Ο αντιεισαγγελεας Αγγελής «καρφώνει» τον Υπουργό δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ, Μιχάλη Καλογήρου και την κυρία Παπασπύρου.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Πέτρου Κουσουλού στο ereportaz, ο αντιεισαγγελέας Αγγελής προβάλλει έναν ισχυρισμό που αρκεί για να βάλει φωτιά στην προηγούμενη κυβέρνηση. Και περιέργως δεν έχει υπάρξει αντίδραση από τα εμπλεκόμενα πρόσωπα.
Παραθέτουμε αυτούσιο το επίμαχο απόσπασμα της καταθεσης Αγγελή όπως το αποκάλυψε ο Πέτρος Κουσουλός:

Αμέσως μετά το ταξίδι στη Βιέννη ο Αγγελής επισημαίνει ότι επισκέφτηκε τον πρώην υπουργό Δικαιοσύνης, Μιχάλη Καλογήρου. Όταν τον πληροφόρησε για το τι έχει συμβεί «ο υπουργός εξεμάνη, άρχισε να καταφέρεται κατά του Ρασπούτιν». Τότε φέρονται να συζήτησαν το ενδεχόμενο συγχώνευσης της Εισαγγελίας Διαφθοράς και του Οικονομικού Εγκλήματος προκειμένου να φύγει από την θέση της η Τουλουπάκη και να περιοριστεί η επιρροή του Ρασπούτιν. Ο Καλογήρου του απάντησε ότι θα το ανέφερε στον πιο πάνω, εννοώντας προφανώς τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. «Τελικά το αποτέλεσμα ήταν να ανανεωθεί η θητεία της κας Τουλουπάκη».

Από την κατάθεσή του στο κάδρο μπαίνει και η Μαρία Παπασπύρου για την οποία ισχυρίζεται ότι της ασκούνταν πιέσεις. «Η Τουλουπάκη την πίεζε για να περαιώσει την έρευνα και να ασκήσει διώξεις». 

Και το ερώτημα είναι απλό: Αληθεύουν όσα επικαλείται ο κύριος Αγγελής;
Δηλαδή το κορυφαίο στέλεχος της κυβέρνησης Τσίπρα καταφερόταν κατά του Παπαγγελόπουλου και της εισαγγελέως Τουλουπάκη σε ιδιωτικές συζητήσεις;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ