Τέρμα τα μέλια: Τελεσίγραφο Σαμαρά σε Μητσοτάκη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μέσω εβδομαδιαίας εφημερίδας στέλνει τελεσίγραφο ο τ. Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Αμέσως μετά το φιάσκο με την θέση του Ευρωπαίου επιτρόπου, ο κ. Σαμαράς καθιστά ξεκάθαρο ότι δεν θα ανεχτεί να παραμείνει “όμηρος”, προφανώς αναφερόμενος στην υπόθεση Novartis. Υπάρχει όμως και βαθύτερο παρασκήνιο, αφού σε στενούς συνεργάτες του ο τ. Πρωθυπουργός εξομολογείται ότι θα απαιτήσει από τον Κυριάκο Μητσοτάκη την θέση του… Προέδρου της Δημοκρατίας!
Το εάν θα υποκύψει και στα δυο αιτήματα ο κ. Μητσοτάκης θα εξαρτηθεί από τις κοινοβουλευτικές ισορροπίες, καθώς υπάρχουν ελεγχόμενοι βουλευτές από τον κ. Σαμαρά, θεωρείται όμως αμφίβολο εάν θα τον ακολουθήσουν σε ενδεχόμενη ρήξη, καθώς τέτοιο ενδεχόμενο θα αποτελεί επανάληψη της ιστορίας. Αυτής όπου ο κ. Σαμαράς έριξε τον πατέρα του νυν πρωθυπουργού,
Όπως επίσης είναι αμφίβολο εάν ο κ. Μητσοτάκης προτίθεται να παρέμβει στην δικαιοσύνη για να καθαρίσει τον οποιονδήποτε, τόσο από πρόθεση όσο και από το στυγνό πολιτικό συμφέρον. Αυτή την στιγμή άλλωστε είναι εσωκομματικά παντοδύναμος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ