η κατάσταση της υγείας της μικρής Αλεξίας, που χτυπήθηκε από αδέσποτη σφαίρα ενώ έπαιζε στην αυλή του σπιτιού της, παραμένει σταθερή, χωρίς να έχει επικοινωνία με τους γονείς της. «Δεν έχει μεταβολές. Δεν επικοινωνεί με τους γονείς της. Είναι ένας Γολγοθάς. Ζουν κάτι πρωτόγνωρο αυτοί οι άνθρωποι. Μετά λύπης λέω ότι πολύ δύσκολα θα αποκατασταθεί η μικρή», δήλωσε στην ΕΡΤ ο Ανδρέας Μήτσαινας.
Αναφορικά με τον δράστη που πυροβόλησε και η αδέσποτη σφαίρα χτύπησε τη μικρή, ο κ. Μητσαίνας ανέφερε «δεν υπάρχει κάποια επαφή με τον δράστη. Η δικαστική εξέλιξη έχει τα δεδομένα που όλοι γνωρίζουμε. Δεν κρατείται καθώς το αδίκημα δεν είναι κακουργηματικού χαρακτήρα. Η ανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη».
«Περιμένουμε τον Σεπτέμβριο για να το αν θα έχουμε κάποια επιδίκαση περαιτέρω κάποιων αποζημιώσεων γιατί τα κονδύλια που χρειάζονται για τη μικρή είναι αρκετά μεγάλα και αν χρειαστεί κάποια αποθεραπεία στο εξωτερικό οι γονείς δεν μπορούν να καλύψουν αυτές τις δαπάνες». «Η αποζημίωση ζητείται σε επίπεδο συντηρητικής κατασχέσεως. Ουσιαστικά η οικογένεια δεν έχει λάβει κάποια χρήματα και τον Σεπτέμβριο που θα κατατεθεί η αγωγή εφόσον οριστικοποιηθούν κάποια κονδύλια και επανέλθουμε με κάποια άλλα ένδικα μέσα θα μπορέσουμε εκεί να λάβουμε κάποια χρήματα για να αντιμετωπιστούν οι δαπάνες», πρόσθεσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ