Αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονίας στο Περιστέρι: Συνέχισε να τον χτυπάει με το όπλο στο κεφάλι- Τι είπε ο δράστης στους θαμώνες πριν πυροβολήσει

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

“Εμείς δουλεύουμε σε μαγαζί δίπλα, στον πρώτο πυροβολισμό πεταχτήκαμε έξω. Προλάβαμε τον δράστη μέσα στο καφέ, ο οποίος έβγαινε τρέχοντας από την μπροστινή πόρτα. Του είχε ρίξει άλλες δύο πιστολιές. Η πρώτη ήταν στην πλάτη, μετά του έριξε άλλες δύο στην πλάτη.

Συνέχισε να τον χτυπάει με το όπλο στο κεφάλι ενώ ήταν ήδη πυροβολημένος ο άνθρωπος” δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας της σκληρής δολοφονίας σε καφετέρια στο Περιστέρι στον ΑΝΤ1.
“Ήταν 1,5 ώρα μαζί στην καφετέρια. Έφυγε και ξαναήρθε μέσα σε δύο λεπτά, κάθονταν δύο φίλοι μου στο διπλανό τραπέζι. Γύρισε, μπήκε από την πλαϊνή τζαμαρία του μαγαζιού, πήδηξε, λέει στον κόσμο μην φοβηθείτε, δεν θα σας πειράξω. Τον πυροβόλησε μία φορά στην πλάτη και μετά δύο στο κεφάλι. Τον χτύπησε με το όπλο και έφυγε μέσα στα στενά” πρόσθεσε.
Το θύμα παραλήφθηκε εν ζωή από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο “Αττικόν” όπου κατέληξε.
Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή η ταυτότητα του νεκρού, ενώ οι αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.
Ιδιοκτήτης του καφέ-μπαρ όπου συνέβη το περιστατικό είναι γνωστός ηθοποιός, ο οποίος είναι παντρεμένος επίσης με δημοφιλή ηθοποιό.
Οι φωτογραφίες που δημοσιεύει το dytikesmaties.gr είναι πραγματικά σοκαριστικές, καθώς δείχνουν το θύμα να έχει πέσει πάνω στο τραπέζι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ