17/09/2021

Στον Εισαγγελέα 15 στελέχη τη Novartis από την Ελβετία ???????? για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος την περίοδο 2008-2012

 
Πρόκειται για στελέχη της μητρικής εταιρίας στην Ελβετία, αλλά και της ελληνικής εταιρίας, για τα οποία σύμφωνα με πληροφορίες, εντοπίστηκαν ενδείξεις για διακίνηση μαύρου χρήματος τη χρονική περίοδο 2008-2012. Συγκεκριμένα, η Εισαγγελία κατά της Διαφθοράς ερευνά, το κατά πόσο υπήρξε νομιμοποίηση παράνομου χρήματος μέσα από τις δωροδοκίες γιατρών.

«Παρέλαση» υπόπτων για την υπόθεση Novartis αναμένεται να λάβει χώρα τις επόμενες ημέρες στην Εισαγγελία κατά της Διαφθοράς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ Η διαπλοκή επέστρεψε και παίζει να τα ρέστα της για να “παγώσουν” όλες οι έρευνες στις μεγάλες υποθέσεις όπως #Novartis και #ΚΕΕΛΠΝΟ

Οι εισαγγελικές αρχές έχουν ήδη στείλει κλήσεις σε συνολικά 15 πρόσωπα, προκειμένου να παράσχουν ανωμοτί καταθέσεις στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας που διεξάγεται για ενδεχόμενο ξέπλυμα βρώμικου χρήματος. Πρόκειται για στελέχη της μητρικής εταιρίας στην Ελβετία, αλλά και της ελληνικής εταιρίας, για τα οποία σύμφωνα με πληροφορίες, εντοπίστηκαν ενδείξεις για διακίνηση μαύρου χρήματος τη χρονική περίοδο 2008-2012. Συγκεκριμένα, η Εισαγγελία κατά της Διαφθοράς ερευνά, το κατά πόσο υπήρξε νομιμοποίηση παράνομου χρήματος μέσα από τις δωροδοκίες γιατρών.
Τις επόμενες ημέρες, τα 15 πρόσωπα αναμένεται μέσω πληρεξουσίων δικηγόρων να προσέλθουν στην Εισαγγελία προκειμένου να λάβουν προθεσμίες για να προετοιμάσουν τους υπερασπιστικούς τους ισχυρισμούς. Με την ολοκλήρωση των εξηγήσεων, οι αρχές αναμένεται να καταπιαστούν με το σκέλος που αφορά στις δωροδοκίες γιατρών, πάντα αναφορικά με τα μη πολιτικά πρόσωπα.
KONTRA NEWS ΠΟΙΟΙ ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟ Η διαπλοκή επέστρεψε και παίζει να τα ρέστα της για να

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ