Θα πάθετε πλάκα με αυτό που ετοιμάζει ο Ντάνος Αγγελοπουλος. Δείτε γιατί έγινε αγνώριστος.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Συνεργασία έκπληξη για τον Μάρκο Σεφερλήκαι τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Ο γνωστός κωμικός ανακοίνωσε μέσα από το Instagram του ότι ξεκίνησαν τα γυρίσματα της ταινίας του, «Χαλβάη 5 – 0».
https://www.instagram.com/p/B0rpAGICLtM/?igshid=9dkcghdxkbaa
 
Μάλιστα, έκανε γνωστά και τα ονόματα των ατόμων που θα πρωταγωνιστήσουν και ανάμεσα σε αυτά, είναι του Γιώργου Αγγελόπουλου. «Άρχισαν τα γυρίσματα της τρελής κωμωδίας «ΧΑΛΒΑΗ 5 – 0» με Γιάννη Ζουγανέλη, Ελένη Καστάνη, Απόστολο Γκλέτσο, Γιώργο Αγγελόπουλο, Γιάννη Καπετάνιο, Έλενα Τσαβαλιά, Δημήτρη Τζουμάκη, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Βίκυ Κάβουρα, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, Νίκο Βουρλιώτη και πολλούς άλλους! Καλή μας αρχή και καλή μας επιτυχία!», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση του ο Μάρκος Σεφερλής.
https://www.instagram.com/p/B0ntInni4CH/?igshid=1q0wt54vyomow
 
Άρχισαν τα γυρίσματα της τρελής κωμωδιας «ΧΑΛΒΑΗ 5 – 0» με Γιάννη Ζουγανέλη, Ελένη Καστάνη, Απόστολο Γκλέτσο, Γιώργο Αγγελόπουλο, Γιάννη Καπετάνιο, Έλενα Τσαβαλιά, Δημήτρη Τζουμάκη, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Βίκυ Κάβουρα, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, Νίκο Βουρλιώτη και πολλούς άλλους! Καλή μας αρχή και καλή μας επιτυχία!
https://www.instagram.com/p/B0q9RiwHLFh/?igshid=1wn78tl3hnl37
 
Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση, ο Γιώργος Αγγελόπουλος δημοσίευσε τις πρώτες του φωτογραφίες από τα γυρίσματα και είναι πραγματικά αγνώριστος. Με νέο χτένισμα, ξυρισμένος και φορώντας μεγάλα γυαλιά μυωπίας, πόζαρε στον φωτογραφικό φακό.
«Ο Ιατροδικαστής Καρόζης ???? Τα γυρίσματα για την ταινία ΧΑΛΒΑΗ 5-0 ξεκίνησαν (θα πω μόνο ότι οι σκηνές “βγαίνουν” πολύ δύσκολα λόγω γέλιου ????) Καλή μας αρχή ????????», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ