6/05/2021

Ανοικτή Επιστολή προς Πρόεδρο Τουρκίας

4) ΕΙΣΒΟΛΗ 1974, ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΟΖ 2019, ΟΙ «ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΟΙ» ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΟΙ…..

Ανοικτή Επιστολή προς Πρόεδρο Τουρκίας.

Πρόεδρε της Τουρκίας Ερντογάν.

Το 1974 *επιτεθήκατε άνανδρα σε ένα μικρό άοπλο νησί την Ελληνική Κύπρο 500000 κατοίκων…. Ήταν σε αναλογία με την Τουρκία το 0,006097561,  με τον εκατονταπλάσιο στρατό σας εισβολής. Αφού παραποιήσατε και διαστρεβλώσατε το άρθρο 4 της συνθήκης Ζυρίχης- Λονδίνου…., ως βάρβαροι, το λεηλατήσατε, το ρημάξατε, χιλιάδες οι νεκροί, το 37% των εδαφών του,  αυθαίρετα το οικειοποιηθήκατε. Ήρθατε πένητες – βάρβαροι και φύγατε εκατομμυριούχοι από τις λεηλασίες της πλούσιας Βόρειας Ελληνικής Κύπρου. Δεν αφήσατε όρθιο τίποτα, ούτε Μουσεία, ούτε εκκλησιαστικούς θησαυρούς, ούτε το πλούσιο περιεχόμενο των νοικοκυρεμένων σπιτιών των Ελληνοκυπρίων, τα κρατικά θησαυροφυλάκια, τις τράπεζες….Δεν χορτάσατε ούτε από αίμα, ούτε από τις λεηλασίες. Και τώρα θέλετε να λεηλατήσατε και τον ορυκτό πλούτο και της Κύπρου και της Ελλάδας… με βάση το «δίκαιο» του ισχυροτέρου…..Αιδώς….

Βεβαίως δίκαιο και εύλογο το αίτημα, για συμμετοχή των γηγενών ΤΚ συμπατριωτών μας στα κέρδη από τους υδρογονάνθρακες….Μα η Κυπριακή Κυβέρνηση το αποδέχθηκε…..Να αποδοθεί, κατά αναλογία πληθυσμού δηλ. στους ΤΚ το 9.8%….Τι; Θέλετε το 50%; Ε αυτό είναι παραλογισμός και κατάχρηση και στα κράτη ισχύουν οι κανονισμοί περί ακριβοδίκαιου συνεταιρισμού και αναλογιών…..Σπουδάσατε Διοίκηση Επιχειρήσεων σε σχολή Οικονομικών και Διοικητικών Επιστημών του Μαρμαρά….. ; Δύο τινά υπάρχουν ή πλαστό πτυχίο έχετε ή πληρώσατε για να το αποκτήσετε……Εάν και τα δύο δεν ισχύουν απολογούμαι, αλλά  εφαρμόστε τότε τι διδαχθήκατε….Δηλ. αν διοικούσατε επιχείρηση μετοχική, εσείς θα αποδίδατε στους μετόχους του 9.8% ποσοστά επί των κερδών της τάξης του 50%…..; 

*( Δυστυχώς και οι άσπονδοι μας φίλοι σε παράλληλο μήκος κύματος εκπέμπουν υπογείως, λόγω των οικονομικών τους συμφερόντων στην Α. Μεσόγειο…)

Είναι στο αίμα σας.  Κτίσατε μια χώρα χωρίς ιστορία. Μόνο με ποινικό μητρώο, σε κατεχόμενα Ελληνικά εδάφη και την συντηρήσατε από τις αρπαγές ξένων περιουσιών, που λεηλατήσατε από τις μειονότητες που ειρηνικά ζούσαν στην Μ. Ασία και τις μικρές χώρες που κατακτήσατε….Με την δύναμη της σπάθης και τον υπέρτερο στρατό σας πετύχατε ντροπιαστικές νίκες και κατακτήσεις….Ποτέ δεν αντιμετωπίσατε ισοδύναμους στρατούς, αλλά και αν αντιμετωπίζατε ντροπιαστικές ήττες είχατε…ακόμη και από μια φούχτα ηρωϊκών επαναστατών….. Όσον αφορά τις νίκες σας και αυτές ντροπιαστικές ήταν UTANC VERICYZAFER.

Δεν φτάνουν ποτέ, δεν χορταίνουν το αδηφάγο σας στόμα, ούτε οι κλεψιές σας, ούτε τα εγκλήματα πολέμου, που ανά τους αιώνες διαπράττετε. Δεν αισχύνεσθε, που η Διεθνής Κοινότητα σας κοιτά με περιφρόνηση….;;;; Άπατη είναι η πίθος των Δαναϊδών, για εσάς και τα εγκλήματα σας.

Οι Τούρκοι είναι ο λαός της οργής του Θεού, γράφει ο Λούθηρος Μαρτίνος. Για τους Ρωμιούς της Πόλης, οι Τούρκοι ήτανε ένα πράγμα σαν να λέμε….χολέρα, πλημμύρα, σεισμός…ένα τέτοιο πράγμα οι Τούρκοι γεννικά, Μαρία Ιορδανίδου. Υπό την τυρρανία του Οθωμανικού δεσποτισμού…κανένας, όποιασδήποτε τάξεως και θρησκείας, δεν είναι σίγουρος, μήτε δια την ζωή του, μήτε δια την τιμή του, μήτε δια τα υποστατικά του, Ρήγας Φερραίος. Η Τουρκία είναι ο μεγάλος ασθενής της Ευρώπης, Τσάρος Νικόλαος. Οι Τούρκοι είναι προτιμότερο  να εξοντωθούν, παρά να κατακτηθούν…την εξόντωση τους προτιμούσε ο Ναπολέων….Τούρκο φίλευε κώλο φύλαγεΤούρκο είδες; Γρόσια θέλει…Και άλλο είδες; Και άλλα θέλουν και αν δεν τα δώσεις με το ζόρι θα στα πάρουν… Και για την εγκληματικότητα των Τούρκων…Δεν υπάρχει σημαία τόσο μεγάλη για να καλύψει την ντροπή το να σκοτώνεις αθώους ανθρώπους…HowardZinn. Αυτή η χώρα πέρασε από την βαρβαρότητα στην παρακμή χωρίς ποτέ να γνωρίσει τον πολιτισμό …Τσώρτσιλ…..

Και τώρα στο προκείμενο…..Ισχυρίζεσθε ψευδώς ότι θα προασπίσετε τα συμφέροντα των  Τουρκοκυπρίων. Ποιων ΤΚ; Αυτών που συρρικνώσατε,υπό την πίεση του κατοχικού στρατού και των 140000 εποίκων; Από το 18% στο 9%. Αυτών που αποκαλείται ξένο σώμα, των κρυπτοχριστιανών, λινοβάμβακων…Από 147000 τους συρρικνώσατε στις 97000 και τους συντηρεί η Κυπριακή Δημοκρατία. Και σημειώστε ότι σχεδόν σε όλους τους ΤΚ η ΚΔ παραχώρησε Κυπριακό Ευρωπαϊκό διαβατήριο και ταυτότητες….

Επ΄ ευκαιρία ας διανοηθούμε εμείς οι Ελληνοκύπριοι, αν είμαστε το 18% του συνολικού πληθυσμού και στρεφόμαστε κατά υποτιθέμενου Τουρκοκυπριακού κράτους….Δεν θα υπήρχαμε αγαπητοί μου, όπως δεν υπάρχει καμιά χριστιανική μειονότητα στην Τουρκία….

Διαβάστε τα πιο κάτω συμπυκνωμένα στοιχεία, για να διαπιστώσετε ότι δισεκατομμύρια επωμίσθηκε η Κυπριακή Δημοκρατία από το 1963, για την επιβίωση των εγκαταλελειμμένων και απομονωμένων ΤΚ.

Ας κάνουμε μια σύντομη αναδρομή περί βοήθειας  της Κυπριακής Δημοκρατίας, προς Τουρκοκύπριους…..

Από το 1963 Πρόεδρε της Τουρκίας…..Η Κυπριακή Δημοκρατία παραχωρούσε «δωρεάν» φως, νερό τηλέφωνο, ακόμη και ανθρωπιστική βοήθεια…και οι Τουρκοκύπριοι ποτέ δεν πλήρωσαν ούτε σεντ, προς Κυπριακή Δημοκρατία….Τις οφειλές εισέπραττε από τους ΤΚ η Τουρκική παράνομη Διοίκηση και τα χρησιμοποιούσε κατά το δοκούν….εξοπλισμοί, ανέγερση φρουρίων κλπ…. Αυτό το ποσό αποτιμάται μέχρι σήμερα σε δισεκατομμύρια και τα επωμίσθηκε ο Ελληνοκύπριος φορολογούμενος….

Σημειώστε ότι, όταν έγινε η καταστροφή στον ηλεκτρικό σταθμό του Μαρί, δανειστήκαμε αναγκαστικά ρεύμα από τους ΤΚ, ( Με τα χρήματα,που επικαρπώθηκαν ανέγειραν πριν μερικά χρόνια ηλεκτροπαραγωγό σταθμό ) και τους αποδώσαμε 48 εκ. χωρίς να ζητήσουμε να συμψηφιστούν με τα οφειλόμενα τους δις, από το 1963,….

Ενδεικτικά… Αξία και εκμετάλλευση των κατεχομένων Ελληνοκυπριακών περιουσιών από το ΤΚ καθεστώς ίσως άνω των 5 δις, αντίστοιχο ποσό από τις λεηλασίες, λαθρεμπόριο, αρχαιοκαπηλείακλπ….

Εισαγωγές από Τουρκοκρατούμενη περιοχή προς Ελεύθερες περιοχές    ( Συμφωνία Πράσινης Γραμμής) με βάση στοιχεία τελωνείου Κύπρου για το 2017 – 2018…., ενδεικτικά εισήχθηκαν, από τουρκοκρατούμενες περιοχές……511,622 τόνοι πατάτες, λαχανικά 92940 και άλλοι εκατοντάδες τόνοι σε φθαρτά κλπ. Τσιγάρα, ποτά μέσω λαθρεμπορίου 50 τόνοι….Ναρκωτικά άγνωστες μεγάλες ποσότητες…

Συνάλλαγμα το οποίο οι συμπατριώτες μας ΕΚ αφήνουν στις τουρκοκρατούμενες περιοχές …Καζίνα, ξενοδοχεία, αγορά χρυσαφικών, δερμάτινα είδη, φαγητό, πορνεία….αποτιμάται σε εκατοντάδες εκατομμύρια….Μόνο μεταξύ Ιανουαρίου και Ιουλίου  2018 είχαμε διελεύσεις Ελληνοκυπρίων προς Β. Κύπρο, μέσω των οδοφραγμάτων 2.684.175. Αν υπολογίσουμε ότι μέσος όρος εξόδων, ανά διέλευση είναι το ελάχιστο 350 Ε. Βενζίνες, διαμονή, φαγητό αναψυχή…τότε έχουμε ένα αριθμό 939,461,250 Ε σε ένα εξάμηνο…..Ντροπή συμπατριώτες….

Επίσης εκατοντάδες Κύπριοι ταξιδεύουν προς Τουρκία Κωνσταντινούπολη, με τις παράνομες ΤΚ αερογραμμές και αφήνουν άλλο τόσο συνάλλαγμα στην Τουρκία….

Από το 63,  εκατομμύρια οι παροχές της ΚΔ προς ΤΚ. Πρόσφατα  το 2006, με την σύμφωνο γνώμη της  Κ.Δ.  διατέθηκε προς ΤΚ Ευρωπαϊκό κονδύλι με συμμετοχή της , ύψους 259 εκ. (389/2006.) Από το 2011,ετήσια χρηματοδοτική βοήθεια ύψους 30 εκ. Συνολικά το 2006 χορηγήθηκε το ποσό των 449 εκ. με την συμμετοχή της Κ.Δ. στα πλαίσια του κανονισμού χρηματοδοτικής βοήθειας….προς απομονωμένους ΤΚ.

Ιατροφαρμακευτική περίθαλψη προς ΤΚ, περίπου 6 εκ. ετήσια, γεννητούρια, χημειοθεραπείες, περίθαλψη ηλικιωμένων κλπΣυνταξιούχοι άνω των 30000 ΤΚ με μέσο όρο τα 750 Ε. 22.500 εκ Μηνιαία……Αναπηρικές συντάξεις ακόμη και για τους εξτρεμιστές της ΤΜΤ περί τις 250000Ε μηνιαία…..

Αυτά τα πολύ ολίγα περί απομόνωσης των ΤΚ …από την Κυπριακή Δημοκρατία……Τελικά αυτονόητο είναι, ότι όπως διαφαίνεται η Κυπριακή Δημοκρατία «έμμεσα συντηρεί» και τον Τουρκικό στρατό κατοχής…!

Τα πιο πάνω στοιχεία είναι ενδεικτικά…..Πολλές άλλες δεκάδες παροχές απολαμβάνουν οι συμπατριώτες μας ΤΚ από τα ταμεία της ΚΔ…

Ναι, πρόεδρε της Τουρκίας η Κυπριακή Δημοκρατία συντηρεί και συμπαραστέκεται στους συμπατριώτες μας Τουρκοκυπρίους….Εσείς τους χρησιμοποιείται σαν δορυφόρους, για τα δικά σας αθέμιτα αλλότρια συμφέροντα. Αυτά τα ολίγα και άλλα μύρια….

Και σημειώνω ότι από την παμπέσικη διπλωματία των ύπουλων Τούρκων, εμείς οι Έλληνες απέχουμε κατά παρασάγγας….

YALANCI KURMAZ SEYTAN DIPLOMATLAR…..

*Τα κότσια σας μέχρι εκεί αντέχουν… άσπονδοι γείτονες, να εισβάλλετε σε μικρές ειρηνικές αδύναμες άοπλες χώρες….Τον αφανισμό των γειτονικών σας γειτονικών εχθρικών χωρών επιδιώκετε, π.χ. της Αρμενίας, τηςΓεωργίας, της Ελλάδας, της Αιγύπτου, αλλά και του Ισραήλ επιδιώκετε….; Και αυτή μικρή χώρα είναι  8984700 κατοίκων, μεγαλύτερη χώρα από την μικρή Κύπρο…. Επιτεθείτε λοιπόν μαζί με τους ισλαμιστές τζιχαντιστές, φαλαφιστές εξτρεμιστές, για να το εξαφανίσετε, όπως πολλές φορές αναφέρετε και κομπάζετε….. Φευ! Διότι το Ισραήλ στρατιωτικά είναι ισχυρότατο….Τολμήστε και αυτό είναι σε αναλογία 1,09% ( 8,712,000 )σε σύγκριση με την ισχυρή Τουρκία των 82000000….Επιτεθείτε λοιπόν σε ισότιμη στρατιωτικά χώρα…Κάντε ένα γενικευμένο πόλεμο ακόμη και κατά της Συρίας και όχι μόνο να εισβάλλετε στα εδάφη της για να κατασφάζετε τους αδύναμους Κούρδους….Ίσως να είναι η αρχή του τέλους σας….. για αυτό λογικευθείτε επί τέλους και ας επικρατήσει ειρήνη στην ευρύτερη περιοχή…..

*ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ: Χαιρόμαστε για την υποστήριξη σε …λόγια ( παλαιότερα μας……………., τώρα μας “ηγάπησαν”…) από τους άσπονδους φίλους και συμμάχους Αμερικάνους οι οποίοι σήμερα έχουν τεράστια ωφέλη από την εκμετάλλευση των κοιτασμάτων στην Κυπριακή ΑΟΖ…( Πλεοψηφία Εταιριών Αμερικανικών συμφερόντων) Δηλώνουν λοιπόν ότι στα
 έσοδα από την εκμετάλλευση θα πρέπει να υπάρξει συνδιαχείρηση με τους ΤΚ και να διαμοιρασθούν ισομερώς ( Κατά το δόγμα και Ερντογάν.)….στις δύο κοινότητες, χωρίς να λαμβάνουν καθόλου υπ όψιν ότι σήμερα η ΤΚ είναι μολις το 9.8%στο σύνολο του Κυπριακού πληθυσμού. Δηλαδή στην Αμερική «κύριοι», αλλά και με βάση αυτά που λέει ο Ερντογάν, μέτοχοι σε Αμερικανικές ή Τουρκικές εταιρείες του 9.5% λαμβάνουν μερίσματα του 50% επί των κερδών…..;;;;. Ποιά Πανεπιστήμια και ποιοί εμπορικοί νόμοι το ωρίζουν αυτό;;; Μα δεν υπάρχει κανείς αρμόδιος να δώσει μια τεκμηριωμένη αποστομωτική απάντηση; Με βάση τότε τις συμφωνίες Ζυρίχης Λονδίνου η αναλογία συμμετοχής των ΤΚ στο Κυπριακό Κράτος ακόμη και στην κρατική διοίκηση ήταν 70% ΕΚ και 30% ΤΚ.( Το 1960 οι ΤΚ ήταν περίπου το 18%) …το 2015 ΕΚ 701000 74.5%. ΤΚ 91800 9,8%…..Υπόλοιπο ποσοστό ξένοι …….Προσέξτε, τις δηλώσεις όλων …*συβιλλικές και δελφικές…..Δεν υπάρχει στο διπλωματικό τους λεξιλόγιο το Fair sharing, or, based to proportion of population, or, depending of population, or, rigtly so……αλά Ερντογά paylasim(Διαμοιρασμός) 50-50%, hisse sirketleri ( Ισότιμοι εταίροι), Turkiye garantoru….( Η Τουρκία εγγυητής)..Ο λύκος λοιπόν …θα φυλάει τα πρόβατα …όπως το 1974, που τα κατασπάραξε….Αχ …καημένε μου λαέ …καλέ και αγαπημένε, πάντα ευκολόπιστε και πάντα προδομένε. (Σολωμός)…..

Υποσημείωση: Μεταξύ σοβαρού και αστείουΔηλαδή αν και οι μειονότητες των φίλων Λατίνων Μαρωνιτών, Αρμενίων κ.ά. απαιτήσουν και αυτοί το 50%, υπό καθεστώς πτώχευσης θα οδηγηθεί το Κυπριακό Κράτος……! 

*Σίβυλλα, στην αρχαιότητα όποια γυναίκα με μαντικές ικανότητες, που έδινε αινιγματικές ή διφορούμενες ερμηνείες και απαντήσεις.

 

Ας μην προτρέξουν κάποιοι με βάση τα πιο πάνω και με κατηγορήσουν, ότι είμαι κατά της ειρηνικής συνύπαρξης και λύσης…Πραγματικά δεν έχω τίποτε να προσάψω κατά των συμπατριωτών μας Τουρκοκυπρίων…Και αυτοί υπό κατοχή Τουρκική βρίσκονται…. Από το 18% που ήταν το 1960, υπό την πίεση του Τουρκικού στρατού κατοχής συρρικνώθηκαν στο 9,7% σήμερα….!

«Όταν» η Τουρκία …προσφέρει κλάδο ελαίας, βέβαιον είναι ότι όλες οι μητέρες, τόσο στην Τουρκία όσο και Ελλάδα και Κύπρο ειρηνικά θα ανοίξουν τις αγκαλιές τους…στην ΕΙΡΗΝΗ….

Bellaque matribus detestata. Oράτιος.

Πόλεμος μισητός από τις μητέρες.

ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΑΝΤΩΝΑΣ – ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

www.ledrastory.com

 

ΑΝΕΞΑΡΤΗΡΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

 

720B9049 F1AA 457E 9C92 BCFBDBCBC6C3

 

5) ΚΑΜΑΡΩΣΤE MAΣ!  ( Αποσπασματικές πληροφορίες PHILENEWS.)

Ατελείωτες ουρές Ελληνοκυπριακών αυτοκινήτων στα Τουρκικά οδοφράγματα… Όχι! Η πλειοψηφία δεν πάει για να επισκεφθεί τις κατεχόμενες πατρογονικές εστίες, αλλά πάει για ψώνια και διασκέδαση….

Μεταξύ Ιανουαρίου και Ιουλίου 2018 αναφέρεται ότι 2 εκατομμύρια 684 χιλιάδες 175 άτομα ( Διελεύσεις), επισκέφθηκαν το κατεχόμενο τουρκικό Β. τμήμα της κατεχόμενης Κύπρου περνώντας, από τα σημεία ελέγχου κατά μήκος της γραμμής καταπαύσεως του πυρός.

Αν κατά προσέγγιση το κόστος αγορών…., αναψυχής και … λαθρεμπορίου, για κάθε Ελληνοκύπριο που μεταβαίνει στα κατεχόμενα είναι περίπου 350 Ε. τότε αφήνουμε συνάλλαγμα ματωμένο στην κατεχόμενη Κύπρο 939,461,250 Ε. ( Τα φανερά) Δια 6 μήνες 156,576,875 ΜΗΝΙΑΙΑ….! Μια άνευ προηγουμένου οικονομική αιμοδοσία στο παράνομο ΤΚ καθεστώς…, για αγορά όπλων, για συντήρηση του Τουρκικού στρατού κατοχής, επενδύσεις και αξιοποίηση των κατεχομένων ΕΚ περιουσιών….Αιδώς! 

Αλήθεια, όσοι *περνάτε τα τουρκικά οδοφράγματα υπό την σκιά της κατοχικής τουρκικής σημαίας, δεν σας πιάνει δέος, δεν αισθάνεσθε εθνική ντροπή….; Όταν βλέπετε την πολιτιστική μας κληρονομιά συλημένη δεν δακρύζετε; 

ΤΕΤΛΑΘΙ ΔΗ ΚΡΑΔΙΗ ΚΑΙ ΚΥΝΤΕΡΟΝ ΑΛΛΟ ΠΟΤ΄ ΕΤΛΗΣ.

ΚΡΑΤΑ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΧΕΙΣ ΒΑΣΤΑΞΕΙ ΠΟΝΟ.

Ομήρου Οδύσσεια. ( Ραψωδία υ, στίχος 18.) Ο Οδυσσέα φώναξε την παροιμοιώδη φράση, όταν επέστρεψε από την «Οδύσσεια» του και είδε την τραγική κατάσταση που επικρατούσε στο παλάτι του….

*Ποτέ δεν αποτόλμησα να επισκεφθώ την αιματόβρεκτη κατεχόμενη Ελληνική Β. Κύπρο, παρ΄όλον ότι η καταγωγή της οικογένειας μου είναι από την κατεχόμενη Βατυλή Μεσαορίας και ήθελα να επισκεφθώ και εγώ τον ιερό τόπο όπου έπεσε μαχόμενος ο ήρωας αδελφός μου, οι θείοι μου, οι φίλοι μου. Εκεί που είναι οι πατρογονικές εστίες, που τις μολύνουν βάρβαροι κατακτητές…. 

Ναι, δειλιάζω, όταν σκέφτομαι ότι θα πατήσω αιματόβρεκτα  ιερά χώματα, φοβάμαι ότι θα βουλιάξω και ψυχικά και σωματικά, φοβάμαι ότι θα μολυνθώ από τους  αιματοβαμμένους βαρβάρους…. Το  καθαγιασμένο αίμα των πεσόντων ηρώων Ελλήνων και Κυπρίων αδελφών….φοβάμαι ότι θα με πνίξει…οι λυγμοί και το αίμα των νεκρών μας θα με παρασύρουν σε ένα χείμαρρο πύρρειων δακρύων και αχνιζόντων αιμάτων…., που θα καταλήξει στην οργισμένη θάλασσα της Κερύνειας…..Ερυθρά θάλασσα θα βαφτεί, Νεκρά Θάλασσα… Μαύρη μαυρίλα και Μαύρη Θάλασσα θα γενεί όπως του Εύξεινου Πόντου, όπου και αυτή μαύρισε, από την γενοκτονία των Ελλήνων Ποντίων…Οι δίνες από τον χείμαρρο φοβάμαι ότι θα ρουφήξουν το πνεύμα μου…., το σώμα μου …, το είναι μου…., την ύπαρξη μου….Θα πάψω να υπάρχω…..

Και όμως αναμένω καρτερικά και προσδοκώ, όπως όλοι οι Έλληνες Κύπριοι…..

ΕΜΦΥΤΟΣ ΠΑΣΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙΣ Ο ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΠΟΘΟΣ. Διονύσιος ο Αλικαρνεύς.

CD1F9B3C EDF3 4671 B645 B111CAF1156D

Πραγματικά με πύρρεια δάκρυα  καταγράφω τα πιο πάνω δυσάρεστα. Δεν θέλω να προσβάλω, ούτε να εκθέσω κανένα συμπατριώτη Έλληνα Κύπριο… Όμως είναι αυτονόητου περιεχομένου τα δημοσιευθέντα και ο καθένας μας ας αναλάβει και τις ηθικές και τις πατριωτικές του ευθύνες.  

Τα περί ειρηνικής συμβίωσης και επαναπροσέγγισης ως δικαιολογία και ως πρόφαση εν αμαρτίαις, για τους συμπατριώτες μου που μπαινοβγαίνουν και είναι τακτικοί επισκέπτες των κατεχομένων, είναι εκτός πραγματικότητας, εφόσον η Τουρκία και το παράνομο ΤΚ καθεστώς, εχθρικές προθέσεις, προκλήσεις και παράνομες διεκδικήσεις διατηρούν και συντηρούν κατά της Κύπρου…., αλλά και της Ελλάδας…, παραβιάζοντας κατάφωρα το διεθνές δίκαιο….Και ο ΟΗΕ, αλλά και οι άσπονδοι μας σύμμαχοι,  με εγκληματική απάθεια ανέχεται…Αυτά!

ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΑΝΤΩΝΑΣ – ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

www.ledrastory.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ