Η ηλιθιότητα του ΣΥΡΙΖΑ που του στοίχισε τις εκλογές. Είχε στα χέρια του το απόλυτο όπλο για την νίκη και το χάρισε στον Μητσοτακη.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όσο προεκλογικά ο ΣΥΡΙΖΑ ασχολιόταν με τον Καραμανλή και το τι έγινε με το Σκοπιανό πριν κάτι δεκαετίες που δεν είχαν καν γεννηθεί οι νεότεροι ψηφοφόροι που ψήφισαν σε αυτές τις εκλογές, τόσο απομακρυνόταν από τον μέσο Έλληνα ψηφοφόρο που το πρώτο του πρόβλημα είναι η καθημερινή του επιβίωση.
Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ έφερε την καλύτερη και ευνοϊκότερη ρύθμιση χρεών που έχει έρθει ως σήμερα στο ελληνικό κράτος αλλά αντί να την κάνει σημαία την σνόμπαρε και την παράτησε στην μοίρα της.
Η Νέα Δημοκρατία σήμερα την έχει κάνει σημαία και με τις αλλαγές που έχει εξαγγείλει στην ουσία την οικειοποιείται  και στην συνείδηση του κόσμου παρουσιάζεται σαν σωτήρας.
Ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε το τεράστιο λάθος προεκλογικά να εστιάσει στο Σκοπιανό το οποιο δεν ήταν το ατού του και άφησε τον πραγματικό χρυσό που είχε στα χέρια του και δεν το έχει καταλάβει ούτε ακόμη και τωρα.
Ο Μητσοτάκης γράφει ιστορία με την μείωση του ΕΝΦΙΑ και την ρύθμιση των 120 δόσεων με ξένα κόλυβα καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ που είχε σχεδιάσει στην ουσία και τα δυο στάθηκε ανίκανος να τα προβάλει στην ελληνική κοινωνία, γεγονός που δείχνει την μεγάλη απόσταση αναμεσα στην πραγματικότητα και τις πρώτες προτεραιότητες που πίστευε ότι υπήρχαν στην ελληνική κοινωνία η προηγούμενη κυβέρνηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ