Μάριος Ηλιόπουλος: Στον δρόμο των μεγάλων ευεργετών.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο ισχυρός άνδρας της SEAJETS, από τον χώρο της Ελληνικής Ακτοπλοΐας, έρχεται να μας θυμίσει ότι η θάλασσα και οι άνθρωποί της που μπορούν να παίρνουν κρίσιμες πρωτοβουλίες και αποφάσεις παραμένουν βαθιά προσηλωμένοι στην προσφορά προς τον συνάνθρωπο.

Ο κ. Μάριος Ηλιόπουλος βραβεύτηκε από τον Δήμο Ραφήνας, για την πολύτιμη συνδρομή στη διάσωση των πληγέντων τη νύχτα της καταστροφικής πυρκαγιάς στο Μάτι αλλά και για την συνολική συνδρομή του στην «επόμενη μέρα» της περιοχής. Μία προσφορά που την έκανε από την ψυχή του, χωρίς καμία διάθεση προβολής. Φανταστείτε ότι ελάχιστοι γνωρίζουν ότι εχώρησε το 10% των ακαθαρίστων εσόδων από τα εισιτήρια, για την ανακούφιση των πληγέντων. Ενώ τα πλοία του τη νύχτα της τραγωδίας, έσωσαν εκατοντάδες ζωές.

img 1447 1Ο κ. Μάριος Ηλιόπουλος, τιμήθηκε επισηση την Τετάρτη 24 Ιουλίου στην  Ιερά Μητρόπολη Σύρου από τον Μητροπολίτη Σύρου Δωρόθεο για την πολυετή και αξιέπαινη προσφορά του στους κατοίκους των Κυκλάδων και τα νησιά του Αιγαίου, την κάλυψη αναγκών, τη βελτιστοποίηση και αναβάθμιση της καθημερινότητας των κατοίκων των Κυκλάδων και των προσφερομένων υπηρεσιών. Ενδεικτικά η πολυετής δωρεάν μετακίνηση ασθενών και ασθενοφόρων από νησιά των Κυκλάδων, προσφορά εξειδικευμένου εξοπλισμού για την εκπαίδευση των αξιωματικών του εμπορικού ναυτικού ενώ αξιοσημείωτη ήταν και η συμβολή σε συνεργασία με την Ελληνική κυβέρνηση στο μεταναστευτικό ζήτημα των τελευταίων ετών.
Ενδεικτικό του χαρακτήρα του, η δήλωση του:
«η κοινωνική ευαισθησία πρέπει να αποτελεί οδηγό και πρότυπο για όλους μας, στην προσπάθεια να πραγματοποιηθεί το όραμα που έχουμε για την αναγέννηση της υπέροχης και ένδοξης ορθόδοξης πατρίδας μας με την τεράστια ιστορία και πολιτισμό».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ