Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης Καιρού. Kαταιγίδες και χαλάζι και στην Αττική.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Καιρός: Νέα μεταβολή προβλέπεται από τις απογευματινές ώρες της Τρίτης 16/7 και από τα δυτικά, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται πρόσκαιρα κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους.

Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:
-Αύριο Τρίτη (16/07/2019) από τις απογευματινές ώρες το Ιόνιο, η Ήπειρος, η Δυτική Μακεδονία, η Δυτική Στερεά, η Πελοπόννησος και πιθανώς πρόσκαιρα η Κεντρική Μακεδονία. Από τις βραδινές ώρες η Θεσσαλία, η Ανατολική Στερεά και κατά τη διάρκεια της νύχτας προς την Τετάρτη οι Σποράδες και η κεντρική και βόρεια Εύβοια.
-Τις πρωινές ώρες της Τετάρτης (17/07/2019) τα έντονα φαινόμενα στα βορειοδυτικά θα εξασθενήσουν και μέχρι το μεσημέρι θα περιοριστούν στη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Ανατολική Στερεά και πιθανώς την Εύβοια. Εξασθένηση από τις απογευματινές ώρες.
-Η Αττική (κυρίως η δυτική και βόρεια) πιθανώς πρόσκαιρα τη νύχτα της Τρίτης (16/07/2019) προς την Τετάρτη (17/07/2019).
Καιρός: Ποιες περιοχές θα πλήξει η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες (photo)
Καιρός: O «Αντίνοος» φέρνει χαλαζοπτώσεις πολύ ενισχυμένους ανέμους και σφοδρές καταιγίδες. Οι προβλέψεις του Σάκη Αρναούτογλου.
Ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί με αναρτήσεις του στη σελίδα του στο Facebook για το ποιες περιοχές θα πλήξει η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες.
Συγκεκριμένα, σε μία του ανάρτηση αναφέρει χαρακτηριστικά: «Φίλες και φιλοι! Τις επόμενες ώρες στο νότιο Ιονιο και σε αρκετές περιοχές της Πελοποννήσου (χάρτης με αποχρώσεις) ο καιρός θα κατασταστει αρκετά άστατος με περάσματα απο διασπαρτες μπόρες και καταιγίδες και βελτίωση απο το απόγευμα!
Με εκτίμηση
Σάκης Αρναούτογλου».
Λίγο αργότερα προχώρησε σε νέα ανάρτηση, όπου αναφέρει: «Επιμένουν καθημερινά ολοένα και περισσότερο τα προγνωστικά στοιχεία για νέο έντονο επεισοδιο ζέστης (κατά τόπους καύσωνα) στη δυτική και κεντρική Ευρώπη μετά τις 21 Ιουλίου στα νοτιοδυτικά και μετά τις 23-24 στα υπόλοιπα δυτικά και κεντρικά της Ευρωπαϊκής Ηπείρου!
Συνεχής ενημέρωση στη σελίδα μου στο facebook
Για να μη χάνετε τον… καιρό σας
Με εκτίμηση
Σάκης Αρναούτογλου».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ