Έκαναν την Ελλάδα…Βενεζουέλα! Αδεια ράφια στην Σαμοθράκη και εγκλωβισμένοι τουρίστες χωρίς πλοίο για μέρες! ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αυτοί που ειρωνεύονταν τον Μαδούρο, τα άδεια ράφια και την έλλειψη σε … κωλόχαρτο (Αδωνις Γεωργιάδης), μετέτρεψαν την Ελλάδα σε Βενεζουέλα
Η Σαμοθράκη είναι πλέον στην 5η ημέρα χωρίς ακτοπλοϊκή σύνδεση, στο Υπουργείο συσκέπτονται από την ξαπλώστρα στην Μύκονο, ενώ η ζημιά στον Τουρισμό είναι πλέον ανεπανόρθωτη  και έχει χαθεί πλέον η σεζόν στο νησί, που παραδοσιακά αυτή την περίοδο έχει 100% πληρότητα.

«Ξεκινάμε από το μηδέν» λέει χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Συλλόγου Επαγγελματιών Σαμοθράκης και ξενοδόχος, Γιάννης Γλήνιας τονίζοντας «πως θα πρέπει να γίνει, άμεσα, μία καμπάνια, προκειμένου να αναζωογονηθεί το τουριστικό ενδιαφέρον για τη Σαμοθράκη».
https://twitter.com/chris_avramidis/status/1161239832154247168
Οι ξενοδόχοι του νησιού προσπαθούν με κάθε τρόπο να εξυπηρετήσουν τους εκατοντάδες τουρίστες που παραμένουν εν αναμονή του καταμαράν Andros Jet πλοίου, που θα καταπλεύσει αύριο, δηλαδή την 6η ημέρα του αποκλεισμού του νησιού! 
Όσον αφορά το μείζον θέμα της τροφοδοσίας της Σαμοθράκης, το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας – Θράκης εξασφάλισαν την άμεση δρομολόγηση του οχηματαγωγού πλοίου (ανοικτού τύπου – ferry boat) «Άναξ» για την κάλυψη των σχετικών αναγκών.

Το εν λόγω πλοίο αναμένεται ΙΣΩΣ ολοκληρώσει όλες τις αναγκαίες προεργασίες, πιθανότατα στις 14 Αυγούστου ή αλλιώς πάμε στην 7η ημέρα χωρίς τρόφιμα! 

«Το βράδυ της Κυριακής ήταν πολλές εκατοντάδες άτομα στο λιμάνι και αυτοκίνητα που περιμένανε να ταξιδέψουν και τελικά δεν μπόρεσε ούτε το έκτακτο πλοίο που ναυλώθηκε να προσεγγίσει», ανέφερε ο δήμαρχος Σαμοθράκης μιλώντας στο ραδιόφωνο του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, εξηγώντας ότι «λάβαμε μέτρα χθες με τον Σύλλογο Επαγγελματιών και ζητήσαμε να φιλοξενηθούν δωρεάν οι επισκέπτες τουλάχιστον 1-2 μέρες, μέχρι να υπάρξει λύση».
Ο κ. Βίτσας σημείωσε πως «είναι σημαντικό ότι οι ιδιοκτήτες πάρα πολλών δωματίων και ξενοδοχείων ανταποκρίθηκαν», καθώς «τα προβλήματα είναι πολλά, υπάρχουν πολλές περιπτώσεις, άνθρωποι που τους τέλειωσαν τα χρήματα, άνθρωποι που υπολόγιζαν να φύγουν, άνθρωποι που είχαν διάφορα άλλα θέματα, άνθρωποι με μικρά παιδιά κ.λπ., που δεν μπορούσαν να περιμένουν στο λιμάνι»
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ