17/04/2021

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ντοκουμέντα που αποκαλύφθηκαν μόλις χθες αποδεικνύουν ότι ο Μπιλ Κλίντον και αλλά στελέχη των δημοκρατικών έκαναν πριβέ ταξίδια στον παράδεισο των παιδεραστών του Επστάιν. Αυτού που «αυτοκτόνησαν» σήμερα!

Καταιγιστικές εξελίξεις στο σκάνδαλο που συγκλονίζει την Αμερική. Ο παιδεραστής Επστάιν που βρέθηκε νεκρός σήμερα στο κελί του, την ώρα που η 24ωρη κάμερα παρακολούθησης βρέθηκε περιέργως εκτός λειτουργίας και οι δυο φρουροί που ήταν επιφορτισμένοι με την φύλαξη του είχαν – επίσης περιέργως- διαταχθεί να αποχωρήσουν, είχε στενές σχέσεις με κορυφαία στελέχη των δημοκρατικών μεταξύ των οποίων και ο Μπιλ Κλίντον. Μόλις χθες, στοιχεία – φωτιά είχαν αποκαλυφθεί και ενέπλεκαν τον Κλιντον, γερουσιαστές και κυβερνήτες σε πριβέ ταξίδια στο νησί της παιδεραστίας του Επστάιν. Σήμερα, τον αυτοκτόνησαν.
Η εξέλιξη αυτή έχει προκαλέσει την οργή του προέδρου Τραμπ ο οποίος έχει δώσει εντολή να ξηλωθούν όσοι εμπλέκονται στο περιστατικό, και να γίνει έρευνα σε κορυφαίο επίπεδο προκειμένου να διαπιστωθεί πιει έκλεισαν το στόμα του παιδεραστή με αυτόν τον τρόπο.
Δικαιωνεται για μια ακόμα φορά το Ολυμπία που έκανε λόγο για “διεθνή των παιδεραστών” στα υψηλότερα κλιμάκια εξουσίας.
Θα παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις. Πιθανόν να έχουν και ντόπιο ενδιαφέρον.
Πηγη: ΕΚΤΑΚΤΟ: Ντοκουμέντα που αποκαλύφθηκαν μόλις χθες αποδεικνύουν ότι ο Μπιλ Κλίντον και αλλά στελέχη των δημοκρατικών έκαναν πριβέ ταξίδια στον παράδεισο των παιδεραστών του Επστάιν. Αυτού που «αυτοκτόνησαν» σήμερα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ