Τρίτη, 31 Ιανουαρίου, 2023

Δημοσιογράφος το θύμα κλοπής από τον γνωστό παρουσιαστή.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε νέες δικαστικές περιπέτειες έμπλεξε γνωστός παρουσιαστής και μοντέλο, ο οποίος συνελήφθη για συνέργεια σε κλοπή κινητού τηλεφώνου, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ.

 
 
Πασίγνωστος παρουσιαστής συνελήφθη να κλέβει κινητά στο κέντρο της Αθήνας.
 
 
Ο 58χρονος οδηγούσε τη μηχανή του με συνεπιβάτη τον φίλο του. Ξαφνικά στη στάση είδαν μία κοπέλα να μιλάει στο κινητό της τηλέφωνο. Ο φίλος του κατέβηκε από τη μηχανή και μπροστά στα μάτια δεκάδων περαστικών άρπαξε το τηλέφωνο από την κοπέλα.
Αυτή η κοπέλα είναι η 29χρονη δημοσιογράφος Λευκή Δήμου από τη Θεσσαλονίκη και μιλώντας στο wepost.gr αναφέρθηκε στην περιπέτεια που έζησε.
Όπως είπε η ίδια, ο 58χρονος παρουσιαστής και μοντέλο οδηγούσε τη μηχανή του με συνεπιβάτη έναν φίλο του. Η ίδια περίμενε στη στάση της Βασιλίσσης Όλγας όταν ξαφνικά ενώ έγραφε μήνυμα στο κινητό της, είδε έναν άντρα να την πλησιάζει και να της αρπάζει το κινητό της τηλέφωνο.
Όπως ανέφερε άρχισε να τρέχει με την βαλίτσα στα χέρια για να τους προλάβει. Μάλιστα τονίζει πως οι πολίτες που ήταν κοντά στο περιστατικό την άκουσαν να φωνάζει και μπήκαν μπροστά στους δράστες και τους ακινητοποίησαν, ενώ στην συνέχεια ειδοποίησαν την αστυνομία.
Τόνισε, μάλιστα, πως δεν αρχικά δεν αναγνώρισε τον γνωστό παρουσιαστή και διαπίστωσε ποιος είναι όταν πήγε στο αστυνομικό τμήμα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ