12/05/2021

Αλβανός δήμαρχος: Εγκληματίας στην Ελλάδα, εκλεκτός του Ράμα στην Αλβανία!


Μετά από αίτημα που υπέβαλε πριν από λίγες ημέρες το Δημοκρατικό Κόμμα για διερεύνηση των καταγγελιών εναντίον του δημάρχου Βόρα, Αγκίμ Καϊμάκου, το ποινικό τμήμα της Γενικής Εισαγγελίας ξεκίνησε σε μια εις βάθος έρευνα.Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η αλβανική δικαιοσύνη θα αποστείλει σχετικό αίτημα για τον υποστηριζόμενο δήμαρχο του πρωθυπoυργού Έντι Ράμα, Καϊμάκου, στις ελληνικές αρχές, σχετικά με τις καταγγελίες ότι είχε καταδικαστεί στην Ελλάδα, την περίοδο που ζούσε εκεί ως οικονομικός μετανάστης.


Νωρίτερα, το Δημοκρατικό Κόμμα είχε κατηγορήσει τον πρωθυπουργό, Έντι Ράμα, ότι προσπαθεί να παραποιήσει τα κρατικά έγγραφα, για να μην φαίνεται το ποινικό μητρώο του δημάρχου Βόρα.


Ο Γραμματέας νομικών υποθέσεων Τσλιρίμ Γκιάτα, δήλωσε ότι όπως και ο  Βαλντρίν Πιέτρι, ο Καϊμάκου έχει παραποιήσει  το ποινικό μητρώο του και πρέπει να παραιτηθεί και να αντιμετωπίσει τη δικαιοσύνη.


Ο Γκιάτα δήλωσε ότι η στρατηγική του Έντι Ράμα για την υπεράσπιση του Αγκίμ Καϊμάκου με τον όρκο του ότι δεν καταδικάστηκε στην Ελλάδα, ούτε έχει απελαθεί,  δεν έχει αξία, χωρίς στοιχεία.


Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο νυν δήμαρχος είχε έρθει και παρέμεινε στην Ελλάδα αρκετά χρόνια δηλώνοντας ένα άλλο όνομα.


gazetaexpress.com


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ