Κυριακή, 29 Ιανουαρίου, 2023

Το λαμόγιο που κατέστρεψε την Αργεντινή, υπόσχεται τώρα μειώσεις φόρων για να διασωθεί! Παντού την ίδια μούρη έχουν εντέλει.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γκρέμισε την πατριωτική κυβέρνηση που είχε βγάλει την Αργεντινή από την κρίση, με ψέματα και συκοφαντίες σε συνεργασία με τους εκεί νταβατζήδες. Αποκαλύφθηκε ότι είχε οφσόρ που έκρυβε μαύρο χρήμα, γόνος μιας από τις πιο πλούσιες οικογένειες της Αργεντινής, ο Μάκρι ανήλθε στην εξουσία το 2015 υποσχόμενος να επανεκκινήσει την τρίτη μεγαλύτερη οικονομία της Λατινικής Αμερικής μέσω ενός κύματος φιλελευθεροποίησης.

Ωστόσο η υποσχόμενη ανάκαμψη δεν έχει έρθει ακόμη και η Αργεντινή βρίσκεται σε ύφεση με τον πληθωρισμό στο 55% σε ετήσια βάση.

Οποιαδήποτε ομοιότητα δεν είναι καθόλου τυχαία. Δυστυχώς και ο λαός της Αργεντινής έπρεπε να εξαπατηθεί, να καταστραφεί, για να εκλέξει στις πρώτες εκλογές πριν από λίγες ημέρες τον αντίπαλό του με ιλιγγιώδη διαφορά 15 μονάδων, ενώ τον Οκτώβρη που είναι οι τελικές εκλογές ο Μάκρι αναμένεται να εξαφανιστεί τελείως, όχι απλώς από το πολιτικό σκηνικό αλλά από την ίδια την χώρα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ