25/09/2021

Διαστάσεις έχει πάρει η φωτιά που ξέσπασε σε τριώροφο κτίριο στο κέντρο της Αθήνας

Μεγάλες διαστάσεις έχει πάρει η φωτιά που ξέσπασε σε τριώροφο κτίριο, στη συμβολή των οδών Ευριπίδου και Μενάνδρου, στο κέντρο της Αθήνας.

Η φωτιά ξέσπασε αρχικά στον τρίτο όροφο του κτιρίου που βρίσκεται στην συμβολή των οδών Ευριπίδου και Μενάνδρου, στη συνέχεια επεκτάθηκε στην ταράτσα όπου υπήρχαν πολλά συγκεντρωμένα απορρίμματα και πλέον βγαίνουν πυκνοί καπνοί ακόμα και από τον πρώτο όροφο.
Στο ισόγειο στεγαζόταν κατάστημα με κινέζικα είδη και οι υπερκείμενοι όροφοι χρησιμοποιούνται ως αποθηκευτικός χώρος, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.
Η μέχρι τώρα εικόνα που έχουν οι Αρχές και πάντα με επιφύλαξη, είναι πως δεν υπάρχουν τυχόν εγκλωβισμένα άτομα, ωστόσο σίγουροι θα είναι μόνο όταν θέσουν την φωτιά υπό έλεγχο και μπορέσουν να εισέλθουν και να ελέγξουν όλους τους χώρους.
Στο σημείο επιχειρούν 27 πυροσβέστες με 9 οχήματα. Εξαιτίας της πυρκαγιάς, κλειστές για την κυκλοφορία των οχημάτων είναι η οδός Ευριπίδου, από την Πλατεία Επικούρου, η Πλατεία Ελευθερίας από Πειραιώς και η οδός Κορίνης από Σαπφούς.
Πηγή: news247

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ