Γονείς προσοχή. Προσπάθησαν να απαγάγουν 9χρονο αγοράκι στη Χίο.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έναν ψηλό καλοντυμένο άνδρα, περίπου 55 ετών, ξανθό με γαλανά μάτια και γκρίζο μούσι αναζητούν οι διωκτικές Αρχές ως τον ύποπτο απόπειρας απαγωγής ενός 9χρονου αγοριού σε πανηγύρι στη Χίο.
Η υπόθεση που έχει συγκλονίσει το νησί βγήκε στο φως της δημοσιότητας μετά την καταγγελία της έντρομης μητέρας που μέσα σε δευτερόλεπτα είδε τον γιο της να εξαφανίζεται από δίπλα της και να περπατάει κρατώντας το χέρι ενός αγνώστου, ο οποίος έδρασε με αστραπιαίες κινήσεις που, σύμφωνα με αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., μαρτυρούν επαγγελματισμό.
Σύμφωνα με την κατάθεση της μητέρας στους αστυνομικούς του Τμήματος Καλαμωτής όπου κατήγγειλε το σοβαρό περιστατικό απόπειρας απαγωγής του γιου της, κάποια στιγμή πέρασε από δίπλα της ένας άνδρας γύρω στα 55 με λευκό δέρμα και αριστοκρατικό παράστημα. Όπως είπε, ήταν 1.87 με 1.90 ψηλός, φορούσε λευκό πουκάμισο με σκούρο μπλε καρό και της χαμογέλασε.
Η ίδια ασυναίσθητα ανταπέδωσε το χαμόγελο και γύρισε το βλέμμα της στους πάγκους του πανηγυριού όταν έντρομη διαπίστωσε ότι ο γιος της δεν ήταν δίπλα της. Πανικόβλητη άρχισε να φωνάζει το όνομα του παιδιού και να κινείτο προς την έξοδο του χωριού που ήταν κατάμεστο, όταν σε απόσταση 100 μέτρων είδε τον ψηλό άνδρα να κρατά από το μπράτσο το αγόρι, το οποίο δίχως να έχει καταλάβει τι έχει συμβεί, κοιτούσε προς την πλατεία, όπου έπαιζαν τα παιδιά.
Η γυναίκα άρχισε να ουρλιάζει και ο 55χρονος άφησε το χέρι του παιδιού και με γοργό βήμα κατευθύνθηκε στην έξοδο του χωριού, όπου εκμεταλλευόμενος τον συνωστισμό εξαφανίστηκε.
Ήδη τις έρευνες έχει αναλάβει η Ασφάλεια Χίου, ενώ δεν αποκλείεται τις ερχόμενες μέρες να μεταβεί στο νησί κλιμάκιο της Ασφάλειας Αττικής για συνδρομή των ερευνών.
Πηγή πληροφοριών εφημερίδα Espresso

ΔΗΜΟΦΙΛΗ