23/04/2021

Ο "φίλος" θα λύσει τον γρίφο της δολοφονίας στο Περιστέρι – Τι ψάχνουν οι αστυνομικοί

Τον άνδρα που καθόταν και έπινε καφέ για ώρα με τον άτυχο 25χρονο Κούρδο, στην καφετέρια της οδού Αφροδίτης στο Περιστέρι, προσπαθούν να εντοπίσουν οι αξιωματικοί του τμήματος ανθρωποκτονιών.

Θεωρούν ότι είναι το πρόσωπο – κλειδί για την εξιχνίαση της άγριας δολοφονία που διαπράχθηκε μπροστά στα μάτια υπαλλήλων και πελατών , από έναν άνδρα που έτρεφε μίσος για το θύμα του. Όχι μόνο τον πυροβόλησε τρεις φορές στοχεύοντας το κεφάλι, αλλά στην συνέχεια τον χτύπησε δεκαπέντε φορές με την λαβή του πιστολιού, με τέτοια δύναμη που έφυγε ο γεμιστήρας από το πιστόλι.
Οι αστυνομικοί θεωρούν ότι ο συγκεκριμένος άνδρας, ο φίλος του θύματος, με τον οποίο έπιναν καφέ και έφυγε ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν μπει στο κατάστημα ο δολοφόνος, είναι αυτός που θα λύσει και τον γρίφο της δολοφονίας. Όπως λένε, για να μην έχει εμφανιστεί ακόμη στις αρχές, παρ ότι η δολοφονία δημοσιοποιήθηκε από όλα τα Μέσα μέσα σε ελάχιστο χρόνο, ή γνωρίζει τον δολοφόνο και το κίνητρό του και φοβάται και ο ίδιος για την ζωή του, ή είναι αυτός που παρέσυρε σε ραντεβού θανάτου τον 25χρονο Κούρδο.
Ο τηλεοπτικός σταθμός STAR, έφερε στην δημοσιότητα βίντεο από κάμερες καταστημάτων της περιοχής όπου διαπράχθηκε το έγκλημα, στις οποίες φαίνεται ένας άνδρας με μοτοσυκλέτα να κινείται προς το σημείο λίγα λεπτά πριν την δολοφονική επίθεση. Οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο να πρόκειται για τον δράστη και συγκρίνουν το υλικό με αυτό της κάμερας ασφαλείας της καφετέριας, η οποία έχει καταγράψει όλη την τραγική σκηνή του εγκλήματος.
astinomiko.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ