24/09/2021

Ανθρωποκυνηγητό σε όλη την Ευρώπη για τον αδελφό και συνεργό του δολοφόνου του Μακρή – Τι εξετάζουν οι Αρχές

Μέσω της Interpol κινητοποιούνται οι αστυνομικές υπηρεσίες σε όλη την Ευρώπη για να εντοπίσουν τον συνεργό του επαγγελματία εκτελεστή του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή.

Ο άνθρωπος αυτός εξαφανίστηκε από τη Βουλγαρία, όπου κρυβόταν μέχρι τώρα, όπως πιστεύουν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, αλλά και οι Βούλγαροι συνάδελφοί τους.
Λίγους μήνες μετά τη δολοφονία, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 31χρονο Βούλγαρο που εκτέλεσε το συμβόλαιο θανάτου και δολοφόνησε εν ψυχρώ τον σύζυγο της Βικτώριας Καρύδα, την ώρα που επιβιβαζόταν στο αυτοκίνητό του. Όπως είχε προκύψει από την έρευνα, ο 31χρονος διέφυγε με νοικιασμένο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 35χρονος αδελφός του και την επόμενη ημέρα με λεωφορείο του ΚΤΕΛ διέφυγαν στη Βουλγαρία.
Ο δράστης συνελήφθη όταν επέστρεψε στην Ελλάδα με έναν φίλο του για να εκτελέσει ένα νέο συμβόλαιο θανάτου. Έκτοτε, οι Αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν τον 35χρονο αλλά χωρίς επιτυχία.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα Espresso, οι ελληνικές και βουλγαρικές Αρχές έχουν ενδείξεις ότι μετά την σύλληψη του αδελφού του προσπάθησε να εξαφανίσει τα ίχνη του και ενδεχομένως έφυγε από την Βουλγαρία προς κάποια άλλη χώρα της Ε.Ε.
Πηγή: Espresso

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ