120 δόσεις, το υπερόπλο που ο ΣΥΡΙΖΑ σνόμπαρε στις εκλογές το αξιοποιεί ο Μητσοτάκης και καλεί τους πολίτες να μην αφήσουν την ευκαιρία να πάει χαμένη.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το έχει πιάσει το νόημα με τις 120 δόσεις ο Μητσοτάκης και το παίζει το παιχνίδι πολύ καλά, η συγκεκριμένη ρύθμιση και για την εφορία αλλά και για τα ασφαλιστικά ταμεία είναι ότι καλύτερο έχει συμβεί όσο αφορά τις ρυθμίσεις χρεών όχι μόνο στην χώρα μας αλλά και σε όλη την ευρωπαϊκή ένωση.

Ο ΣΥΡΙΖΑ που δημιούργησε την ρύθμιση δεν την αξιοποίησε υπέρ του στις εκλογές και την σνόμπαρε ποντάροντας στην βεντέτα που είχε ανοίξει με τους διαφωνούντες με τη συμφωνία των Πρεσπών, γεγονός που δείχνει ότι δεν είχε καταλάβει τις ανάγκες του κόσμου προεκλογικά και  έστελνε στο εκλογικό σώμα αδιάφορα για εκείνο μηνύματα.

Έτσι φτάσαμε σήμερα να δούμε ακόμη και ανάρτησή στο Twitter απο τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για τη νέα ρύθμιση για τις 120 δόσεις, η πλατφόρμα για την οποία «άνοιξε» χθες Πέμπτη.

Ο πρωθυπουργός καλεί τους πολίτες «να μην αφήσουν αυτή την ευκαιρία να πάει χαμένη» και δημοσιεύει ένα βιντεάκι που εξηγεί αναλυτικά όλες τις παραμέτρους του ζητήματος.

Η ανάρτηση στο Twitter:
«Η εφαρμογή για τη νέα και βελτιωμένη ρύθμιση των 120 δόσεων είναι πλέον ανοιχτή για πολίτες και επιχειρήσεις που θέλουν να ρυθμίσουν τις οφειλές τους. Καλώ τους πολίτες να μην αφήσουν αυτή την ευκαιρία να πάει χαμένη».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ