9/04/2021

ΤΩΡΑ Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της άγριας δολοφονίας στο Περιστέρι. 25χρονος Τούρκος το θύμα. Μεγάλη ανατροπή με τον δράστη.

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της άγριας δολοφονίας άνδρα σε καφετέρια στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στο Περιστέρι το βράδυ της Τετάρτης. Οι αρχές προχώρησαν στην ταυτοποίηση του θύματος που είναι ένας 25χρονος Τούρκος κουρδικής καταγωγής, ενώ ανατροπή υπάρχει στο θέμα της ταυτότητας του δράστη.

Κατέρρευσε ο Μάνος Παπαγιαννης μετά το φονικό μέσα στο μαγαζί του.
Έτσι, ενώ αρχικά υπήρχε η εκτίμηση ότι ο δολοφόνος του 25χρονου είναι ο άνδρας που καθόταν μαζί του στην καφετέρια, τελικά από την ανάλυση βίντεο προέκυψε ότι ο δράστης είναι άλλος. Ο δολοφόνος φαίνεται ότι περίμενε να φύγει ο φίλος του θύματος και στη συνέχεια εισέβαλε στην καφετέρια για να εκτελέσει τον 25χρονο.
Στο μικροσκόπιο των αρχών έχει μπει το υλικό από τις κάμερες τόσο της συγκεκριμένης καφετέριας, που ανήκει στον γνωστό ηθοποιό Μάνο Παπαγιάννη, όσο και διπλανών καταστημάτων. Θεωρείται ότι η ταυτοποίηση του εκτελεστή είναι θέμα χρόνου, καθώς ο δράστης δεν είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του, και έχει καταγραφεί καθαρά από κάμερες ασφαλείας.
Αμέσως μετά την εν ψυχρώ δολοφονία, ο δράστης διέφυγε πεζός, μόνος του, προς τον κεντρικό δρόμο, όπου σύμφωνα με πληροφορίες τον περίμεναν οι συνεργοί του.
Σημειώνεται ότι ο δράστης αφού είχε πυροβολήσει το θύμα τρεις φορές στην πλάτη και το κεφάλι, συνέχισε να τον χτυπά με μανία με τη λαβή του όπλου στο κεφάλι, με αποτέλεσμα η γεμιστήρα να πέσει κάτω. Η γεμιστήρα βρέθηκε δίπλα στη σορό και αποτελεί εξαιρετικά χρήσιμο στοιχείο για τους αστυνομικούς. Έχει σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια, με τις αρχές να προσπαθούν να βρουν αποτυπώματα και γενετικό υλικό.
Η αστυνομία αναζητά τόσο τον δράστη όσο και τον φίλο του θύματος. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 25χρονος Τούρκος φαίνεται ότι δεν είχε απασχολήσει τις ελληνικές Αρχές. Είχε συλληφθεί μόνο για παράνομη είσοδο στη χώρα και η αστυνομία ερευνά μήπως είχε κάποιο παρελθόν στην Τουρκία και αναγκάστηκε να διαφύγει στην Ελλάδα για να εξαφανίσει τα ίχνη του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ