Στενή συνεργασία υποσχέθηκαν Πρωθυπουργός και Αρχιεπίσκοπος

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συνάντηση του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου με τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου. Τον Μακαριότατο υποδέχθηκε στην είσοδο του Μεγάρου Μαξίμου ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

“Πολύ χαίρομαι που σας καλωσορίζω και επίσημα στο Μέγαρο Μαξίμου Μακαριότατε, χαίρομαι πάρα πολύ που σας συναντώ και προσβλέπω σε μία πολύ ουσιαστική συνεργασία μαζί σας. Είναι πολλά τα ζητήματα που πρέπει να αντιμετωπίσουμε, πάντα όμως με καλή πίστη, με καλή διάθεση και σεβόμενη τις Συνταγματικές επιταγές των άρθρων 3 και 13 του Συντάγματος για τα οποία όπως εξάλλου σας έχω ήδη ενημερώσει δεν πρόκειται να υπάρξει καμία αλλαγή στην Συνταγματική αναθεώρηση” τόνισε χαρακτηριστικά ο Πρωθυπουργός.
Από την πλευρά του ο Αρχιεπίσκοπος ευχήθηκε στο νέο πρωθυπουργό δύναμη και υπομονή στο έργο του.
“Θέλω να σας ευχηθώ και προσωπικά και φιλικά καλή δύναμη και υπομονή διότι η πατρίδα μας έχει τόσες ανάγκες ώστε και τα προβλήματα που θίξατε και άλλα που υπάρχουν μέσα σε μία στενή συνεργασία όσον αφορά τον χώρο της Εκκλησίας και τον χώρο της Πολιτείας να βρούμε τις κατάλληλες λύσεις και τις κατάλληλες τοποθετήσεις” υπογράμμισε ο Μακαριώτατος.
romfea.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ